-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a fórumot, mert nagyon sok komment van. Remélem jó helyen járok Azt szeretném kérdezni, hogy 150 ezer Ft-ig milyen SMART TV-t ajánlanátok? Lényeges lenne hogy WIFI-s legyen, meg természetesen a TV funkciói fontosak a SMART funkciók mellett.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Boost3er
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az ue48h6400 és az ue48h6400a típus között mi a különbség? Illetve az ue48h6500 mivel tud többet, miben jobb mint a 6400? Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Boost3er
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a h6400 illetve a h6500 tvhez ha nast csatlakoztatok és arról játszok le filmet, akkor azt tudom rajta tekerni illetve a feliratot kezeli? Ez a tvn vagy a nason múlik? Köszönöm szépen a segítséget.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Vettünk egy H6500-as tv-t. Az lenne a kérdésem, hogy amit letöltöttem laptopra filmet, azt, hogy tudom megnézni a tv-n? Mert ott van a hálózat, de mikor rákattintok, hogy video/fénykép/zene azt írja, hogy ez nem teljesíthető. Hogy tudom megnézni a filmeket gépről? A másik kérdésem pedig az, hogy letöltöttem direkt ezért 3d filmet (most először) és az lenne a kérdésem, hogy ISO formátumba van, azzal kell valamit kezdenem vagy ezt a formátumot kezelni fogja a tv és lejátsza? Köszönöm szépen a válaszokat.
-
Boost3er
tag
válasz Flashget #76190 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Még 1 kérdésem lenne, hogy a H6500-al lehet valahogy adást rögzíteni külső HDD-re? T-home set-topboxom van, de nincs benne felvétel, mert ez nem az IPTV hanem a műholdas és abba nekünk nincs sajnos ilyen opció. Ezért kérdezem, hogy a tv-vel valahogy meg lehet-e oldani?
-
Boost3er
tag
Adtak a tv-hez adaptert, meg van kártya a set-top boxban, de azt olvastam, hogy a t-homeosat nem lehet így használni. Vagy az fals infó volt?
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung h6500-as tv-nk és most rákötöttem a laptopot HDMI-vel, hogy a laptopról lejátszak egy filmet, mert a wifi kevés hozzá NAS meg egyenlőre nincs még. Az lenne a kérdésem, hogy a kép szépen át is megy, de a hang egyszerűen ugyanúgy laptopon marad. Mit kéne beállítanom, hogy jó legyen? Illetve ezeket a címkéket, hogy Blu-ray vagy PC ezeket hol tudom állítani, és melyikre állítsam most ha filmet akarok nézni a laptopról?Köszönöm a segítséget!
ui: Sikerült beállítani
[ Szerkesztve ]
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
ue48h6500-as tv-hez milyen fali konzolt ajánlanátok?
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy H6500-as tv-n a web böngészőben lehet futtatni flash playert? Online streamet szeretnék nézni rajta, vagy ti ezt, hogy szoktátok megoldani? Igazából este akarnám nézni a BL-meccset de csak online tudnám, valakinek van valami ötlete?
Köszönöm előre is! -
Boost3er
tag
Sziasztok! Tavaly vettünk egy 48H6500 as tv-t nagyon jó még mindig, de ahogy látom mar nem lehet nagyon ilyen generációt venni. Most egy kisebb TV re lenne szükség kb 80 cm tudtok ajanlani valamit? Jo lenne ha Smart lenne bár szerintem az ma mar minden tv be benne van szinte, ha lehet akkor csak full HD es ha lehet akkor 3D legyen. Az új generációt nem ismerem, egyáltalán nem fontos, hogy hajlított legyen sőt. Ár kategória 100 ezer környéken vagy alatta ha van normális. Köszönöm a segítséget.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van itt köztünk olyan kolléga akinek T-Home-os ADB5008 S típusú set-top box van a TV-hez és sikerült összeszinkronizálni a smart távírányítóval. Nekem egy H6500-as TV van, de hiába megyek végig a beállításokon, amikor írja, hogy Csatorna fel vagy Csatorna le meg se mozdul egyik irányba sem. Valakinek valami ötlete? Vagy ez a típus nem használható vele?
Köszönöm a segítséget! -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Tavaly vettünk egy Samsung 48 H 6500-as tv-t amihez kaptunk 2db 3D szemüveget. Eddig csak az egyik volt össze rakva az jól is működött. A mai napon kellett volna a másik is, össze raktam, de egyszerűen nem működik a TV-vel. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj? Oda megyek vele a TV elé nyomom 3 másodpercig de utána rögtön piros lesz és nem kapcsol be a szemüveg, nem lehet vele nézni a filmet. Nem tudom miért nem lehet párosítani. Valakinek valami tipp? -
Boost3er
tag
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy H6500-as TV képernyőjét mivel szabad tisztítani? Fel lett szerelve a falra és kicsit ujj lenyomatos lett. Ezt szeretném róla eltávolítani. Illetve még egy kérdés, hogy szabad-e frissíteni a szoftvert, mert úgy emlékszem, hogy régebben mondták, hogy ne frissítsünk, mert sok funkció elveszik. Szóval az lenne a kérdésem, hogy frissítés vagy nem frissítés? Köszönöm szépen -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Van egy H6500 as Tv itthon es most váltunk Digire, akkor tőlük nem kell hozza set top box csak a kábelt bedugjak a tv be es jo ugye? Vagy kell hozza kártya?
Köszönöm a segítséget! -
Boost3er
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy van egy H6500 as tv amire egy házimozi van kötve HDMI vel anynet csatlakozon keresztül. Az lenne a problémám, hogy folyamatosan megszakad a jel, eldobja a jelet ujra csatlakozik, mi lehet a baj? Kábel csere esetleg megoldhatja? Találkozott mar valaki hasonló problémával? Köszönöm a válaszokat!
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok a tájékozatlanságomért de hirtelen alakult úgy, hogy TV-re lenne szükségünk. Itthon a nappaliban jelenleg egy H6500-as van nagyon meg vagyunk vele elégedve, de nem nagyon találok olyan helyet, ahol lehetne még ilyet kapni és még anno olvasgattam, hogy a Samsung új szériái sokkal inkább el vannak tolva felfelé felszereltség és minőség terén. Az lenne a kérdésem, hogy milyen TV-t ajánlanátok most, ami fontos, hogy okostv legyen, 3D-t tudja (úgy érzem ez lesz a szűk keresztmetszet) Full Hd felbontás és 100 cm kéne, hogy legyen. Amire használva lenne, az set topboxról Tv, full hd filmek streamelése, internet, alkalmazások. És ha lehet akkor ne legyen túl drága, tudom ez relatív, olyan 100-200 között de inkább az előbbihez közelítsen ha van ilyen egyáltalán. Azért ebbe a csoportba írok, mert elsősorban Samsungot szeretnénk, de ha esetleg más gyártónál jobb lehetőség van, akkor az is érdekelne. Mindent meghallgatok, köszönöm szépen a segítséget!
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy H6500-as Tv-hez, ha most lesz bekötve a DIGI de mi nem szeretnénk boxot kérni hozzá, akkor kell kérnünk Cl kártyát? Vagy simán kábellel is jó lesz ehhez a tv-hez? Köszönöm szépen a segítséget! Ha esetleg nem ide való kérdés akkor bocsánat. Szép napot mindenkinek! -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok ha hülye kérdés lesz, csak nem tudom, hogy melyik tuner melyik. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha van egy H6500-as Tv-nk és most beköttetjük a Digit, de nem kértünk hozzá set top boxot, akkor ez a TV tudja kezelni a digitális adásokat ugye, és természetesen HD-ben? Van benne erre megfelelő tuner? Illetve, hogy ha nem kértünk set top boxot akkor ha minden igaz, használni is tudjuk majd a TV rögzítő funkcióját külső HDD-re ugye?
Köszönöm szépen a válaszokat! -
Boost3er
tag
válasz sityupityu #106627 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Bocsánat előre is ha hülye kérdéseket fogok feltenni, csak még tájékozatlan vagyok ebben a témában. Adott egy H6500-as TV. Most lesz bekötve a DIGI rendesen antennán keresztül, nem set top boxxal. A tv-hez lesz csatlakoztatva egy külső HDD, amit majd leformázok, hogy erre tudjuk felvenni az adásokat. A kérdéseim a következők lennének: - Ha nézem a TV-t és szeretnék valami műsort felvenni, akkor muszáj azt az adást néznem, vagy közbe mehet más a TV-be?(pl. BL meccsek M4-en és Sport1-en, fel tudom venni úgy az M4-en lévő meccset, hogy közbe a másikat megnézem élőbe?). -Másik kérdésem az lenne, hogy ha jól tudom előre is be lehet állítani felvételt, ilyenkor (ez lehet nagyon hülye kérdés lesz), muszáj valakinek itthon lennie és bekapcsolni a tv-t? Vagy tudja rögzíteni úgy, hogy előre beállítottam a dátumot és azt felveszi?
Bocsánat tényleg ha nagyon hülye kérdések. Köszönöm szépen a segítséget előre is! -
Boost3er
tag
válasz frovery #106926 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Elnézést elfelejtettem írni, hogy digi kábel lesz nem műhold, illetve ha jól tudom a tv dupla tuneres. Anno mikor vettük ez volt az egyik szempont amit írtak itt a fórumon a 6400 al szemben, hogy a 6500 dupla tuneres. Ebben az esetben változik valami?
-
Boost3er
tag
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, (tudom, hogy itt nem támogatott a hajlított TV (én se preferálom), de anyukámnak lenne, ő meg nem igazán szánna rá többet), szóval az lenne a kérdés, hogy a 48-as méretben a J6300-as TV egyébként jó vétel? Mint full hd? Jó a mozgásmegjelenítése stb? 4K nem nagyon érdekel, nem hiszem, hogy neki számítana
-
Boost3er
tag
Elnézést lejárt a szerkesztési idő. Azt szeretném még kérdezni,hogy ue43ku6000 jó választás lehet? Tudom, hogy belépő az UHD között, de igazából ez annyira nem is fontos. A lényeg tényleg az lenne, hogy viszonylag jó áron, egy viszonylag jó Tv-t kapjunk. Ez jó választás lehet? Köszönöm előre is!
-
Boost3er
tag
válasz PuMbA #108499 üzenetére
Sajnos igy igaz, ahogy mondod. Tegnap voltam média marktba direkt a 43 as méretet neztem ki, erre latszodott is a különbség es mondtak is, hogy kb 3 hónapja mar ips (pls) a 43 as méret is, illetve meg is koccogtattak a képet, hogy bizonyítsák, bár erre semmi szükség nem volt anélkül is bőven látványos volt a különbség sajnos. Igy vettem egy 40 es KU6000, szep a kepe, viszont néha tenyleg meg akad a tv, de összeségében ilyen ár mellett ez nem zavaró. Az lenne a kérdésem, hogy ha jol tudom azon is elérhető a PIP az antenna saját tunerre van csatlakoztatva megis azt írja, hogy nem elérhető mi lehet a baj?
-
-
Boost3er
tag
válasz PuMbA #109047 üzenetére
Nem feltétlen erre a témára szeretnék reagálni, csak tőled szeretném kérdezni, hogy te is észre vetted (vagy neked is olyan), hogy filmeknél sötét jeleneteknél viszonylag nagy mértékű az elmosódás vagy olyan mintha szellem képes lenne vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, ha viszont világos jelenetek vannak pl. kint vannak az utcán a filmben és jó a megvilágítás akkor semmi ilyesmi nem tapasztalható. Ilyennel találkoztál már te is?
Esetleg akinek van még KU6000 tv-je megoszthatná velem, hogy ő tapasztalt-e ilyet
Köszönöm szépen -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most milyen TV-T tudnátok ajánlani 32 vagy 40 es méretben? Kb a max összeg 140 körül lenne, de inkább olcsóbban ha van valami jó. Főleg filmezésre lenne használva NAS-ról. Jelenleg egy 49H6500 és egy 40KU6000 van, ezek mellé kéne még egy.
Köszönöm a segítséget!
-
Boost3er
tag
válasz Batib #113651 üzenetére
Szia, esetleg azt tudod, hogy a 6122 es tv-ben milyen panel van? VA vagy IPS? Neten semmi információt nem találok róla. Én Blackfriday alkalmával rendeltem egyet 43 as méretben, remélem nem lesz nagy mellé nyúlás. Szerencsére ha mégse lenne jó el tudok állni tőle, de örülnék ha megfelelő lenne.
-
Boost3er
tag
válasz s7evcsenko #113707 üzenetére
Megkerdezhetem, hogy mi a véleményed a TV-rol?
-
Boost3er
tag
válasz s7evcsenko #113729 üzenetére
Köszönöm szépen. Közben nekem is megérkezett az MM-ből, eddig nekem se nagyon tűnt fel különbség KU6000 hez képest.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán egy Samsung H6500 as TVn gyári visszaállítást csináltam mert rengeteg funkció le volt rajta tiltva (nem értem miért), azóta viszont a YouTube app nem működik, azt a híva üzenetet írja, hogy folyamatban van a Smart hub frissítése próbálja meg később, de már két napja ezt írja. A szoftver a TV-n:2880. Esetleg tudtok mondani valamit, hogy mit tudok csinálni? Valahogy elő lehet hozni rajta, hogy működjön? Ui: gyári visszaállítás előtt tökéletesen működött.
-
Boost3er
tag
Sziasztok,
Szeretnem kikérni a velemenyeteket, hogy milyen TV-t ajanlanatok. A méret az 43” ig jó maximum, olvastam, hogy ez kb nem ajánlott méret de sajnos ez a maximum ami elfér. Alap felhasználása lenne, tv, film nezes hálózatról.
Tudnatok olyat ajánlani ami vállalható de nem vészesen drága? Keretet azért nem írtam, mert nincs igazából megszabva, de nem szeretnek túl dragat venni.koszonom a segítséget.
-
Boost3er
tag
Sziasztok!
lehetosegem lenne vásárolni újonnan egy Samsung QE55Q60BAUHXXH készüléket 126 ezer Ft-ért. Szülőknek tv és filmnezesre ( netflix/HBO) jó választás lehet ennyiért?
jelenleg egy 48-as Samsung h6500 készülékük van.köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest