- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsungnyugg
csendes tag
HAli!
Ez az utolsó félmondat mennyire igaz? Mármint a 3 D ready azt takarja, hogy külső lejátszó kell hozzá? A sima háttértár és a belső lejátszó nem képes a 3D-.re?"A teljes 3D támogatás 2D-3D konverterrel viszont megmaradt a felső három kategóriába, azt csak a 6500-as, 7000-es és 8000-es sorozat tudja, viszont a 6000-es és 6100-as sorozatba is lecsúszott a 3D, igaz csak 3D-ready-ként, azaz külső lejátszót kell használni hozzá, s 2D-s képből sem tud térhatásút készíteni."
-
samsungnyugg
csendes tag
Nem is kell net a tévébe?
Mondjuk nincs net nélküli 3d tévé.http://index.hu/tech/2011/11/23/muholdon_is_interaktiv_a_t-home_teveje/
[ Szerkesztve ]
-
samsungnyugg
csendes tag
válasz troland26 #17890 üzenetére
6100-hoz meg adnak wifi vevőt jobb helyeken, úgyhogy ez nem nagy előny.
A 6500-hoz adnak wifi ellenoldalt, amit a PC-be lehet dugni?
Amúgy a külső wifivel este teszteltem a hálózatot, a routerem csak 54 Mbps-es, ennek ellenére akadásmentesen ment a Samsung 3d Explore.
Jó tévé, tegnap vagy 3 órát nyomkodtam, de nem tudtam kiismerni minden pontját.
Sajnos az analóg adás nagyon kaki, azt hol lehet felokosítani?
Szobaantennán szerencsére jön a mindigTV, úgyhogy karácsony előtt veszek egy 1 éves extra csomagot.
Analóg kábel és digitális adás egyszerre nem tud jönni, kellene valami közösítő, bár max az analógot majd csak akkor használnám, ha valami olyan csatorna van benne, ami a digitálisban nincs benne (azt a ritka alkalmakat majd ki tudom bírni cserélgetéssel).
A digitális és analóg csatornák együttes megjegyzésre van valami okosság?köszönöm
-
samsungnyugg
csendes tag
válasz Krisz79 #17905 üzenetére
A "csak 4" az nagyon jó, máshol egy sincs benne. + wifi kulcsot is kapsz.
A skype kamerától senki sincs eddig elájulva.
6100-ast fel lehet okosítani webböngészővel, egyetlen előnye így a 6500-asnak, hogy 2d-t tud 3d-síteni, persze ez nem tudom, hogy mekkore előny.
És szaladj az Euronicsba, mert a szemüveges akció csak máig van![ Szerkesztve ]
-
samsungnyugg
csendes tag
Ja, igen, kihagytam, hogy a 6100-as B energiatakarékosságú, ha jól emlékszem ez 80 W-os fogyasztást jelent. Megnéztem a régi CRT-m hátlapját, az csak 55 W-ot evett. Ennyi a hátrány.
-
samsungnyugg
csendes tag
Az okosteló bluetooth-on keresztül vagy wifin keresztül csatlakozik a TV-hez?
Ha kell ehhez wifi, de mégis bedugom az UTP-t az előbb említett aranyszabály miatt, akkor a kettő nem fog megzavarodni? -
samsungnyugg
csendes tag
Köszi, ezt gondoltam. Akkor marad a wifi, egyszerűbb így. A PC-m HDD-je úgyis csak 80 gigás, a külső meghajtóm meg 250 gigás, így a PC-vel nem is akarom összekötni. Ami tényleg meglepő, hogy 54Mbps-os routeren is megy akadás mentesen a wifivel a youtube3d (a gépen meg olykor akadni szokott). A kábelnet 30 megás, a gyakorlatban 20 mega a letöltés, 10 a feltöltés.
-
samsungnyugg
csendes tag
Analóg és digitális csatornákat (külön forrásból, cserélgetem a koax kábeleket) lehet egyszerre programozni? Vagy minden ki-be huzogatásnál újra kell programozni?
-
samsungnyugg
csendes tag
http://www.euronics.hu/plug_in/filele.php?sid=go27al9onq2jnnkthg5cnrdn06&ws_nk=2&source=705&id=JzNOpdTpRCShAQfTXIYUMWsHa új euronics újság
-
samsungnyugg
csendes tag
Ezt a developos bejelentkezést leírná valaki?
Nekem a felugró ablaknál email-címet és jelszót kér, a developot nem tudom beírni. -
samsungnyugg
csendes tag
-
samsungnyugg
csendes tag
Jó tanács:
a szemüvegeket és a wifit is be lehet regisztrálni a samsung oldalon, arra igaz csak +2 hó gari van. -
samsungnyugg
csendes tag
Ed Parker, ne rontsd itt a levegőt a folytonos kárálásoddal.
Örülj, hogy van pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest