- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyófejű
csendes tag
válasz Zoli-206 #9804 üzenetére
ez a digi tv legalábbis a műholdas verziója nagyon gáz,vétek rákötni egy ilyen nagyobb LCD v.plazma tévére a kockákat meglehet számolni talán 16 v.32 kockából áll a kép?
szörnyű a kép minősége mást nem lehet rá mondani,na és az a beltéri egység hogy néz ki egy szép nagy értékű tv alatt? ezeket inkább 51 centis képcsöves tévékhez optimalizálták arra jó,legdurvább az amikor a 16:9 képarnyú tévén még alul felül fekete csík van pl. a foci közvetítésnél na az már mindennek a teteje a csúcs[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Zoli-206 #10574 üzenetére
A PC-d nem tud lejátszani DVD-t?
Én sem estem hasra, de amióta 1080-as filmeket is tudok nézni, (legalább 50 db várja, hogy időm legyen rájuk) még elvétve sem veszek elő DVD-t. Sajnos csak porfogók a polcomon.
Inkább letöltöm 720p változatban, mint például nemrég a Halál 50 óráját.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Zoli-206 #10581 üzenetére
Mihez képest fizetnél kétszer többet? Az említett 20000 feléért vennél DVD-játszót?
Egyik sem jó ötlet, gagyi a húszezres Blu-ray-lejátszó és a feléért kapható DVD-játékos is.
Én is konzervatív vagyok, szeretem a lemezeket, de összehasonlíthatatlanul egyszerűbb, kényelmesebb médialejátszóhoz csatlakoztatott merevlemezről lejátszani a filmeket, zenéket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Zoli-206 #10583 üzenetére
Hányféle DVD-játszót hasonlítottál össze? Én rengeteget és hatalmas különbségek vannak a képminőségük között. Ráadásul a Samsung lejátszói sosem voltak az élvonalban, mindig le voltak maradva a Denon, Pioneer, Panasonic, Sony gépei mögött.
Egyébként a DVD-játszók ugyanúgy kihalóban vannak, mint a CRT tévék.(#10584) snefftamas
Bármennyire furcsának találod, az a valóság, hogy a BD-játszók nem képesek annyira jó minőségben lejátszani a DVD-ket, mint az arra készített gépek. Persze azonos ár és minőségi kategóriát tekintve. CD-ket mindkettő készülékcsoport pocsékul szólaltatja meg. Kivéve a csúcskategóriás lejátszókat, mint például a Pioneer BDP-LX91.Ha nem muszáj, ne írj 4 percen belül 3 hozzászólást, szerkeszd az elsőt!!!
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyugyo79
addikt
válasz Zoli-206 #10583 üzenetére
Ha az esti filmet pld.: media player classic home cinema -val nézed akkor be tudod állítani, hogy a film végén kapcsolja ki a géped.A tv-be meg sleep timer és meg se kell mozdulnod, el is aludhatsz a filmen. Elég sok filmet megnézhetsz így mire kifizeted villanyszámlába az a 10k Ft-ot amit a dvd playere költenél csak azért hogy a villanyszámlán spórolj (számolj utána) ...
Főleg, hogy a dvd player kikapcsolva is fogyaszt egy minimálisat és akkor meg ahhoz kéne felkelned, hogy kihúzd a konnektorból ...
Én amúgy már nem vennék csak sima dvd lejátszót.De persze ez a te döntésed. -
BBéci
legenda
válasz Zoli-206 #10589 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni valami drága készülékre, csupán felvilágosító célzattal jegyeztem meg, hogy olcsó húsnak híg a leve.
Az a Pio jónak tűnik.
Paraméterek alapján nem lehet kép és hangminőséget összehasonlítani. Na jó, egy HQV Realta chip már jelent valamit.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sandró60
addikt
válasz Zoli-206 #13818 üzenetére
Sajnálom ami a tv-vel történt.Azt megkérdezhetem,hogy hol vetted.Okulásképpen,hogy ha lehet kerüljük el azt a kerskedőt ahol vetted.Tudom bárkivel előfordulhat,hogy nemmegbizhatóan működik még a jótállási időben is, ha van rajta akkor szerencse.Mivel ez egy nemrég vásárolt akkor jó,hogy most jött elő a hiba
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Zoli-206 #14356 üzenetére
Mi az, hogy káva csere?
Egyébként úgy néz ki, hogy megjavult. Kihúztam 5 percre minden kábelt, majd bekapcsoltam és azóta jó (igaz csak pár percig néztem).
Egy kolléga nekem azt mondta, hogy neki most úgy javult meg, hogy resetelte a készüléket, de nekem nem jött be a szerviz menü. -
Kija
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest