- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
ufonauta #1075 üzenetére
Nálam működik a dlink, igaz hogy azon is fw-t kellett frissíteni, mert eleinte ugyanúgy fagyott mint az smc, viszont a googliban kerestem hozzá fw-t, és a mostani változatnál direkt kiemelték, hogy kijavították az eddigi p2p hibát.
Amint látod én sem az 524-est vettem meg, mert az gyanítom hogy ugyanolyan rossz lenne mint az SMC, hiszen hasonlóak a paraméterei, nagyon nagymama tipusú netezésre optimalizálták.... Sajnos nem volt lehetőségem Linksys-t venni pedig igazából azt szerettem volna, nagyon sokan arra esküsznek.
Az egyik nagykerben pedig megnéztem a garba visszahozott termékeket: K nagy halom ilyen SMC, egészen kis kupacnyi dlink (vegyesen mindenféle tipus) és pár db Linksys. A garos ügyintéző azt mondta, hogy az smc-t gyakran elhordják, a dlinket ritkábban, a Linksys-ért meg 2 hónapja nem voltak... szóval ebből is látszik a meghibásodási arány (persze figyelembe véve hogy mennyit vesznek belőle). A Dlinket is szidta, de jobbnak tartja mint ezt az smc-t.
Mivel kell vennem mégegy routert erősen gondolkozom, hogy ugyanez a DI-624-es legyen vagy a DSL-G624M...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Goddess of Victory: Nikke
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest