-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Hali!
Samsung UE40J5100 és UE40J5500 között azon kívül, hogy az előbbiben nincs smart rendszer és kevesebb csati van rajta, van valami különbség? E között a 2 Tv között gondolkodok, azért érdekelne. PC-re lenne rákötve (filmek és játék is lenne rajt) ill. rendesen Tv-ként is használnám. Árban pedig a ~120k fölé nem szeretnék menni.Köszönöm!
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Pl. UE40J6200? Az még sokkal nem drágább, mint a J5500-as.
Még végiggondolom, köszönöm a választ!„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz #45185024 #96123 üzenetére
Üdv! Én is a J6200-on gondolkodom (ill. H6400), nálam játék is lesz rajta, mennyit számít ez a 44.5ms? Mennyi lenne jó játékhoz is?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz #45185024 #96133 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ,
VGA-m az egy GTX 960-as, ami azért 4K-ra elég halovány lenne, úgyhogy szerintem maradok a FullHD felbontáson, de még átrágom magam az rtings.com-on is.(#96135) Flashget
Neked is köszi, autós szimulátort ritkán játszom, online multiplayerből jelenleg cod4-et szoktam néha. Inkább single játékokkal játszom.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Hali. Azt lehet tudni, hogy az MM-ban meddig akciós az UE40J6200?
-
Ármester
válasz #21715712 #96906 üzenetére
Nekem J6200-as van, és alig magasabb az input lag Game módban, pl. én CoD4-ezni is tökéletesen tudok rajta, szinte semmio változást vem vettem észre a monitorom után.
-
Ármester
válasz Flashget #97095 üzenetére
Van benne Screen Mirroring. Nekem Nexus 4 van a J6200 mellet, Youtube-al próbáltam a screen mirroring-ot, de nekem nem sikerült működésre bírni.
Ha meg a TV-t átváltom Screen Mirroring-ra, akkor nem akar csatlakozni a telefonomhoz.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz blakey #97106 üzenetére
Jaja, most sikerült is összehozni.
És ez a képernyő tükrözést úgy is lehet, hogy csatlakoztatom a tv-hez a telefont, és a TV meg mutatja, azt amit én a telefonon csinálok? (pl ha netezek?)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
40J200-as TV-n mitől lehet, hogy nem tudom hasznélni a Screen Mirroring funkciót? YT-vel próbáltam, azt sikerült átküldeni a TV app-jába.
De ha csak simán csatlakoztatni akarom, akkor nem sikerül. Nexus 4-es telefon. Megnyomom, hogy csatlakozás, a TV fekete képernyőre vált, majd ~1 perc után kiírja, hogy az xy szköz le van választva.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Hali!
Egyik promo szövegben olvastam ezt, az egészet nem írom ide, csak a lényeget:
"...A Samsung televízióit egyszerűen szinkronizálhatod okostelefonod ébresztőjével..."
UE40J6200-as a TV, ez valóban lehetséges valahogy? Ha igen, akkor hogyan?„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Kösz, azért ez szép, hogy ezzel promózzák, közben meg nem is létezik... :/
Mindegy, manuálisav viszint be lehet állítani, hogy x órakor kapcsoljon be, nekem ez is megfelel.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
No igen, a screen Mirroring-al sem vagyok kibékülve
[link]
Azzal meg ez a gondom, csak nem tudom, hogy a TV problémázik, vagy a telefonnal van a gond. Majd kipróbálom másik talóval is, ha lesz rá lehetőség.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Sajnos nekem sehogy sem akar működni. YT tartalomátküldés az megy, tehát azt átküldi telefonról a tv alkalmazásába, csak a többi része nem működik ennek a mirroringnak.
-
Ármester
válasz Flashget #97498 üzenetére
Ááá, eddig tök jól megvagyok N4-el, ez az egyetlen gond vele. (Miután sikerült egy stabil romot rárakni...)
Csak emiatt le nem cserélem.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz Flashget #97501 üzenetére
A Nexus 4 az LG gyártmány, nem Samsung.
Most megpróbáltam gyári adatokat visszaállítottam, de így sem működik.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
Ármester
válasz #45185024 #97659 üzenetére
A TV hátulján rajta van a modell szám, azzal kell beregisztrálni a samsung weboldalán. Googleba beírod samsung termék regsiztráció, úgy könnyen megtalálod.
A dobozon lévő papírra biztonsági okokból nem írják rá a modell számot vagy csak hiányosan.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz kissdani #97800 üzenetére
Megszüntették a támogatását valamikor Június elején. Volt is róla szó sokszor.
-
Ármester
válasz Sperafico #97848 üzenetére
Írták már itt, hogy a TV-t le kell kapcsolni netről, és akkor jó lesz.
[link]„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz dvd_R+ #97873 üzenetére
Kicsit feljebb olvasol és megtudod
Netről le kell kapcsolni a TV-t.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Az utóbbi ~50 hsz. erről a hibáról szól.
-
Ármester
válasz sityupityu #98184 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. J6200-on szoktam CoD4-ezni pl. de nem vettem észre semmi különbséget a rendes monitoromhoz képest.
Én elhiszem, hogy van aki észreveszi ezeket, de bőven lehet játszani egy 40-50ms input lag-os TV-n.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Sziasztok!
Lassan 2 éve lesz, hogy vettem egy 40-es J6200-s Samsung Tv-t, azóta is remekül működik.
Májusban lejár a gyári 2 év garnacia, és szeretnék kiterjesztett jótállást venni hozzá.
Viszont mysmasung oldalon ezt valamiért nem tudom megtenni, amikor rányomok, hogy "Termékeim amikhez igényelhetek Kiterjesztett Jótállást" ott azt írja, hogy nincs olyan temrékem, amihez igénybe tudnám ezt venni. A TV regisztrálva van, írja is sárga betűkkel, hogy 05.xx-kor lejár a garancia.
A táblázat alapján +1 évet lehet a "J" szériához venni, és elméletileg a garancia időtartama alatt bármikor megvásárolható.
Javasolt írni az ügyfélszolgálatnak, vagy van tipp, hogy miért van ez?!„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest