-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
#33101952 #77244 üzenetére
At kellene vinnie az 5.1-et a HDMI-n. Sajna nem tudom az XBOX milyen kodolassal kuldi a stream-et, de meunben az sound/advanced settings-nel a bitfolyam-ot be lehet allitani. Kiveve az egyik bugos firmware-nel ahol hiaba allitottam be, csakis PCM stereo-ban kuldte at a jelet. Nem tudom azota javitottak-e.
Viszont ha ram hallgatsz, nem a TV-bol viszed at a hangot hanem a XBOX one-on huzod ki az optikai audiot bele az erositobe. Sokkal jobb minosget is kaphatsz es a TV kenye/kedve szerinti problemakat azonnal ki tudod kuszobolni.
Milyen hazimozi rendszert hasznalsz? Ha AV erositod van akkor lehet erdemesebb ugy bekabelezned, hogy: XBOX -> AV erosito -> TV es mind mehetne HDMI-n az AV erosito meg levalassza a hangsavot es sajat maga dekodolja es a TV-n a hangerot igy nem kell mindig levenned ill. TV hang menuben brilliroznod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Riasztó topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest