Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
mazza
tag
Sziasztok,
Van még működő skype XP-re?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Hogyan tudom az eredeti Skype bejelentkezési név / jelszó párost kideríteni?
Ami nem egyezik a Microsoft fiók név/jelszó párossal.
Az a baj, hogy az MS fiók, meg a Skype fiók összefésülésre került?Minden MS eszközről be tudok jelentkezni a Skype fiókba az MS név/jelszó párossal, de nem Microsoft eszközről nem tudok bejelentkezni a Skype-ba. Ilyen a Samsung Skype app.
Egyszóval: hogyan tudom kideríteni az eredeti Skype név/jelszó párosomat?
-
krealon
veterán
"skype beállításokban az van berakva, hogy kézi törlésig naplózza a beszélgetéseket, azonban a gui csak 3 hónapra mutatja....win 10 alatt van ehetőség esetleg valami C meghajtón tárolt fileból visszanézni, visszaszerezni ? ha igen hol tárolja a beszélgetéseket a rendszer ?"
Kodolt formaban itt talalhato a cseveges elozmeny.
%appdata%\Skype\<Profil_nev>\chatsyncHa profilkonyvtarrol ( <Profil_nev> ) van korabbi mentesed, akkor azt visszamasolva (felulirva) a jelenlegi profilodat az abban talalhato legregebbi bejegyzesig vissza lehet menni. Persze a visszamasolas csak leallitott Skype program mellett lehetseges.
Egyeb esetekben csak az elso bejelentkezes ota gepelt uzenetek megtekinthetoek. -
Kobe
veterán
sziasztok
skype beállításokban az van berakva, hogy kézi törlésig naplózza a beszélgetéseket, azonban a gui csak 3 hónapra mutatja....win 10 alatt van ehetőség esetleg valami C meghajtón tárolt fileból visszanézni, visszaszerezni ? ha igen hol tárolja a beszélgetéseket a rendszer ?
-
pimmi
senior tag
Sziasztok, hogy tudok egy olyan kattintható linket készíteni amit ha elküldök levélben akkor tudnak azon keresztül egy csoporthoz csatlakozni? köszi
-
zsolti3134
újonc
Sziasztok az lenne a kérdésem h a skype mobil alkalmazással van a baj vagy töröltek? Amikor beléptem elöször a mobilon akkor az eggyik ismerösömmel a beszélgetés megvolt meg az is h írt. de nem volt az ismerőseim közt. Véletlenül küldtem mobilon egy partner kérelmet írtam neki semmi. amikor hazaértem felmentem gépről ott ismerösöm volt. írtam ott is. Mobilon azonban azt írta h partnerkérelem elfogadva a legutolsó mobilos üzenet után. de a gépen meg nem írta ki. Mással is már volt ilyen vagy töröltek és egyszerüen a gép nem jelezte ki h megint ismerösök vagyunk?
-
VGYke
addikt
Kérlek segítsetek! Megróbáltam már mindent Samsung Skype ügyben, nem jártam sikerrel
Tud valaki segíteni itt? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Először a Samsung TV fórumban próbálkoztam, de nincs válasz, így most itt is szeretném megkérdezni:
"SamsungUE55HU8200L okostévé, Skype bejelentkezés a problémám!
A Skype -ba mindenhonnan be tudok jelentkezni (PC, laptop, okostelefon), de a HU8200L TV szoftverével nem (a legfrisebb frim. van rajta). A Skype név / jelszónak semmi köze a Samsung TV és egyéb pl. Google / Microsoft bejelentkezési jelszavakhoz, mások az adatok. Tehát a máshol jól működő bejelentkezési adataimat nem fogadja el a TV-n futó Skype....
Mi lehet a baj?" -
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Van 2 Skype fiókom, egyik már MS fiókos, a másik még nem! A nem MS fiókkal rendelkezőt szeretném egyesíteni, de az Outlookban már hozzá van rendelve 1 fiókom, így még 1-et nem tudok. Hogyan lehetne 2 fiókot egyesíteni?
-
Interceptor
addikt
Hello,
A skype csutkára hajtja a gpu-t win 10 alatt, van erre valami megoldás?
Köszi. -
zoltan6
addikt
válasz
partymaci #5582 üzenetére
Á még semmi javulás,sőt nekem már hangja sincs ha hívnak,vagy üzenet jön
felraktam a mókolt drivert rá, hátha jobb lesz,nem lett úgysem jó,majd miután láttam hogy van már rá hivatalos win 10 driver,felraktam azt.azóta hangja sincs,meg a szokásos memóriahiba gép kikapcsolásakor.
Win 8/8.1-nél nekem is segített a kijelentkezési hang kikapcsolása,majd valamikor lesz időm legyalulom a skypot,aztán megpróbálom a 7.3-as verziót ,ha megtalálom,mert az még jó volt. -
partymaci
aktív tag
Üdv!
Az Asus Xonar hangkártyás problémára még nincs valami megoldás?
Win 8.1 alatt ha kikapcsoltam a kijelentkező hangot a skypeban, akkor megoldódott a hiba, de most win 10 alatt megint viszajött. Elég idegesítő. -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Van egy problémám remélem tudtok benne segíteni.
Pár napja a mobilommal akartam a skypra feljelenkezni és kiírta,hogy fel van függesztve a fiókom. Ritkán használom a mobilos skypot mert nem szeretem inkább viberezni szoktam.
Az ott leirtaknak megfelelően kitöltöttem mindent,hogy feloldják ki is jelezte hogy minden sikerült már csak az email cimre küldött jelszóváltoztatás van amit meg is csináltam.
Már vagy ötször játszottam el ezt és b.sznak feloldani a fiókomat.
Olyan mintha semmit nem csinálnának ott a micro.osnál.
A laptopommal mindig rajta voltam a skypom ott működött. Próba képpen kiléptem majd vissza akartam lépni de ott is már jött ez a hülye szöveg a felfüggesztésről.
Összevonva nem volt semmivel a skypom.Tudtok rá vlm megoldást?
Visszaolvasgattam itt a fórumum és irták, hogy a supportjuk nem jó. Ez így igaz.
Irtam nekik egy emailt amibe leirtam a problémámat azt irták 24 órán belül válaszolnak az is már mindjárt lejár.Gyanítom,hogy új fiókot kell csinálnom.
Olvastam itt,hogy van egy fájl amibe benne vannak a nevek.Azt meg tudnátok mondani vagy egy linket küldeni,hogy hol van ez a fájl. -
axelbandi
újonc
válasz
gabor5506 #5575 üzenetére
Kedves Mindenki,
A "skype frissites problémák leptek fel a szerverhez való kapcsolódásban" problemahoz ugy tunik sikerult megoldast talalni. 3 napja es 4x teljes op rendszer ujratelepites !!! utan, a kov modon sikerult..
adott egy regebbi gep, win xp, SP3.
az automatic updatet le kell futtatni rajta, ez felteszi az IE 8 as verziot (egyebkent nem lehet ie 8 at letolteni maskeppen), azt el kell inditani, konfiguralni majd becsukni.
utanna feltettem a 7180109 ver skypeot..igy beengedett.. ez egy feb02 verzioju full install
erdekes modon az azota frissitett .111 vegu skype verziot nem engedte..
nem hittem el h tenyleg kell ra IE, minden mast vegigprobaltam, de sajnos kell... -
gabor5506
újonc
Verziót most nem tudom megnézni, mert mindkét gép külföldön van. Az egyiken XP van a másikon win7. Az a furcsa hogy egyik nap jó a másik naptól meg nem működik úgy hogy közben nem változtattam semmit a gépen se a vírusirtót, se tűzfalbeállítást semmit.
-
gabor5506
újonc
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!!!
A skyp nem tud csatlakozni és azt kéri hogy ellenőrizzem az internetet (meg megjelenik a egy bőgős arc amit már a holdig tudnék felrúgni) de azzal meg nincs semmi baj mert minden más megy a gépen. Már újratelepítettem a skypot de u.az a problémája. Először a saját gépemen kezdte el csinálni most már a szüleim gépén is ez a probléma és nem jövök rá mi a baja. Előtte minden frankó volt.
Ezer hála ha valaki segíteni tudna. -
Telda
addikt
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy bejelentkezés után pár másodperccel, magától kijelentkezik a program.
Hiába lépek be újra, ismételten kidob.
Windows 10-et használok.
7.18.0.109 skype verzió. -
Fürkésző
tag
válasz
#73820095 #5571 üzenetére
Az szépen visszarakja, mert Windowson az asztali Skype működéséhez kell az IE.
Skype rendszerigénye -
törölt tag
Na, lehet, h most válok meg a skype-tól. Már másodszor játssza el, h eddig ugyan automatikusan bejelentkezett, ma meg nem, és hiába tudom a jelszót, nem enged be, az emailcímemre közli, h nem létezik... Amióta puhapöcs lett, nagy fostalicska az egész... Nem regisztrálok 3.-at is.
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Kb egy órája keresgélek a neten,de semmi..
Szóval,szüleim használják a gépet,fater összekapcsolta a skype fiókját a facebook-kal,de persze anyu is szeretné ezt megtenni.
Viszont csak fateréhoz kér jelszót,még anyu fiókján belül is,új facebook bejelentkezési adatokat nem lehet megadni.
Törltem,telepítettem,minden felhasználót töröltem,de semmi.
Valakinek van ötlete? -
Fürkésző
tag
Szia!
Microsoft előtti Skype verziókkal hiába próbálkoznál már.
6.14 a legrégebbi, amivel be lehet lépni.
De azóta már több új funkció érhető el az újabb verziókban, a felület is többször megújult.Néhány újítás:
6.22-
Új felület.
A megosztott fényképeket azonnal, a csevegésbe ágyazva láthatja.
Ingyenes csoportos videohívással tarthatja a kapcsolatot családtagjaival.
7.0-
Teljesen átalakított, érintésérzékeny képernyőkön át is jól vezérelhető felhasználói felülettel érkezik.
Az átküldött fájlok előnézetének megjelenítése magában a beszélgetés folyamában látható .
Az emotikonokat nagyobb méretben jeleníti meg abban az esetben, ha kizárólag azokból áll az aktuálisan elküldött üzenetsor.
7.12-
Skype Fordító (Windows 7-es és újabb rendszerekhez érhető el).
7.2-
Reklám a fejlécben :-( (Tiltásuk menüpontja kikerült a beállítások közül.) - Megoldható
Emotikonok és ablakuk új elrendezése
7.10-
Skype Mojik
7.16-
Ismét új felület
7.18-
Csoportosított hangulatjelekAzok a verziók, melyekkel sok gond volt:
7.8
Bejelentkezés után a "Kapcsolódási állapot" sokszor "Foglalt".
7.17
A chatben időként egyes üzeneteket nem az időrendi sorba helyez el, hanem időben valahová máshová.
A hangulatjelek, mojik szöveges jelentését angolul írja ki a magyar helyett.
Automatikusan nem jelöli meg olvasottként a megnézett üzeneteket. -
Jazz
veterán
Sziasztok,
skype telepítés előtt állok (új gép, szűz win10 64 bit).Melyik verziót érdemes feltenni? Mióta az MS megvette ezer egy sebből vérzik ugye.
Van ajánlott verzió? Vagy menjen fel a legfrissebb és kész? (most még tudok variálni uninstallok tömkelege nélkül)Köszi!
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #5561 üzenetére
Nem éppen ezt, mert nekem nemcsak jött, de el is ment a hiba
Igen, sajnos határozottan elkurvult a skype, mióta puhapöcs lett. Kár érte
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #5559 üzenetére
Nálam sosincs frissítés, mégis volt a hiba egy pár napig, majd eltűnt uígy nyomtalanul.
-
Fürkésző
tag
válasz
< CyberBob > #5557 üzenetére
Szia!
Ezt a hibát a 7.18-as verzióban már orvosolták. Frissíts rá! -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Nekem is előjött az a hiba ami kispalika -nál, vagy is nem tűnnek el az üzenet értesítések (kis szám a tálcaikonon és a partner neve mellett). Tudtok erre megoldást? -
Eladó445
tag
Help!
Win7 ulti tiny op rendszeren skype első indítása: sajons nem sikerült csatlakozni a Skype-hoz.
ilyenkor mit kell csinálni? még sose volt ilyen. (a win már magyarosítva, aktiválva,frissítve,.net cuccok rajta stb.)
köszi. -
honeker
őstag
hey,,,, androidon a csipogo skype jelzö hangot hogy tudnám állítani ? nem a csengöhangot
-
törölt tag
Már van: Skype 7.18.0.109
-
törölt tag
Sziasztok!
Skype Iphone verziójával adódott egy olyan problémám, hogy a prg-t nem tudom elindítani. Megpróbáltam letörölni nem sikerült, újratelepítés nem sikerült (a karika körbeér, de nem történik semmi).
Mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni?Köszönöm, üdv:
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Windows 7 Home Premium + Skype 7.18
Kapcsolódási állapotnál hiába választom ki a "Nincs a gépnél" (sárga) opciót, nálam is és a partnernél is állapotként "Elfoglalt" (piros) jelenik meg. {Ha az ugyanilyen specifikációkkal rendelkező partner teszi ezt, nála is, nálam is a kiválasztott "Nincs a gépnél" (sárga) állapot jelenik meg.}Sok Skype-verzió óta így van ez nálam; de eddig azt hittem, Skype bug, majd csak javítják.
Hogyan tudnám elérni, hogy az állapotjelzés nálam is jól működjön?Kb. 1 hónapja minden Skype-bejegyzés el lett távolítva a gépről, majd újra lett telepítve másik hiba orvoslása miatt. Az állapotjelző funkció az eltávolítás előtt is hibásan működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest