- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
-
blueye
veterán
Többen írják eladásnál hogy mennyi expo van a gépben,hol nézik ezt meg?
-
blueye
veterán
Ha vki most akar venni C3 K/S-t és megbirkózik a gondolattal hogy kiállítási darab, akkor verhetetlen áron van még egy db a Mammut (még) Saturnban, 99.000 HUF, bruttó.
-
blueye
veterán
válasz
sebgutkopf #1066 üzenetére
Igen, kozben rajottem. Megvettem a C-t, 100 netto volt, gondolom ennyit megert. Kosz a segitseget, meglatjuk h funkcional majd mint ajandek
-
blueye
veterán
válasz
sebgutkopf #1063 üzenetére
Kösz.
Most látom hogy az edigitalnál, 220 Voltnál már kifutott ez a termék. Miért? Jön helyette új verzió? -
blueye
veterán
Ugye azt jól gondolom hogy ebben: NEX-C3K/S a K a kitobi és az S a silver?
Ilyen gépet tervezek ajándékba venni és ezt most 125.910,- Ft-ért adják. Gondolkodtam használtban is (NEX-5) de amit kinéztem eladták (100e HUF), a többi pedig közelíti ezt az árat. Ti is így látjátok? Ajánljátok ezt a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest