- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
asus 6870-en átmegy a hang akkor a tiéden is átkell menjen a hozzá adott átalakítón.
milyen HDMI kábelt használsz? High Speed (1.4)?
Mikor összekötöd a tv-t és pc-t (kikapcsolt állapotban tedd) és bármit indítasz streamet vagy filmet a tálcán hangszóró ikonra jobb egérgombbal katt majd lejátszóeszközök - és aktív az AMD-HDMI output? Elvileg ilyenkor ki kell jelölni alapértelmezettnek és újra indítani a filmet ha nincs hang de a zöld led mozog jelezve kimegy a hang.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
sultiii
tag
Ue32f4510-em van. Tegnap audió kábel segítségével össze akartam kötni az LG hifimmel a tv-t de akarhogy allitottam a tv nem volt hajlandó hangot kiküldeni a hifi fele. Jó helyre dugtam mindkét végét a tv-n is és a hifin is, de semmi... egyszerűen nem küld ki hangot, de jack dugón keresztül viszont igen.
Valaki tudna segíteni e probléma megoldásában??Ha privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Fura jelenséget tapasztaltam az imént egy Samsung LED tévénél. (Pontos típust most nem tudok írni, szerintem nem is lesz lényeges, de ha szükség van rá, meg tudom nézni.)
Ki volt kapcsolva (!) a tévé, amikor arra lettem figyelmes, hogy valami "téglalap ugrál felfelé a képernyőn" nagyon halványan. Megnéztem közelebbről, és egy bizonyos szögből látszott, hogy egy ablak az, amibe az volt írva, hogy szoftver frissítés keresése, alatta egy mégse gomb.Annyira nem lényeges, csak kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett ez, ugyanis túl sok az ellentmondás benne.
kikapcsolt tv <-> szoftverfrissítés keresése <-> a kikapcsolt tv ellenére mégis látszik valami a képernyőn -
BullZeye
veterán
Határozottan pozitív eddig Samsung garancia ügyintézése.
Hibát felfedeztük 1,5 hete vasárnap, neten kértem időpontot, szerdán reggel kijött a muksó, mondta, hogy panel csere, hétfőn jött reggel egy másik pasi az új panellel, és tényleg 20 perc alatt bedobta.Magáról a zöldről nem csináltam, mert arról van fent neten pár. Amúgy érdekes volt, mert gyakorlatilag 3 nyákot lekapta a TV-ről, és a TV-t félredobta sarokba mondván az kuka....elővette az új TV-t mindenestül, és rászerelte ezt a 3 panelt, meg a talpat, és kész is volt. Szinte teljesen új TV.
Azt persze még bebiggyesztette, hogy ez ilyen filléres alkatrész Samsungnak csak hogy jól érezzem magam majd 300k-s TV vásárlása után meg hogy hiába ilyen könnyedén rászerelhető a nyák, samsung tesz róla, hogy még véletlenül se lehessen pl D szériát egy nyákcserével F-re tunningolni inkább vedd meg a 80k-s dobozt a hátuljába
Tartottam tőle, hogy rosszabb lesz a kép, mert az előzőnél minimális volt a bevilágítás, és dirty screen effect se volt zavaró, de látható volt azért. Itt viszont sokkal halványabb lett dirty screen effect, de azért még itt is jelen van, viszont itt már fehér háttéren se lehet látni, csak akkor, ha mozog valami oldalirányba és nagyon figyelek. Persze párom azóta se látja ezeket a hibákat -.-
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
brad1
csendes tag
Üdv.
Szerintetek a kandalló mennyire árthat a led tv-nek? Ha egyáltalán árt neki.
Kb két méterre van a kandalló a tv-től.
-
Archttila
veterán
Szeretnek venni egy 46 colos Samsung TV-t max 250K-s kerettel az F csaladbol, de ember legyen a talpan aki ki tud igazodni a sok tipuson. Nincs egy reszletes tablazat a kulonbsegekrol?
pl azt sem ertem, hogy az UE46F6640 miert dragabb joval, mint a UE46F6650?
Kiirtam par tipust arakkal az argeprol: (46-os most a lenyeg)
Samsung UE40F6400 (~144K)
Samsung UE46F6400 (~195K)Samsung UE40F6500 (~164K)
Samsung UE46F6500 (~218K)Samsung UE40F6510 (~175K)
Samsung UE46F6510 (~222K)Samsung UE40F6640 (~219K)
Samsung UE46F6640 (~298K)Samsung UE40F6650 (~189K)
Samsung UE46F6650 (~248K)Samsung UE40F6740 (~218K)
Samsung UE46F6740 (~288K)Samsung UE40F6770 (~244K)
Samsung UE46F6770 (~299K)Samsung UE40F6800 (~189K)
Samsung UE46F6800 (~249K)[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Batib
őstag
válasz BullZeye #57256 üzenetére
Nos, először is gratulálok, hogy ilyen szerencsés voltál.
Másodszor számomra tisztázódott egy kérdés: A képek alapján F66xx is hátsó megvilágítású.
Azok a sárgásbarna négyzetek a fémlap kivágásainál a ledsorok paneljei, tehát ebben is hátul vannak a ledek.
Ez így néz ki a másik odalról.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Insolent
aktív tag
Legalább felette van?
Ha sokáig ott tárolod a jövő karácsonyi műsort már kisebb tévén nézed..Amúgy a tv eleve melegszik, ha még melegíted szerinted mennyire lesz hosszú életű a készülék?!
Az fél marék kondi ami benne van hamarabb kiszárad, egyéb műanyagoknak sem tesz jót magas hő.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
putyu10
aktív tag
-
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Van itt akinek Samsung UE40EH6030 tv-je van?Kellene egy kis segítség!
Köszönöm előre is!
Ja,és Kellemes ünnepeket! -
Insolent
aktív tag
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak!
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz Archttila #57258 üzenetére
sati én f6400 46"ost vettem. kapsz normalis helyen 205 körül. (én a metroban vettem 2 év garival kb 1 hónapja). teljesen elégedett vagyok a sima tv részével a fullhd filmekkel a 3d filmekkel és ps4el tolom a jatekokat 1000-el (fps-el is) és teljesen jó. szóval az input lag miatt se aggódnék a számok amugy a designt jelölik. ( meg ha jol tudom pl az f6800 nem 200hz kepjavitassal henm 400al van).
Kellemes Ünnepeket mindenkinek !
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
NyuszyCaster
senior tag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
NyuszyCaster
senior tag
Samsung UE32F6100AWXXH
van valakinek ilyen? nekem igen és lenne egy kérdésemHTC desire 500
-
sinick
senior tag
UE50F6650 tévére USB külső merevlemezre milyen bementről lehet rögzíteni? Csak tunerről? (Videókamera felvétel kellene rögzíteni. A kézikönyv szerint, szerintem nem lehet. Tévé nem nálam van, nem tudom kipróbálni.)
-
izomhod
őstag
sziasztok!
kicsit off, de hatha tudtok segíteni
van egy 5 éves lcd tv-m, nincs usb-je, csak hdmi csatlakozója
lehet valami kütyüt kapni, amivel a számítógép képjelét vezeték nélkül lehet fogni a tévén?köszi
[ Szerkesztve ]
-
pube111
senior tag
Miért fagy a youtube? Használhatatlanul lassú. Már újratelepítettem, vezetékes net, wifi, ugyan az.
-
blt.62
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumtárnak!
MegtorloXp
-
Batib
őstag
válasz picinb #57276 üzenetére
"miért nem tudom csak simán rca kábellel átvezetni a hangot rá"
Azért mert a tv-n az RCA csatlakozók bemenetek (IN) nem kimenetek.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
mihaly13
tag
Áldott Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden fórumtársnak !
-
pube111
senior tag
ue40f6400 Nem megy a youtube. Új tv, reinstall megvolt, gyári beállítások, frissítés megvolt. Kb 3-4 perc alatt indul al a yt program, utána nem lehet benne bongészni, mert lefagy. Ha nagyon türelmes vagyok, és eljutok odáig, hogy kiválasztok egy videot, akkor ott lefagy..
-
Batib
őstag
válasz picinb #57281 üzenetére
Ezen a tv-n csak optikai és fülhallgato hangkimenet van . Nincs HDMI ARC és asszem a scarton sem ad ki hangot, bár ebben nem vagyok biztos. Szerintem valahogyan az optikait kellene összehoznod, más ötletem nincs.
-
Archttila
veterán
válasz fr3ntzen #57267 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt, de azert en orulnek egy osszehasonlito tablazatnak, mert hat nem 1-2 evre vennem a TV-t, szoval szeretnem a legjobbat kihozni 250K-bol.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
sultiii
tag
Nos tegnap pixel hibát véltem felfedezni a tv-n... 1 hetes a tv és már pixel hiba ... nagyon zseniális.
Ilyenkor a garancia hogy működik? Vissza kell küldeni vagy kijönnek házhoz és megjavítják?Itt egy kép a hibáról.
[ Szerkesztve ]
Ha privátot kapsz, vedd a fáradtságot és válaszolj :))
-
boost
addikt
válasz pube111 #57282 üzenetére
pube, elöször is kapcsold ki a Wifi lehetőségét. (vagy ki kell kapcsolni, vagy hálózati beállításokat elrontani hozzá), kösd rá kábellel, majd tedd fel a honlapról a legfrissebb, kb két hetes FW-t.
Utána menni fog a youtube rendesen. nekem is ez volt a gond. Még egy infó, ha rossz a neted, a youtube is lassan indul, már induláskor is, nem csak a videóknál lassúú. Gondolom már akkor előtölti a videóajánlókat.
-
attamero81
senior tag
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet!
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
ducsesz
csendes tag
Sziasztok
Van egy régi B550 -es tv. Csatornalistát szeretnék szerkeszteni pc-n le is töltöm pendrive-ra de semmi olyan formátumot nem találok benn ami használható lenne a szerkesztő programnak.
csak kiterjesztés nélküli meg néhány dat file van benne.
Remélem tud valaki segíteni.
Előre is köszi. -
Janesz1981
tag
f6100-on hogyan kellene resetelnem a firmware-t? Vagyis inkább reinstall. Arra gyanakszom 24p módban (tegnap iptv-nél is) valami opció "beragad" hiába kapcsolom. A probléma még mindig az amit írtam sötét jeleneteknél extrán sötétedik a képernyő világosnál helyreáll, ha a menüt előhozom azon is látszik ez a fényerő változás.Minden opciót kikapcsoltam ami fényerőt befolyásolná és mégis csinálja. IPTV-n eltünt a jelenség lehet az "üzleti" mód hozta meg a változást de ha pc-ről bármi másra állítom felbontást mint 1920/1080@60hz akkor előjön jelenség. Lehet másik hdmi dugasz azért. Ötlet?
-
törölt tag
válasz Janesz1981 #57291 üzenetére
A Játék mód-ot próbáltad már?
-
Flashget
félisten
válasz Archttila #57258 üzenetére
Kezdjük
Minél nagyobb képátlósat vegyél ami a keretedbe belefér.F6400 teljesen jó készülék, szerintem bestbuy az F szériából.
Amennyiben szükséged van DVB-S tunerre, hangvezérlésre és 200-nál több "kamu" herzre (CMR) 400-ra és garanciánál 3 év a 2 helyett akkor F6500 kell neked.
Az F6800 = F6500 csak külsőleg tér el minden másban azonos.F66xx/F67xx az F6500-hoz képest ennyivel tud többet: micro dimminges, 600Hz CMR emiatt talán jobb az elektronikája kicsivel.
Hogy mi a különbség az F66xx és F67xx között én nem tudom. Mindkettő technikai infója szerint teljesen azonos.
Realme GT Master Edition
-
boost
addikt
válasz Markizmark #57292 üzenetére
nálam is az oldotta meg.
-
Batib
őstag
Most volt egy kis időm, és probáltam egy kis összefoglalót írni. Ime:
Az idei F6xxx sorozatú tv-k főbb tulajdonságai
UExxF6100:
100Hz, CMR 200Hz, 3D, direct led, mediaplayer,2év gari - nincs smart, lan , DLNA
UExxF6200:
50Hz, CMR 100Hz, 3D, Lan, DLNA, Wi-Fi, Smart, direct led,mediaplayer, 2év gari
UExxF6320:
100Hz, CMR 200Hz, 3D, Lan, DLNA, Wi-Fi, Smart, direct led, mediaplayer,2 év gari
UExxF6400:
100Hz, CMR 200Hz, 3D, Lan, DLNA, Wi-Fi, Smart, direct led, mediaplayer,2 év gari
2 távszabályzó, korlátozott hangvezérlés
UExxF6500:
100Hz, CMR 400Hz, 3D, Lan, DLNA, Wi-Fi, Smart, direct led, mediaplayer,3 év gari
2 távszabályzó, korlátozott hangvezérlés, DVB-S tuner is, minőségibb előkeret, talán erősebb proci,
UExxF6510:
Ugyanaz mint a 6500 csak fehér.
UE66XX és 67XX:
100Hz, CMR 600Hz, 3D, Lan, DLNA, Wi-Fi, Smart, direct led, mediaplayer,3 év gari
2 távszabályzó, korlátozott hangvezérlés, minőségibb előkeret, talán erősebb proci, DVB-S tuner is, micro dimming
eltérések lehetnek – szín, talp, esetleg távszabi esetén
UExxF6800:
Keveset tudni róla. Ugyanaz mint a 6500-as csak teljesen különleges dizájn.Igyekeztem összeszedni a legfőbb tulajdoságokat, de…
Amennyiben valahol tévedést láttok ill. kiegészítést tudtok hozzá szerkesszétek át.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kopi.dll
tag
sziasztok.
Egy napja csak a hozzászólásokat olvasom a "nem tud kapcsolódni a szerverhez" témában.
Van valakinek megoldása ezzel kapcsolatban.
UE40F5300AW
köszi minden hasznos infót!
üdv
kopi.dll
-
haraszti
újonc
Szevasztok!
Segítséget kérek egy Samsung UE 40 EH 6030 TV-vel kapcsolatban.Automata hangolással sem az ABC sorrendet nem tartja ba a csatornák megjelenítésekor, sem a sorszámokat. 100-nál kezdi megjeleníteni az első rögzített csatornát, majd lesz 2..- 4.. stb. A műsorújságnál szintén össze-vissza jeleníti meg a csatornákat. Olyat is csinál hogy csatorna listában kereséskor visszakapcsol a képernyőre és kiírja hogy kódolt csatorna. Olyat is csinál hogy beírom hogy 200, de nem vált hanem ott marad amelyik csatornán volt.
Tegnap volt szoftver frissítés, de ezek a hibák megmaradtak.
Azért furcsa a hangolással kapcsolatos jelenség, mert egy éve mikor vettem a TV-t behangoltam és ABC sorrendben jelentek meg a csatornák, és a csatornák számai is 1-154-ig folyamatosan növekedtek.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest