- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
Hali!
Akcióban volt a saturnban samu ue37c5000 tévé, és vettem egyet. Namost a kérdésem az, hogy az utp-n keresztül tud filmet játszani? Mert dlnat szerintem nem támogat, viszont akkor minek rá az utp? Csak firmwaret lehet rajta neten keresztül frissíteni, vagy lehet vele mást is? Ha nem, akkor sok értelme nem volt rátenni
Köszi a válaszokat!
Üdv
Zoli -
hzcs
senior tag
válasz Flashget #10522 üzenetére
Azért kérdezem hogy mit lehet, mert utánanéztem a samsung pc share programnak, de azt írja hogy a készülék letöltéseinél ott van maga a progi, de ott nincs, és egy másik oldalon (mindegyik samsungos) azt írja hogy a led tv-nél csak a 7-8 sorozat támogatott. Ezért kérdezem, hogy ha lehet akkor mivel lehet NAS-ról vagy PC-ről filmet nézni vele. Összekötöttem a hálózatot a tv-vel, de a media playnél csak az usb pendrive látszott, hálózat semmi.
-
hzcs
senior tag
válasz istvanszucs #10535 üzenetére
köszi a választ!
Sajnos már meg van a raidsonic icy box 4220b nas, szóval emiatt nem szeretném lecserélni. Úgy néztem, hogy van benne upnp és twonkymedia szerver, de csak 30 napos, ha hazamegyek kipróbálom. Van esetleg valami ötlet, hogy erre a raidsonicra létezik-e linuxos dlna szerver, ami free? (tgz kiterjesztés mászik fel rá). Amúgy nem értem, hogy akkor miért írja azt a samu oldala is, hogy csak a 7 és 8 sorozatú ledekkel megy a dlna, amikor az 5ös is tudja elvileg. Na majd mélyebben beleásom magam a témába a hétvégén
-
hzcs
senior tag
Hali!
Mi lehet a probléma, ha az ue37c5000 a filmeket usb-n viszi, ugyanazokat a filmeket dlna szereveren keresztül nem? Próbálkoztam többféle szerverrel, de semmi eredmény. A filmek nagy részénél kiírja, hogy ismeretlen fájlformátum, de van 1-2 aminél elkezd gondolkodni és kiírja nincs meg a fájl.
Tudna valaki ebben segíteni nekem? -
hzcs
senior tag
Hali!
UE37C5000 a tévé, ehhez kerestem volna samygo hacket, de nem igazán igazodtam el a wikijén és a fórumán. Aztán megpróbáltam a pvr módot, ami kevésbé rizikós. Eredmény: PVR-t be tudtam kapcsolni, de sehol nem jelenik meg. Utána újra belementem a menübe, ahol átállítottam, hogy biztosan visszaállt, de maradt ON-on. Akkor a tévé nem támogatja hackelés után sem a PVR-t?
-
hzcs
senior tag
Helló!
Véleményt szeretnék kérni 2 típusról. Szeretném a mostani TV-t (ami egy Samsung UE37C5000) lecserélni egy nagyobbra. A 2 kiszemelt a következő:
- UE48J5200AWXXH
- UE49K5502AKXXHKérdéseim:
A típusszám utolsó 5 karaktere az mi, és számít-e?Van-e valami tapasztalat az adott tévékkel? Gondolok itt pl a menü sebességére. Van egy LG32LF5800 tv is, annak pl elég lassú a menüje, és a távirányítója is jobb a régebbi samsungnak.
Amit viszont nem tudok, hogy a fent említett 2 samsungnak is olyan nehézkes a tv csatorna szerkesztése, mint a mostani C5000-nek? Mert ennél úgy csinálom, hogy csatornakeresés, usb-re exportálás, gépen megszerkesztés, majd visszatöltés. MindigTV Extra előfizetősünk van, és amikor 1 csatorna kikerül, és bejön egy másik, akkor ezt mindig el kell játszani.
Ha a C5000 felismerte és elfogadta a CI modult és a kártyát, akkor mennyire biztos, hogy a fenti 2 is elfogadja? Vagy tesztelni kell vásárlás előtt? Esetleg megkérdezni a MindigTV-seket, hogy milyen tévékkel kompatibilis?Hang milyen, a többi márkához, vagy típushoz viszonyítva? Ami van LG, annak sokkal rosszabb és dobozosabb a hangja, ráadásul sokat kell hangosítani/halkítani, amit a C5000-nél nem, vagy jóval kevesebbet kell.
Sokszor hallom, hogy gyengül a tv-k minősége, már csak a gariidőt, plusz 1-2 hónapot bírnak ki. Igaz ez a mostani tv-kre? Ami van, az megvan kb 2011 óta, de eddig nincs baja, igaz napi 4-5 órát megy max.
Hajlanék a 49-es felé, mert annak a talpa felférne a mostani szekrényre, a 48-assal az a baj, hogy a tv szélén vannak a lábai, és az lelógna. De ha annak a minősége jobb, kevesebb hibásodik belőle meg, akkor megoldanám valahogy.
Köszi, hogy elolvastad és válaszolsz
[ Szerkesztve ]
-
hzcs
senior tag
válasz morge #106099 üzenetére
Köszi!
Nem kell házimozi, de ami nekem van LG, az irtó f.s. Képminőségnél feltételeztem, hogy az nagyjából egyforma, szülőknek lenne, nekik biztosan jó lesz az, ha legalább olyan lesz a kép, mint a C5000-esen, annál meg csak nem rosszabb egyiké sem a kettő közül
Még 1 kérdés: barátnőméknek is samsung van (típust nem tudok), és annál meg lehet oldani, hogy a playből letöltött alkalmazással hálózaton keresztül vezérlem (tehát nem infra univerzális távirányító). Az újakat már mind lehet? -
hzcs
senior tag
válasz morge #106104 üzenetére
Eddig jó
1 kérdés: pont ma olvastam egy korábbi cikket, hogy a samsung a smart részbe reklámokat pakol. Ez már valós probléma, vagy csak kamu volt, és nincs benne reklám?
Sportot nem szeretjük, 90% híradóra lenne használva.
Webböngésző mennyire használható? K&H netbankkal elbírhat? Láttam van benne BT HID, nekem meg pont van egy BT bill és egér kombóm, akkor már kihasználhatnánk a netes részét, ha nem túl lassú. -
hzcs
senior tag
válasz PuMbA #106107 üzenetére
Akkor ez az opció kilőve Azért azt gondolná az ember, ha már annyit gyorsítanak-finomítanak a rendszeren, akkor az előbb-utóbb használható lesz. Ezek szerint tévedtem.
Azt sajnálom, hogy nincs olyan rendszer, mint a C5000, hogy nem smart, de van rajta lan, és lehet filmet nézni hálózatról. Vagy minden, vagy semmi. -
hzcs
senior tag
Helló!
Megjött a Samsung UE49K5502 tv. Kérdésem, hogy a CI kártyát amibe bele tudom tenni, annak alapból a tv-ben kell lennie?
Ilyenre gondolok, mert az enyémben alapból nincs, csak hogy 5 Voltosat fogad el. A másik kérdésem is ezzel kapcsolatos lenne, hogy amit a Mindig TV adott korábban, az 5 voltos? Honnan tudhatom meg, mert a kártyán nincs ezzel kapcsolatos információ.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest