- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
LE40C670hez sandisk cruzer pendriveot NTFS vagy exFat-ra érdemes formázni (mkv filmek mennek rá)
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
LE40C670 friss tulajaként (első LCDm) érdeklődöm, hogy vannak-e tippek trükkök, színbeállítás, frissítés, SW, bármi amit érdemes tudni?Pl ami kezdetnek érdekelne: Media lejátszás funkcióit lehet valahogy fejleszteni?
(navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3 nál nagyobb betűméretet értek)köszi
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
LE40C670 friss tulajaként (első LCDm) érdeklődöm, hogy vannak-e tippek trükkök, színbeállítás, frissítés, SW, bármi amit érdemes tudni?Pl ami kezdetnek érdekelne: Media lejátszás funkcióit lehet valahogy fejleszteni?
(navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3 nál nagyobb betűméretet értek)köszi
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
-
Hooper
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz attamero81 #28195 üzenetére
álló képnél is van.. a sötét -majdnem fekete- részek sávosodnak.
ha alaplap, akkor lehet hogy más hiba is jelentkezik: pár csatornánál "szakad" a hang és szétesik a kép (bár lehet a szolgáltató a ludas)
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
(navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3nál nagyobb felírat méret értek)köszi
-
Hooper
őstag
Media lejátszás funkcióit lehet valahogy fejleszteni?
navigálás/beletekerés helyett perchez ugrás vagy valami, esetleg felirat kezelésben valami plusz - itt a gyári 3nál nagyobb felírat méret értek.
Köszi
C670 -
Hooper
őstag
Sziasztok, lenne két problémám:
lecseréltem a HDMI kábelemet egy hosszabbra (3-5m azt hiszem), és ezzel a kábellel se kép se hang..a PC látja h csatlakoztattam a TVt, de ott a source-nál nem jelenik meg semmi (több bementet is poróbáltam)
Lehet hogy a kábel rossz? mondjuk akkor nem értem hh látja a gép a TVt.másik:
előfordul hogy egyes csatornáknál szétesik a kép és a hang. Az antenna kábel TV csatlakozójának megmozgatása meg szokta oldani a problémát.. eddig a legyötört kábelre gondoltam h meg van törve vagy valami, de most ki lett cserélve (sőt el is költöztem) és a hiba továbbra is fennáll.
Igy néz ki
ha nem a kábel akkor a panel csatlakozójával lehet bibi?(Samu LE40C670)
-
Hooper
őstag
válasz Imifej #35748 üzenetére
Nem hangzik jól
Sajnos a panel volt már javítva (forrasztva ha jól tudom) akkor ez hozhatta elő az újabb hibát. :/Más:
iOS telefonról történő wifis vezérlés csak akkor működik ha a TV közvetlenül a routerbe van dugva?
Nálam most a routerből a gépbe megy a vezeték, és mivel az alaplapomon 2 lan port van a gépből megy közvetlenül a TVbe. -
Hooper
őstag
iOS telefonról történő wifis vezérlés csak akkor működik ha a TV közvetlenül a routerbe van dugva?
Nálam most a routerből a gépbe megy a vezeték, és mivel az alaplapomon 2 lan port van a gépből megy közvetlenül a TVbe.Valamint az lenne még a kérdésem hogy külső HDD (saját tápos) van rádugva a TVre és be lehet azt valahogy állítani hogy ha kikapcsolom a TVt a hdd is kikapcsoljon? ha nem használja akkor pihire vált (lehet hallani hogy leáll a lemez pörgése) de ha kikapcsolom a készüléket felpörgeti és megy amíg nem áramtalanítom.
-
Hooper
őstag
téves hsz, elnézést
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Samsung le40c670 tv költözés után (gondosan szállítottunk) igy fogadott:
http://youtu.be/IYbfvz7ZY00
Találkozott mar valaki ilyennel?
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung LE40C670 -es TV-m amiben elszállt a panel (szinkron jel szakadás).
LTF400HF15 panelt keresek bele. Tud valaki segíteni?
Köszönöm!
-
Hooper
őstag
sziasztok!
Samsung LE40C650/670 PANELT! keresek (LTF500HF15)
Ha tud valaki írjon.
köszönöm! -
Hooper
őstag
-
Hooper
őstag
válasz attamero81 #66826 üzenetére
Ezt csinálja.
Volt mar szerelőnel, nem tudta megjavítani.
Azt mondta panel csere de nem talat\találtam.[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
válasz attamero81 #66834 üzenetére
Ha jól emlékszem szemből bal oldal kuka. jaja fél kép ment amikor elvette a vezérlést.
nem lehet vele semmit csinálni?
-
Hooper
őstag
válasz attamero81 #66836 üzenetére
Nincs sajnos.
Uj panelt raknak bele tudtommal ha Samsung szervizbe viszem, szóval cserélik nem "javítják"
Ha jol értesültem kb uj tv ára a panel -
Hooper
őstag
Sziasztok!
LE40C650 készülékem panelhibás. nincs esetleg elfekvőben valakinek alkatrész?
(LTF400HF15 a típusa)[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
-
Hooper
őstag
Sziasztok,
Érdemes,merjek használatan, a gari végén járó TVt venni?
UE50H6400 lenne a versenyző, még 2ho garival..Már letettem a voksom a 2ev gyári + 3ev kiterjesztett mellé, de ez jobb és nagyobb is mint a kiszemelt LG 43LH630V. De korábban befürödtem egy használat C650el ami panel hibával meghalt 1evvel a gari után.
Mennyire jellemző a meghibásodás?
-
Hooper
őstag
Sziasztok,
Érdemes, merjek használatan, a gari végén járó TVt venni?
UE50H6400 lenne a versenyző, még 2ho garival..Már letettem a voksom a 2ev gyári + 3ev kiterjesztett mellé, de ez jobb és nagyobb is mint a kiszemelt LG 43LH630V. De korábban befürödtem egy használat C650el ami panel hibával meghalt 1evvel a gari után.
Mennyire jellemző a meghibásodás?
-
Hooper
őstag
válasz bul07 #108469 üzenetére
hmm.. nem is tudtam hogy ilyen van! Aquas vásárlás, elvileg ott rendben van a gari.
Más márkánál is van ilyen vagy ez samsung sajátja hogy lehet gyárit náluk hosszabbítani?MM és Edigi féle kiterjesztett garival, azaza biztosítással akkor nem érdemes foglalkozni?
A használt UE50H6400-al érdmes lehet akkor foglalkozni az LG 630v ellenében?
Visszaolvasgatva anno elég jó típusnak számított ha jol veszem ki..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest