- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz tomi888hun #97078 üzenetére
Jelenleg rendelkezel egy szál jó minőségű gyulai kolbásszal. Most akarsz ez helyett egy teljes rúd budget párizsit. A gyomrod tele lesz vele, de az élvezeti érték a nullához közelít. Érthető?
Miért olyan kapzsik az emberek, hogy elhiszik, a jó minőségű 4K szinte ingyen van? Ennyiért egész jó minőségben csak FHD-t kapsz. A 4K-ra dobj még rá legalább 120 rongyot!
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz FirstAndroid #97100 üzenetére
Már miért ne érné meg? A tévék ára a méret növekedésével sajnos rosszul skálázódik, de ezt le kell nyelnie annak, aki nagy méretben gondolkodik. Én nagyon örülök hogy nem hagytam magam lebeszélni az 55-ös méretről, bár az én "okos" ismerőseim nem is az árán voltak elsődlegesen kiakadva, hanem hogy nem fogom belátni az egészet, meg hogy "panelba nem illik olyan nagy tévét venni"
Meg gondom nem úgy tervezed hogy amit most megveszel, azt 1-2 év múlva lecserélsz, szóval hosszú távra tervezed. Ha nem a szádtól vonod meg az ételt a nagyobb méretért és megvan rá a keret, akkor hajrá, én nem hezitálnék. Ha neked a nagyobb kellene és most hagyod magad másnak befolyásolni, nagyon hamar bánni fogod. Meg ugye a nézési távolságtól is függ, de olyan hogy túl nagy tévé csak nagyon extrém esetben lehet.Más. Mi történt Béci és Mflex kollégákkal? Nagyon egyszerre tűntek el, csak nem közösen mentek nyaralni?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz warezxts #97182 üzenetére
Én sose tudtam mi az a szappanopera hatás, amíg nem lett lapostévém. De nekem semmi bajom vele, ha normális keretek között tartod, sokkal jobb ránézni, mint a nem folyamatos 24p szarságra. De hát embere válogatja.
És nem kell fosni, azt mondják az okosok, hogy ha külső lejátszóról nézel filmet, minden képjavító (MP is) ki kell kapcsolni a 24p-hez, szóval ha ragaszkodsz a kadenciahelyes megjelenítéshez, nem lesz szappanoperád.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz lowzor #97184 üzenetére
Amikor a tévémet kalibrálták azt mondta a srác, van egy pixel(sub vagy alpixel már nem tudom) hibám. Mutatta is hogy hol, de én akkor sem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, mivel sem azelőtt nem láttam hogy ő megmutatta, se azóta nem veszem észre. Soha nem veszed észre ha normális nézési távolságból nézed, szerintem. De ha látod és zavar, akkor úgyis zavarni fog mindig, ám ha csak azért zavar mert tudod hogy van de nem látszik, akkor meg miért nem szarod le? Nekem egész rendesen bevilágít a tévé háttérfény, már másfél éve tervezem hogy picit megpróbálok lazítani a hátlapi csavarokon hátha attól jobb lesz, de úgy látszik mégsem érdekel annyira hogy valóban megpróbáljam. Pedig tényleg meg kellene már próbálni
-
dethroner
veterán
válasz ootman #97230 üzenetére
55H6400 van nálam is. Sokan problémáznak a szappanopera jelenség miatt, ami nekem nem probléma, kifejezetten szeretem a picit folyamatosabb képet. De ugye ehhez be kell kapcsolni az interpolációt. Szóval az LG képével kapcsolatban nem tudok mit mondani, de az sem lehet rossz hiszen 100Hz-et tud, de most a samunál maradjunk. Szóval ha teljesen kikapcsolok minden képmódosítót, MP-t is, akkor is tökéletes a foci nézés. Nekem is csak a foci és a pc-ről átküldött filmek mennek, semmi tévé adás, szóval ha focira kell elsősorban, akkor azt mondom bátran vedd! Feltéve ha nem jobb még ennél is az LG
-
dethroner
veterán
válasz csati777 #97288 üzenetére
Kötsz rá egy olyan külső hangkeltőt ami tud sztereó sávból valami virtuális térhangot ( az én esetemben optikán egy régi LG 5.1-es házimozi, és ez csinál dts neo 2:5 jelet) és máris megvan a focistadion hangulat
(#97289) gippazoid 5ezres sorozat, nem ajánlott. De ez szerintem benne van az összefoglalóban is. Ám ha nincs nagyobb keret, akkor nem számít mi az ajánlott, ha csak arra van pénz... Vagy ha a hétvégi házba kell, hogy iszogatás közben menjen a háttérben valami, arra jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz warezxts #97297 üzenetére
Amíg nem nézel gyors jelenetet, vagy olyat ahol a kamera mozgásával ellentétesen mozgó tárgyak vannak a képen, nagyon szép és jó az egész. De ha ragaszkodsz a szappanoperás folyamatossághoz, akkor csalódni fogsz picit, mert a tévé nálam sem tudja tökéletesen ezt. Szerintem ez a középkategória ára.
-
dethroner
veterán
válasz warezxts #97306 üzenetére
Nem olyan botrányosan rossz azért a helyzet. Próbáld a MP-t 10/4 értéken, szoktasd hozzá a szemed és elképzelhető hogy nem lesz hiányérzeted. Nálam ezen megy, a folyamatosság viszonylag megvan, és nem jön nagyon durva képhiba.
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97321 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor indul el egy olyan trend a gyártók között, hogy az összes smart, netes faszságot úgy ahogy vagy, kihagyják végre a tévéből. Mert a 3D-t úgy látszik le tudták írni, ki tudták irtani. Most remélhetőleg megtörténik majd a hajlított kijelzővel is. És valljuk be, a jelenlegi szinten a yt appon kívül semmi használható nincs a smartban, és sajnos el sem tudom képzelni, mivel lehetne ezt feldobni.
-
dethroner
veterán
válasz Pancsermeste #97330 üzenetére
Persze ez megint olyan téma, hogy valaki szerint tök felesleges a 3D, én meg szeretem, van aki megőrül a szappanopera jelenségtől, én élvezném ha tényleg folyamatosabb lenne a kép, stb.
Wifi mire jó, ha nincs értelmes alkalmazás? Talán csak fw frissítésre DLNA filmnézésre? Ha csak arra, akkor már tök megszoktam hogy a pc-ről küldöm át a filmet. Képernyő tükrözés, hát ez is nélkülözhető, azt a pár fényképet amit megnézek 55 colon, legfeljebb megnézem 27colos monitoron.
De tényleg nem vagyunk egyformák, mások az igények, stb. De jó lenne ha a vevő eldönthetné hogy milyen minőségű tévét akar, és milyen plusz dolgokat akar bele. És nem a gyártók mondanák meg hogy az alap lóf@sz tévébe is beletuszkolnak minden szart amit fizess ki, de a képminőség meg a működtető szoftver alap/közép kategória.(#97334) szabop27 átfutottam a Zatoo által kínált csatornákat és az árakat. Nos, ízlések és pofonok ugye Ennyi pénzért van itthon kábeltévé, és azon is van bőven ennyi szar csatorna Ha csak tévé adás lenne mondjuk foci nélkül, tuti még mindig a 2002-ben vett crt Grundig duruzsolna nálam.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz warezxts #97338 üzenetére
A 120Hz-el kapcsolatban csak halkan jegyzem meg, hogy "állítólag" az európai piacon kapható tévék nem 60 és 120Hz, hanem 50 és 100Hz-es készülékek. Az előbbiek usánkába vannak, csak valahogy sikerül mindig begyűrűznie ennek az értéknek ide. De ismétlem ezt csak azért gondolom, mert volt már itt régebben szó erről, és akkor volt tényként megállapítva. EU PAL=50Hz, USA NTSC=60Hz
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97365 üzenetére
Én ezt tökéletesen tudom, csak a kolléga felvetésére reagáltam, hogy az élességet magasra téve előjött szemcséket hogyan tudja eltávolítani Azért az élességet nem árt picit picit eltolni nulláról, én olyan 15 körül használom, de hát kinek hogy tetszik.
(#97367) tankcsabee Akkor próbálj meg keresni valakit, aki műszerrel kalibrál. Mert akkor lesz csak igazán jó az a kép. Az összefoglaló csak egy gyors iránymutatás, bár szerintem a "film" mód kalibrálás nélkül szar. Inkább a "természetes" képmód, ami közelebb áll egy jól kalibrált tévéhez.
De próbálkozz és majd meglátod mi jön be neked.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz galaxys80 #97423 üzenetére
Nálam mindig 10/4 értéken megy. De hogy meccs közben szappanopera hatás lenne? Hát ezt hogyan?
Sőt, a legjobb képminőség nálam MP ki, ha foci. Minden más esetben van képi anomália.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz galaxys80 #97425 üzenetére
? Most komolyan, mi változik a kép folyamatosságon ha feltolod az MP-t? Én már annyiszor megnéztem ezt az MP dolgot, de csak akkor veszek észre bármi változást a kép folyamatosságban, ha előre rögzített műsor megy.Leginkább film, reklám. Ha élő műsor, bármi sport, stúdió, stb, ismétlem, bármi ami élőben jön, az változatlan ha baszogatom az MP-t. Nem is kell oda szappanopera, hiszen tökéletesen folyamatos a kép ilyen esetekben. Nálam
-
dethroner
veterán
Tudom miről szól az MP, ismétlem, használom is. De komolyan mondom, dögöljek meg ha élő közvetítésnél bármit látok belőle. Most a meccs alatt direkt rápakoltam 10/10-re, de semmi változás ahhoz képest ha kikapcsolom. Élő közvetítésnél nincs szükség szerintem rá.
-
dethroner
veterán
válasz galaxys80 #97429 üzenetére
Csak úgy próbaképp, tedd már meg hogy foci közben ráhúzod 10/10-re és nézd meg hogy mi változik! Vagy ha az asszonyod is olyan éles szemű, kérd meg hogy lessen már rá, lát-e bármi változás a 10/0, vagy a kikapcsolt állapothoz képest
-
dethroner
veterán
válasz #45185024 #97454 üzenetére
Mit nyeltél meccs közben, ami kihozta a szédülést? Mert én olyan 2,5 méterről bámulom az 55-öst, sörökkel megtámogatva, de még egy darab szédülési inger sem kerülgetett soha. És még a 3D sem hoz zavarba 4-5 méteres nézési táv? Ne viccelj már, ha 20 centivel szélesebb lenne a tévém a jelenlegi 2,5 méteres távolságból, na akkor mondanám ideálisnak a tévé méretét.
Szemkímélő mód csak egy túristaszopató elnevezés az MP-ben, teljesen használhatatlan. Vagyis nem, nálad meg fogja hozni a kívánt hatást, próbáld csak ki
Spotlámpa nyomja a fényt a tévé nézés közben? Hú, barátom, tudsz élni, két végén égeted a gyertyát Minek olyan batár fény ha tévét nézel? Nem látod hová kell nézni, nincs annak a szerencsétlen 55 colos tévének elég fényereje? Vagy az asszony pulóvert kötöget melletted?[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz galaxys80 #97463 üzenetére
55H6400 van nekem. De tényleg vagy kétségbeejtő vagy vicces, hogy ami mindkettőknek evidens és látható, az a másiknak nem. Foci közben apró röccenések? Nálam nincs ilyen. Film alatt ha a torzítás csökkentést lassan elkezdem adagolni, gyönyörűen látszik a kép "gyorsulása". Élő közvetítés alatt semmi. És én is megkértem "az asszonyt" nézze már meg hogy mi a helyzet, ő sem lát semmi módosulást.
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #97533 üzenetére
Halkabban, még a végén téged is megszólnak hogy vagy a tévéddel van baj, vagy a szemeddel
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97542 üzenetére
Kipróbálhatod úgy is ahogy írtad, de talán jobb az ha meccs közben az torzításcsökkentés elkezded adagolni és meglátod vagy nem látod meg hogy mi változik.
-
dethroner
veterán
válasz galaxys80 #97541 üzenetére
Persze hogy poénkodok, hiszen mindenem a szórakoztatás, mint a TelaViv2 régi mottója mondta
Amúgy meg régen rossz ha a szemednek hiszel. A szem a legkönnyebben becsapható érzékszerv és ezt ki is használják a különböző szemfényvesztő trükkök esetében, és ha sokáig kap egy információt, akkor egy idő után azt fogadja el normálisnak, legyen az bármilyen hülyeség is.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97568 üzenetére
Én is és sityupityu kolléga is azt mondjuk hogy a képen mozgás folyamatosság növekedés nem tapasztalható Akkor már hárman nem látunk semmi különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz galaxys80 #97571 üzenetére
Lazulj már el csillagharcos Amúgy biztos igazad van, megvan a tévém másfél éve és semmi más örömöt nem találok benne csak nyomom a teszteket mint állat. Így gondolod? Nekem megvan a saját beállított értékem az mp-ben, de amikor írtad a meccsen általad tapasztalt változást akkor megnéztem nálam mi a helyzet, de mivel nem volt semmi (amit aztán többen megerősítettek) gondoltam bátorkodom megosztani, ahogy te is megosztottad a saját tapasztalatod. Azt még szabad, ugye?
-
dethroner
veterán
Azzal a beállítással csak a HDMI kábelen érkező jelre tudsz hatni, a tévé adásra nincs eredménye. És a külső forrásból érkező jelet is inkább szétcseszi, olyan mély lesz a sötét szint, hogy a szürke és vele a finom részletek teljesen eltűnnek.
-
dethroner
veterán
Próbáld ki valami olyan jelentnél, ami világosban játszódik, de szerepel valami sötét, árnyékos hely is, amiben valami néznivaló lehet. Ott ha megnézed alacsony értéken annyira fekete lesz minden hogy nem fogod látni a részleteket, míg normál álláson megjelenik a szürke 50 árnyalata és vele a részletek amik előzőleg nem is léteztek.
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97676 üzenetére
De mivel ez "kritikus" frissítés lesz, minden tévé magába szopja majd, amelyik a világhálón kóricál, még ha le is van tiltva az fw frissítés, akkor is. Nos, azt hiszem akkor én végképp kihúzom a lan kábelt a tévé hátuljából.
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97704 üzenetére
Olyan ingoványos területre még nem merészkedtem, szükségem nem volt még rá, úszni meg nem tudok
Majd ha egyszer nagyon muszáj lesz, akkor térképpel belépek. Amúgy meg tényleg nincs semmi a smart-ban, amiért érdemes lenne a tévének netet adnom. Lan marad benne, mert néha használom a belső lejátszót, jól jön a serviio-hoz, de a világhálótól el lesz tiltva.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz shouryuken #97725 üzenetére
Kérdezd csak meg Flashget kollégát, hogy a viszonteladón keresztül vett tévéjével amikor gondja volt, mennyire szopatta a samu Szóval ha a sarkadra tudsz állni ha kell, nem hiszem hogy fosni kell a webshoptól sem. Amúgy meg a samu 1+1 évet ad a H6400-ra, én amikor másfél éve a 220V-ben vettem, 3 év garit kaptam rá
-
dethroner
veterán
válasz Sirandrish #97733 üzenetére
Ahhoz hogy valóban szebb legyen, hogy mindent kihozz belőle, műszeres kalibrálás szükséges. Mert amit magadnak otthon be tudsz lőni, az tényleg csak minimális szépségtapasz.
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #97735 üzenetére
Ha le akart rázni és hülyére venni ahogy írod, és mint mesélted ez eltartott egy jó ideig, elég sokáig ismételgetted azt a két mondatot
Nem hinném hogy a te esetedben rosszabbul járt volna egy webshopos vásárló. Ha ismeri azt a két mondatot amivel te elérted a célod, és van kitartása azt addig ismételgetni mint te tetted, ott is eredmény érhető el. Szerintem.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz SunMount3r #97743 üzenetére
Lehet én voltam az egyike azoknak, akik javasolták hogy szervizeltesd. Én webshopból vettem a tévét, a szemüveg ugye megadta magát. Regisztráltam a vásárláskor a tévét, gondoltam legyen meg az az 1 év izsonyúüberkirály garancia, amiről szól ez a nagy webshop vs viszonteladó szócsata itt visszatérően. Szóval 1 éven belül két szemüveg tropa, pedig vigyáztam rá. Samsung elhajt a picsába, mondván vigyem az ő szarját oda, ahol vettem. Pedig ugye első évben voltam, így foglalkoznia kellett volna vele. Pár hétig ment a szájkarate, majd gondoltam teszek egy próbát a webshoppal, ahol vettem. És láss csodát, a 2 email váltás után visszaküldtem a szemüvegeket és kaptam helyettük két vadi újat. Részemről ennyi a nagy tanulság a samsung gyártói garancia történetben.
-
dethroner
veterán
válasz SunMount3r #97761 üzenetére
Van amikor a boltok ügyfeles emberének hülye napja van és szarik a világra meg a vevőre is. Én egy hervis üzletbe vittem vissza szandált mert levált a talp. Megnézte a blokkot, le akart rázni, ráírta az elutasító indoklásnak hogy: "lejárt a 6 hó". Csak így, nagyvonalúan 8 hónapos volt, lábellire 2 év szavatosság van, békéltető testület, nekem adtak igazat, utána a határozatot belengetve szó nélkül javították. Sőt, utána még több alkalommal
Amikor én a samsungnál akartam elérni hogy adjanak új szemüveget, azt akarták először hogy vigyem be a közeli samu szervizbe és ott majd megnézik hogy én csesztem-e el vagy sem. Felvettem a kapcsolatot a szervizzel, de mondták az 55 colos tévém prémium kategória, ők csak 40 colig illetékesek, vigyem azt 50km-re. Ember, mondom nem a tévé rossz hanem a hozzá adott szemüveg. Az őket nem érdekli, nem az ő gondjuk. Ismételt levélváltás központi samu címmel, és rájöttek az okosok hogy webshopos a tévé, tehát ők innen kezdve le is szarják az egészet, holott az első évben a gyártó felel a készülékért az eu törvény szerint.
Akkor döntöttem el hogy soha nem kell nekem gyártói gari.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz PeterPH #97773 üzenetére
Amikor volt ez az ügyem akkor találtam rá valami írást, de most már nem fogom a netet ezért órákig bújni, bocs.
Amúgy meg itt is sokszor le volt írva hogy a gyártói garancia azért jó, mert igaz hogy bárhol veszed a tévét, első évben mindig a samu végzi a javítást, viszont utána ha be van regisztrálva a termék, akkor jár hozzá plusz 1 vagy 2 év. Tehát minek regisztrálni a tévét a neten, ha eleve viszonteladótól veszed, rajta a bélyegző, dátum, garilevél amin fel lehetne tüntetni hogy mennyi gari van rá pontosan? Valószínű azért, mert valóban 1 évet kötelezően a samu vállal rá bárhol veszed, az azon felüli időt meg azért kapod ha drágán veszed.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz lowzor #97775 üzenetére
LG sokkal normálisabbnak tűnik ez ügyben. Amikor vettem a monitorom, nem volt semmi infó róla a magyar LG oldalon, csak a német nyelvűn. Váltottam velük emailt, kérdeztem a gari ügyet és mondták hogy igaz hogy ez egy német területre gyártott monitor, de ha már a webshopok behozzák hozzánk is, vegyem meg nyugodtan, az LG megadja rájuk a 3év garit. Szóval lehet ezt normálisan is, nem samu módra.
De visszatérve a regisztrálós dologhoz, szerintem akkor is minimum visszás dolog az, hogy ami alapból jár, azt külön cselekvéshez kötik. Ismétlem, az a néhány üzletlánc aki hivatalos garival adja, egyből rá is nyomhatná a 2 vagy 3 év garanciát. Biztosan előfordul hogy figyelmetlen, esetleg idős ember vesz náluk tévét, elrakja a gari papírt a szekrénybe és ha mondjuk 13 hónap múlva gond van vele, meglátja a 12 hó garanciát a papíron, lemondóan legyint hogy már ez se garanciás, szóval saját költségén javíttatja.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Ha valaki szeretné használni a hbb tv alkalmazást, itt a megoldás. [link]
-
dethroner
veterán
Olvasva hogy mi a mai samsung szórakoztató műsor bekapcsoltam kíváncsiságból, és tényleg kapcsolgat. Azt már én is írtam korábban hogy net nélkül fürgébb a tévé. Akkor még a lassú kikapcsolás volt műsoron, de azon is segített a net eltávolítás.
Flashget: Épp tegnap néztem meg hogy ki van-e kapcsolva az auto frissítés, ki volt. Most a kapcsolgatás után megnéztem, bekapcsolták a vágottszemű anyab@szók Biztos megint rá akartak engedni valami nélkülözhetetlen frissítést. Még az is lehet hogy már a reklámoknak ágyaznak meg a menüben.
Azt hiszem 1 napig voltam hbbtv használó. Amíg nem tudom elérni hogy a tévé ne tudjon kommunikálni a samu szerverrel, ez a tévé tuti nem kap ismét netet.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Damage #97868 üzenetére
Miért ne lehetne? Megnézed a tévéd mac címét, aztán router felületen belül tiltod neki a wan hálózat elérését. Utána akár wifin, akár kábelen eléri a tévé a routert és azon keresztül a pc megosztott meghajtót és nyugodtan tudsz filmet nézni. Pár hónapja én is így használtam, csak én plex helyett serviio-t használok.
-
dethroner
veterán
válasz nesquikkkk #98026 üzenetére
40 colban a 3D egérmozi, nem hiszem hogy sok örömet találsz majd benne. Esetleg ha 1 méterre ülsz tőle, akkor még talán. Legegyszerűbb az lenne, ha egymás mellett néznéd még a két tévét, bár ez is szinte kivitelezhetetlen, mert az agyon világított boltokban nem tudsz olyan körülményeket teremteni, amilyen a saját lakásodban lenne. Meg ugye a két tévéből kihozni a legjobb beállítást is igencsak időigényes és macerás lenne. Én az olcsóbbat venném a helyedben és a megmaradó pénzből megcsináltatnám a kalibrálást, meg talán egy jó falikar is kijön belőle.
(#98038) GuruZone Ha nem a 4K miatt cserélnéd le a H6400-at, akkor mi az oka? Méretben nincs változás, szóval tényleg kíváncsi lennék arra, mi a váltás motivációja ha nem a 4k
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...