-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipatti
tag
válasz rainman72 #153975 üzenetére
(42) LG IPS vs VA panel subespañol - YouTube
Ahha. Itt 0:50 nél kezdi kopogtatni őket. Az ips is felvillan, csak a va-hoz képest gyengébben. -
Attipatti
tag
Én megrendeltem ezt a qe65q95td-t. Attol sem nagyon félek ha esetleg ads panel van benne. Valószinüleg akkor a q95a paneljét használják. Mondjuk nekem fontos szempont, hogy 45-50 fokbol is tökéletes legyen a kép, így nincs is nagyon más értelmes választás az oledeken kivül persze.
-
Attipatti
tag
Néztem a tcl 728 at is de az kicsit oldalrol nézve már torzitotta a szineket. Az egyetlen nagy látoszögü va panel pedig a samunál van a q80+ szériákban. Vagy még ott a hisense, de azt még nem sikerült élőben megtekintenem. Mondjuk mikor megrendeltem még nem hallottam erről hogy a TD modellekben ads panel is lehet. De csak nem olyan szar azzal sem. Ha megjön majd értekezem...
-
Attipatti
tag
Azt esetleg tudja valaki hogy mennyire melegszik a one connect box ezeknél? Valamint az infra vevő a boxon van vagy a tvn? Ha lehet bedobnám egy viszonylag zárt szekrénybe.
-
Attipatti
tag
Üzembe helyeztük a 65 ös q95TD -t. Első benyomások. A fényerő HDR-nél filmmaker módban ténlyeg lenyűgöző. a panel ADS. A feketék csak a FALD miatt egész jók. Ami csalódás: Hangzás, tv módban is mennie kellene a suboknak? Kifejezetten gyenge bádoghangja van. a 10 éves ue46es6100 amnak szebb teltebb beszédhangja van. 5.1 filmeknél mintha jobb lenne a helyzet. Csak ilyenkor használja a subot vagy sima sztereonál is?
Csak egy darab távirányitot kaptam. Abból sem a szép fémszinüt, hanem egy kisebb egyszerübb gumi gombost. Még szokjuk egymást... Elsőre a mozgásmegjelenítés is fura. A netflix appnál pl nagyon látványosan periodikusan meg megakad egy képkocka. Ezt valami beállítással el lehet tüntetni? -
-
Attipatti
tag
válasz Mulderpapa #154193 üzenetére
Én visszaküldeném, ennyi pénzért lehet kapni q95T-t ami egy kifuto tipus, de full array local dimminges. Tehát 120 külön zónában kapcsolgatja a háttérfényt.
-
Attipatti
tag
válasz Mulderpapa #154216 üzenetére
A q95-nél azért jobb a helyzet a valós körülmények közt igen ritkán jön elő. Csak ott, és azt a háttérvilágitást kapcsolja fel amelyik tényleg szükséges. A q60-nál pedig folyamatosan a képernyő teljes felületén ugyan olyan erővel megy. Ha például a képernyő egyik oldala világos a másik pedig sötét, akkor közel olyan a sötét mint egy olednél. Én nagyon elégedett vagyok vele, egyedül a hangja gagyi nekem. Mondjuk ha sötét szobában nézed akkor érdemesebb sporolni egy kicsit oledre. Viszont azok nem tudják ezt a brutál HDR hatást.
-
Attipatti
tag
válasz peu407 #154222 üzenetére
Nem tudom a kivételnek lehet e köze hozzá, hogy sok embernek alul befelhősödik. Én pl féltem hogy a 25 kilos 65 ös tvt kivételkor nehogy véletlenül megszoritsam a képernyőnél. Szigoruan csak az aljánál megtámasztva vettük ki. Az asszonynak is mondtam hogy nem szorongatjuk a panelt, mert elég érzékeny a nyomásra.
-
Attipatti
tag
válasz Horvath1985 #154372 üzenetére
a Szerviz menübe kell bejutnod ott lehet a hotel modot ki be kapcsolni.
-
Attipatti
tag
Sziasztok, dlna vagy smb media lejátszásra van valami app a tizenen? Teljesen kivették az alap dlna lejátszást ami a régebbi tv-ken volt? Plexet használok alapbol, de van amit nem eszik meg sajnos.
-
Attipatti
tag
válasz redingitell #154474 üzenetére
Köszi! Kerestem, de nem találom a letölthető appok közt. Létezik hogy kivették? Vagy csak rossz a lokáciom és azért nem érem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest