-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy 40h6500-as tv-t, elég jónak tűnik, van valakinek ilyen tévéje? Nem igazán ismerem a lcd tv-ket, mert most veszek ilyet először, ha van valami tanácsotok azt szívesen venném.
Előre is köszönöm!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
14.-én vettem a h6500-at és a samsung oldalán regisztráltam, de nem engedi a garancia hosszabítást.
Azt írták ez a ternék nem jogosult vagy valami ilyesmit, menjek be a ügyfélszolgálatra...Ma kiderül.
A tv tökéletes nagyon gyorsan beolvasta a kölső 1 terás vinyót és mindent lejátszott ami csak akartam.
A 3d nagyon állat nem fájt se a szemem se a fejem és figyeltem direkt, de nem láttam villogást.
Arra még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet beleugrani egy filmbe, hogy ne keljen az elejétől végigtekerni. -
Zolix
tag
Kicsit pontatlanul írtam le, bocsánat.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Amit 3d-ben letöltök és a tv-n megnézek azt számítógépen meg lehet nézni 2d módban, mert nincs 3d-s monitorom és nem akarom 2d-be külön letölteni. A tv-n van 2d-re visszaváltás, de számítógépre nem találtam ilyen programot media player calssicot használok általában és a power dvd sem engedte visszaváltani.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy 40h6500-as tv-m, szeretnék egy billentyűzetet venni hozzá amivel teljes körűen lehet vezérelni (böngésző, yutube, smart alkalmazások stb.).
Előre is köszönöm az ajánlásokat!
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy h6500 tv-m fölrakta a tv az új frissítést és egy teljesen másfajta lett a menü smart hub gomb megnyomása után. Ezt hogyan lehet testreszabni, hogy a usb-s külső merevlemez legyen kiválasztható egyből, mint régen. Vagy vissza lehet állítani a egyel előbi szoftvert.
Előre is köszi.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy 40H6500 tévém és észrevettem, hogy kikapcsolás után a készenléti led nem világít és a merevlemezt ami csatlakoztatva van nem kapcsolja le, hanem állandóan villog a kis led rajta. Amikor bekapcsolom a tv-t felvillan a led a tv tökéletesen működik.
Volt már ilyen valakinek?
-
Zolix
tag
válasz sandró60 #90500 üzenetére
Azért van állandóan csatlakoztatva, mert arról nézünk filmeket csak, akkor veszem ki, ha új filmet másolok rá. A menüben nem is néztem, hogy van e ilyen, de mindig lekapcsolta a merevlemezt miután kikapcsoltam a tv-t szinte azonnal. Közben kihúztam a hálózatból a tv-t és amikor visszadugtam rendesen működött a készenléti led. Nem tudom miért csinálta ezt a tv.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Van egy 40H6500 tv-m az upc-s modem cserélve lett és a netet (wifi) nagyon nehezen tudtam beállítani.
A yotube nem működik betölt az alkalmazás de videót nem játszik le csak "betöltés" van.
Más alklmazás megy a neten. Felraktam a legújab issítést is!
Ismerősnél 40H6200-on megy a youtube.Ilyenkor mi van?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Mostanában vettem észre, ha olyan filmet nézek ami nem tölti ki a teljes képernyőt, akkor a két csíkbban
sötétebb marad egy ideig a kép! A tv-m 40H6500 2014-ben vásároltam. Ez mitől van?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest