Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Scoobyka #7404 üzenetére

    Valóban nehezen égnek be az LCD-k, de az általad felhozott példa egyáltalán nem életszerű.
    A Panasonic plazmáknak zseniális szolgáltatása az automatikus kikapcsolás, ami a beállított időtartam után, ha ezalatt nem nyomsz meg a távirányítón egy gombot sem, egy visszaszámlálós figyelmeztetés után aktiválódik. Ezzel az elalvás miatti beégés kizárva.
    Már sokszor leírtam, de a kedvedért megismétlem: nálam az elmúlt 7,5 évben rengeteg tévé volt tesztelés céljából, 3 és 18 hét közötti időtartamig. Néhányszor, egy időben két különböző, tehát össze tudtam hasonlítani őket, valamint a kollégáim által végzett csoportteszteken is résztvettem, mint segítő szemlélő.
    Előfordult, hogy jobbnak ítéltem egy LCD tévét, mint a mellé tett plazmát. A Pioneer Kuro tévékkel szemben semmi másnak nem volt esélye, ez a nemzetközi szaksajtóban is hasonlóan tálalva jelent meg. A Panasonic 2 éve átvette a Kuro technológiát, aminek következtében ma Ők gyártják a (szerintem) legjobb képminőségű tévéket.
    Inkább odafigyelek kicsit a panel épségére, de a képminőséghez mérten ez nem nagy áldozat.
    Viszont a Samsung C9000 tényleg egy eszméletlen jó tévé, pedig nem kicsit szenved bevilágítástól és felhősödéstől. :K

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák