- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Jovanny2 #52936 üzenetére
Erről neten az égvilágon semmi infót nem találtam, és itt spec az UE (európai) F6400 ugyanúgy edge-lednek van titulálva.
"Screen uniformity Very good for edge LED; very mild “dirty screen” effect"
F5000-re írja, hogy backlit.
Úgyhogy tényleg dobj egy linket, ahol hozzáértő emberek szétszedték, megnézték, és bizonyítani tudják, hogy ez nem edge led, hisz méretéből adódóan se nagyon lehetne full ledes.
-
BullZeye
veterán
válasz
Ezek szerint az F6500 is lehetséges, hogy nem Edge Ledes, vagy túl sokat kívánok?
Mert emiatt akkor lemondom az F6500ról...és veszek inkább F6400-atDe most komolyan, emiatt stresszelek egy ideje, hogy plazma erősen vibrál, led meg felhős CRT már nincs, oled meg drága
de ezzel picit boldog lennék, ha F6500 se edge ledes lenne
-
nightshadow
veterán
válasz
(más régiókban szerelik Edge LED-del is, de a miénkben nem az).
Szerintem ez egy legenda, nem tudom, hogy aki kitalálta ezt a Samsung topikban, mire alapozza ezt a véleményét, de ha megnézed a nyugati országok samsung oldalait, mindenhol 49,6 mm széles az F6400. Folyamatosan ismételve van ez az állítás, de linket még nem találtam, ami igazolná.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest