Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz k-adi #26223 üzenetére

    Homeland S5 fullspoiler

    Egy metróállomás, ahol több száz ember tartózkodik, szerinted nem nagy? :Y
    A közelmúlt terrortámadási megvannak? A legutóbbi párizsi, ha jól emlékszem, ~150 embert számlált.
    Itt alsó hangon egy több száz emberéletet követelő támadásról volt szó, Európa szívében.. hát nem is tudom.. nálam kimeríti a nagy dolog fogalmát. Főleg, hogy nem lőfegyveres, ha szerencséd van, azonnal meghalsz, ha nincs, a véredben fulladsz meg-típusú támadásról volt szó, hanem a mindenképp a saját nedveidbe fulladsz bele kínok között-fajtáról.

    Szerintem karakterdinamikában is szintet lépett a cucc, sikerült több kulcsfigurán is fejleszteni, sikeresen irányt váltani, sikerült újakat behozni, többségük működött is (az újságíró punit utáltam, de nagyon jól hozta a csaj a karaktert), Astrid pedig nekem kedvelt szereplőm lett, annak ellenére, hogy semmi lényegeset nem kell kiadnia, csak a hideg német profit, egy szervet, ami a szervrendszerben végzi a munkáját, és azt hajszál pontosan hozta, nem többet, nem kevesebbet. Megjegyzem, sokkal több van abban a színésznőben is szvsz.
    Nagyon érdekes volt Allison utolsó néhány mondata. Az arca, amikor betessékelték az autó csomagtartójába, illetve odabent a házban, mikor mondja, hogy mivel foglalkoznak ott. Na, ott látszik rajta egy olyan megadás, elfogadás, amolyan tudom, hogy vége, mint ami Ivan-on is átfut a Saul-os beszélgetés során.
    Nagyon jó casting volt, szerintem... szép munkákat láthattunk ebben az évadban. :)
    És még érdekesebb lesz, Carrie kijelentése (I’m not that person anymore) azt feltételezi, hogy még mindig nincs eldöntve, hová tart a jelleme. Gyakorlatilag évadonként rebootolják, vagy ha azt nem is, jelentősen módosítanak rajta, és szerintem ezzel elég határozott céljuk lehet. Én arra tippelek, hogy Ottoval lesz valami közös tevékenység, és arra is jó esély vagy, hogy Otto nem egészen az, akinek ebben az évadban gondoltuk. Nagyon jól elejtett egy-két olyan megjegyzést Jonasnak az évad során, amelyek jelentős szerepet töltöttek be abban, hogy ne fogadja vissza Carrie-t. ;]
    Saul meg.. azt a röppályát... tudjuk, milyen szálak fűzték Allisonhoz.. na de szétlövetni az escortot?
    Hmm. Nem igazán Saulos. Vajon miért volt? Mert kijátszották? Mezei bosszú? Férfibüszkeség sértettsége? Vagy büntetés, hogy a nő inkább feláldozta volna a sok száz embert, hogy megláthassa az orosz eget ismét?
    Dar nem fog örülni, ha megtudja... mennyi mindent megtudhattak volna, ha életben marad Allison..
    A jelenet alapján arra gondolok, hogy nem igazán az érdekes, mit fog csinálni Carrie a következő évadban, hanem hogy Saul hová tart.

    A történések, az akció, a kémmunka, a sűrűje szinte minden megtörtént korábban, nekem kifejezetten tetszett, hogy az utolsó rész nem pörgött végig ebből a szempontból. Ez a személyes lezárások-ülepedések része volt, és egy perccel sem töltöttek ezzel többet, mint amennyi szükséges volt. Oké, Quinn levele, hááát... jó, nyeljük le. Negyedik évadban megírta, várható volt, hogy ilyesmi lesz. :D
    Szerintem nincs kőbe vésve az ő sorsa amúgy. Lehet, nincs már kedve folytatni ezt a sorozatot, és még mérlegel, hogy akarja-e, vagy sem. Vagy talán annyi kess volt a Hitman filmben, hogy szrik az egészbe már, és fűszoknyás lányokkal partyzik Hawaii partjain. :D

    Jöhetne már a The Americans, az a másik kedvenc kémes cuccom.

Új hozzászólás Aktív témák