Új hozzászólás Aktív témák

  • fjanni

    tag

    Van egy 46F6640 tv-m, és nagyon meg vagyok vele elégedve, szép képe van és sokat tud, de néhány kérdésem lenne amelyeket még nem sikerült megoldanom:

    1. wifin gyönyörűen lejátssza a routerre kötött HDD-n lévő filmeket. 1080p-n már néha szaggat de ez a wifi hibája majd még hangolom.Két gondom van csak ezzel. Az egyik az hogy nem lehet így a filmbe beletekerni de egyébként ez közvetlenül a tv-re kapcsolt HDD-n lévő tartalmakkal sem működik. Pl. leállítom a lejátszást a film közepén és ha elindítom akkor nem folytatja hanem elindul az elejétől. Nálatok is így van? Ezt egyébként úgy oldottam meg, hogy a laptopon rákattintok jobb gombbal a média fájlra és a "Play to"-val át tudom küldeni wifi-n a TV-re a műsort és nem kell kábellel bajlódni. A media player-ben pedig már lehet előreugrani.

    2. A másik pedig az, hogy nem látja a lemezképfájlokat. Ha felmappolom a számítógépen és pl. média playerrel lejátszom akkor azt nem tudom kitenni a tv-re. Van erre valamilyen ötletetek? Itt nem működik a jobb gombos módszer akár mit is csinálok. Tehát a kérdés az, hogy hogyan lehet laptopon elindított DVD filmet kitenni a tv-re Wifin-, tehát anélkül hogy kábelen összekötném.

    3. nem egészen ide tartozik, de nem próbálta még valaki a UPC HD felvevős média box-ot kábellel hálózatra kötni? Van rajta csati. Jó lenne ha el lehetne érni hálozaton keresztül mert arra veszek fel műsorokat ugyanis elég szerencsétlen megoldás, hogy csak azt a műsort lehet a tv-vel felvenni amelyiket nézem. Ha nézem akkor miért akarnám felvenni.

    4. Még egy probléma. Van egy régi házimozim amin csak scart és rca csatik vannak. Az RCA egyáltalán nem viszi át a hangot, a scart pedig csak a tv hangját hajlandó átvinni. Pl. ha tv nézés közben átváltok egy HDD lejátszásra akkor a tv-n elindul a kép és hang, de az erősítőn marad a tv hangja. Van valami ötletetek? A szoftver a legújabb 1116-os.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák