Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    Homeland S5

    Nem volt rossz, de a finálé elég lapos lett... A lényeg az első 10 percben lezajlik, onnantól kezdve lelkizés megy egész végig... Én értem, hogy le kell zárni az évadot, de ez nem éppen Homeland szint volt.
    Az évad amúgy nem rossz, főleg az aktualitása miatt még érdekes is, de ez senkit ne tévesszen meg: az évad ettől még nem lesz kiemelkedő.

    Saul továbbra is jó, de sajnos Quinn kispadra ül az évad felénél így a 3 tökös színészből marad 2: Saul és Carrie, aki továbbra is fogyatékos örültet játszik - már kezdem unni. Az új német karakterek semmilyenek, az orosz pedig érdekes lenne, de alig kap játékidőt sajnos.

    A nagy támadás, amire az egész sorozat épülne (azaz minden évad), minden csak nem "nagy". Egy jobb 24 epizódnak elmenne Jack Bauerrel, de nem Homeland szint ez.
    Kb. az egész támadás valahogyan most súlytalan semmiség, fenyegetettségnek alig van jele... Jó, jó, a gáz bemutató-tv show van, azzal nem is volt baj... Egyszerűen nem éreztem azt az izgalmat, mint pl. 1. évad végén amikor ott volt a bunkiban a Broody az elnökkel. (hopsz spoiler :DDD ) (javítva :P )

    Vajon Carrier lekapcsolja a gépről Quinn-t?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák