- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Lenne egy samsung ue55nu7023 tvm. A probléma az lenne hogy nem nagyon tudok online filmet nézni, link megnyitásakor csak ujlap ugrik fel és annyi hófehér háttér, dmdamedia megy, rtl mostra azt irja régi böngésző vagy nem támogatott, appok közt máss böngésző nincs, vki esetleg tud segiteni?
-
LittleShark
tag
Sziasztok!
Végre elkészültem a White Raven új verziójával F típusú rootolt televíziókhoz.
A téma összefoglalóban elérhető minden információ. -
passat77
tag
válasz
LittleShark #645 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, ezeken már túl vagyunk
Csak a tv látja rendesen a HDD-t, ha gépre dugom fel sem ismeri, csak kattog.
Ilyet még nem láttam... -
LittleShark
tag
válasz
passat77 #642 üzenetére
Szia passat77!
Amennyiben a filmeket a televízióval vetted fel a merevlemezre, úgy a hdd fájlrendszere ext2, ext3, ext4 vagy xfs lehet. Ezeket a Windows nem támogatja. A tartalom valószínűleg kódolt is, de ez más téma.Próbáld meg Linux rendszerű számítógéphez csatlakoztatni a merevlemezt vagy Windows alatt telepíts fel egy xfs drivert. (Ha jól emlékszem a C6000 ezt a rendszert használja.)
Bocsánat a késői válaszért.
-
saman1997
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Kodit legális használni ingyenes IPTV-hez? mert úgy olvastam hogy ezeket az ingyenes IPTV-ket büntetik vagy ez nem igaz? Aki tudja rá a választ az kérem válaszoljon fontos lenne tudnom köszönöm
-
passat77
tag
Sziasztok!
Van egy UE40C6000-es TV-m, rá van dugva egy külső USB HDD, ami tökéletesen működik. De viszont, ha egy PC-re vagy laptop-ra dugom rá már nem ismeri fel. Sem formázni sem particionálni nem lehet
Ötlet, hogy a rajta lévő adatokat le tudjam menteni?
-
mitibi
csendes tag
Sziasztok!
Hamar-gyorsan végig olvastam a hsz-et, de nem teljesen tiszta.
Van egy Samsung UE40H6400AW tv-m, és szeretnék online filmeket nézni. Aránylag ritkán tv-ek, régebb simán mükődött pl. az RTLmost , böngészöből többszöri próbálkozásra elindult az Onlinefilmek is, de legútobb amikor próbáltam flash playerre panaszkodott, amit nem tudok frissíteni. Sajnos nem tudom a SW verzióját, gondolok arra, hogy lehet frissítette magát a tv.
A Youtube az rendben.
Segítségeteket szeretném kérni, mi tévő legyek? Vennem kell egy médiaboxot, abból milyet, vagy tv-el tudok kezdeni valamit.
Nem sürgős, ha esetleg valaki segítene, összefoglaná a lehetőségeket, tanácsot adna.
Köszönöm! -
vzoli1987
aktív tag
hogy tudok több appot összefésülni ezzel az ip cím megoldással? mert mindig más ip-t írok be csak azt szinkronizálja be, az előzőt amit leszed azt törli
, gondolok itt a forkplayer és white raven addonra, ezt a kettőt akarom használni root nélkül
-
LittleShark
tag
Sziasztok!
Elkészítettem a White Raven torrent változatát F típusú televíziókhoz.
Root nem szükséges a használathoz.
E és H típuson is működnie kellene, de tesztelni én sajnos nem tudom.A téma összefoglalóban és az alábbi linken minden információ elérhető.
-
toto0569
addikt
Sziasztok.
Van egy régebbi Samsung lcd tévém.
Összekötöttem a sz.gépet és a tv-t Hdmi kábel segítségével.
A tévéből pedig vittem volna tovább optikain az 5.1 -es hangot az erősítőre.
De...
A tv nem tudja az 5.1-es hangot leválasztani.Csak a sztereót és a sorrund lehetőségeit.
Lenne rá valami mód,hogy a szerviz menüben be lehessen állítani?
A wfit a segítségetekkel már sikerült visszarakni.
(Ugyanis egy frissítéssel azt is letiltották benne.)
Vagy létezik olyan adapter ami le tudja választani az 5.1-es hangot? -
LittleShark
tag
válasz
chillytommi #633 üzenetére
Szia!
Nézd meg a SamyGo fórumon.
A házimozikat is ugyanúgy lehet okosítani. (Azt hiszem, F típus felett csak adományozóknak érhető el a root program.) -
chillytommi
csendes tag
Sziasztok!
Már pár éve megvan a Samsung "parkom", de most kezdtem nézegetni, hogy mire és milyen kiegészítők tehetők fel. Viszont kiigazodni nem tudok rajtuk.SAMSUNG HT-H5530 5.1-es 3D Smart Blu-ray házimozi
Samsung HT-E5550 5.1 3D Blu-ray Smart házimozi
SAMSUNG UE50HU6900 50" Smart UHD LED TV
Samsung UE46ES6710 3D SMART LED TVA kérdésem a következő: csak a tv-ket lehet okosítani (persze attól függ, hogy a fentieket lehet-e egyáltalán) vagy a házimozikat is? Mert én jellemzően a házimozin keresztül nézem a tv-ket, illetve a házimozi(k) van(nak) hálózatba kötve. Egy Asus RT-AC66U router mögé.
-
vinatt74
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vásároltam egy ue55ju6050 tv,de mint már korábban is írjátok,hogy elég szegényes a Samsung alkalmazásai között a választék!
Tudnátok segíteni abban,hogy a kodit feltelepítsem,elsősorban online filmek nézésére használnám!Előre is köszönök minden hozzászólást!
-
LittleShark
tag
Mint már írtam korábban, egy White Raven nevű programot készítettem F típusú rootolt készülékekhez.
Jelenleg csak külföldi tartalom érhető el, de a következő verzióban a filmeket már magyar forrásokból próbálja majd lejátszani.Egy telepítőt már készítettem nem rootolt F típushoz is, de még finomhangolni kell a linux környezeti változókat.
(Ezt elég macerás megoldani root nélkül.) -
petir
senior tag
válasz
LittleShark #627 üzenetére
És most mi készül ha nem titok ?
A topicinditoban mintha latnek valamit -
vzoli1987
aktív tag
válasz
LittleShark #624 üzenetére
A thepiratebay féle sem megy már?
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #624 üzenetére
De állj, állj, állj én most vagy férlreolvastam valamit vagy nem látom még át ezt a dolgot
,, Jelenleg egyik régi kiegészítőm sem működik ,,
Tehát hiába rootolom a TV-m ez a Slimfix nem fog mukodni es nem fogok elerni semmilyen filmet ?
Esetleg van uj bovitmenyed ?
Kicsioff
Maga a root tudom , hogy lehet hasznos hiszen nyilán olyan alkalmazások es esetleg lehetosegek nyilnak meg amit a gyári rendszer tilt vagy nem enged telepiteni viszont root joggal nyilván barmit telepithetek - ilyen lenne a slimfix .Kicsit elbizonytalanodtam a temat illetoen...
-
petir
senior tag
válasz
LittleShark #622 üzenetére
Tehát lényegében , hogy használni tudjam a "bővítményed" elöször is mindenképp rootoljam a TV-t.
Jól értelek - ugye ?
-
petir
senior tag
Sziasztok ,
Nekem egy Samsung UE32F6400-as tipusu TV-m van ez ha minden igaz kompatibilis a bovitmennyel. Viszont az en tv-m nem rootolt. Tudnátok segiteni nekem a telepitesben mert atolvastam a bevezetot de nem tul tiszta meg ez a root is itt van.. inkabb kerdezek mielott belevagok.
-
vzoli1987
aktív tag
Úgy látom murdock befejlesztett (White Raven), kérdésem várható magyar content változat?
-
moonster
tag
Az E-s szeriáig nyírták ki nyáron, ezek a 2012-es modellek.
Az enyém megúszta...még. 2013-as F5300-as modell. Az Samsung gyári appok között ott van a yt.
A kölkök szoktak mesézni rajta és zavaró, hogy 3-5 percenként valami reklám bejön. Megtanulták elnyomni, de ha nem lenne, az lenne a jó.vzoli: köszi az Openwrt-s tippet, de sima Telekomos modem-router mögött van a tv.
Gondoltam, hátha van valami alternatív yt player v hasonló. -
moonster
tag
Üdv!
Van-e lehetőség arra, hogy Samsung (androidos F széria) TV-n valahogy letiltsam a Y0uTub3-on lévő reklámokat. Keresgéltem, de nem találtam semmi kézzel foghatót.
Kösz-hello
-
uvyp
csendes tag
válasz
janosibaja #603 üzenetére
PC-ről, telefonról TV-n lejátszás: PLEX. Mindenre feltelepíted, mindenhonnan lejátszik.
-
SirMawk
újonc
Üdv Népek!
Ma vásároltam egy Samsung 43m5502 tv-t. Örültem, mert SMART... Eddig Android tv boxom volt és ott úgy megszoktam a KODI-t. Gondoltam majd okos tv-n is. De nem. Ahogy írtátok tizen. Igaz nem tudom mijez, de nincs KODIm. Azt írta itt valaki, hogy nem is lesz, mert tizen. Találtam egy videót, ami szerint lehet. Vagy nem? Valaki aki ért hozzá?
https://youtu.be/vrqJ89M7hxg
Előre is köszi, ha foglalkozik vele valaki!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Régebii Samsung TV-m van Le40c650. Létezik, hogy kodin akár plexen külső medialejátszón indított tartalmak is akadnak? TV megjelnítőre gondolok, hogy nem bírja feldolgozni a képfrissítési értékeket és ezért a kijelzőn akadozik a tartalom. Sok appal és eszközzek próbáltam szerintem a TV-vel lesz probléma. LG tv-n ugyenezek a tartalmak szépen mennek.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok! Vettünk egy Samsung okostévét (Tizen oprendszer), keresek valami világos, totál kezdőknek is érthető leírást arról, hogy a PC-ről ne kelljen pendrive-on vinni a tévére a filmjeimet, hanem wifin nézhessem.
A PC-m vezetékes hálózaton csatlakozik arra az otthoni routerre, amiről a netet a tévé wifin kapja.
A cél az lenne, hogy egy, a PC-m vinyóján megosztott könyvtár tartalmait (videófájlok + srt-k) lássa-lejátsza a Samsung tévé. Lehetséges ez?
Nagyon köszönöm!
-
icurka
újonc
Szia LittleShark,
felvidékröl vagyok,most vettem egy UE55MU6172 Samsung smart tv.
Sajnos itten nálunk nem elérhetők a magyar appok a tv be.Kérlek mitt tanácsólnál,hogy mükodjenek a magyar appok,márt fel mentem a magyar samsung.hu-apps ba de ott nem látom a appokat,igy nem is engedi feltelepiteni a tv.
Esetleg itt olvastam a moviesharkrol,aszt hogy is kelene.......Előre is köszönöm a tanácsodat és a javaslatodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest