- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anjani182
őstag
válasz Burt1793 #57833 üzenetére
Ez relatív...mármint hogy mit enged a pénztárca. Azért nem mindegy, hogy a TV-d árát havonta 2x megkeresed, vagy éppenséggel van annyi spórolt pénzed és azért vehetnéd meg. Nemde?!
Ezelőtt én is megfogadtam, hogy nem veszek 46 alatti TV-t, mégis egy 40F6400-at vettem. Hogy miért?! Szerintem a 3D gyerekcipőben jár, nem akarok költeni drága BD lemezekre és lejátszóra, "kis"gyerek mellett mi időm van filmezni?! Régen simán megnéztem évi 100-150 filmet, igaz avi-ban, manapság jó ha 30-at...
(persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek 40F6400-at kell venni, csak szerintem álljanak arányban a dolgok, pl. ne iphone 5s-t vegyen az ember ha nem igazán van pénze jó téli gumira de hát ugye a teló az menő, a gumit meg úgysem látja senki)
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Flashget
félisten
Lassan 3. éve figyelem a topicot és az embereket mit várnak el a tévétől vagy melyik tipust miért veszik meg
Nem tudom megérteni miért okoz nekik örömet ha megvesznek valós 100Hz-es tévét filmek, sportesemények miatt, akkor ilyen tv-n miért avit és mókolt mkv-t néz? Azt sem értem ha ezek mellett simán bekajálják a gyártók pr szövegeit a smartról, netezésről, ugrabugrálótapsolós távvezérlésről meg hasonlókról, miközben ezek a szolgáltatások rég megvannak PC/laptopon,mobilon,tabon és majd szétverik a tévét, hogy nem is okos, mikor nem észleli, hogy változás állt be a csatorna listában? Kevés kívételtől eltekintve a csatornarendezés kőkórszaki módszere sem izgatja, de az igen, hogy valamelyik app nem működikRealme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz anjani182 #57855 üzenetére
Ha neked nincs problémád a beépített lejátszó kép- és hangminőségével, kezelhetőségével, szolgáltatásaival, fájl-kompatibilitásával, akkor ne törődj mások véleményével, használd egészséggel, örömmel!
Amikor 2009-ben hozzám került tesztelésre egy Samsung B7000, pár napig tetszett, hogy csak bedugom a külső házas merevlemez USB csatlakozóját és nézem róla a .ts kiterjesztésű HD (aviról szó sem lehet) és mkv filmeket. Aztán egyre több korlátba, akadályba ütköztem, amik a későbbi évjáratokban csökkentek, de mára sem tűntek el teljesen. Közben kipróbáltam néhány célhardvert és azóta - önszántamból - bottal sem piszkálom meg a beépítettet. Sajnos a tesztelések során a tévéknek azt a részét is ki kell próbálni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BullZeye
veterán
válasz Flashget #57857 üzenetére
Hát nem tudom, aki sport miatt veszi, az sztem nem LCD-t vesz, mert ott az ilyen idióta hibák, mint dirty screen meg bevilágítás, lényegében a jó kis rácsos háttér halmozottan előjön a sok oldalsó mozgás miatt, és zavaró tud lenni, előző TVn pl qrwara bosszantott, ha sok ilyet néznék, már dobtam is volna vissza Samsungnak sok szeretettel, és inkább plazma vibrálását néztem volna, mert akit nem zavarja ez, az a plazma vibrálását se látja, az tuti. Mostanin sokkal jobb a helyzet, ettől függetlenül itt is ott van.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
anjani182
őstag
Nem tudom, hogy van-e problémám, ugyanis eddig 1 3D filmet sem néztem még meg Csak belenéztem...ezért kérdezem, hogy mit használjak adott eszközeim közül, illetve mi baj a beépített lejátszóval? Mit érzékel az ember ha céleszközt használ?
Forever and ever, let's make this last forever.
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok egy laptoppal DVD-t megnézni az UE40ES6100-s TV-n??? A TV-t és a laptopot nem tudom összekötni.....létezik olyan prog (vagy módszer), amivel meg tudom ezt tenni???
Köszönöm.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
pube111
senior tag
UE40D5500 tévén akarok fw-t frissíteni. Melyik lehetőséget válasszam ezek közül?
Mi a különbség az RW és RH között?
Nem saját tv, ennyit tudok róla:[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz anjani182 #57860 üzenetére
Az előbb felsoroltam, mi a baj. Leírjam újra?
Tessék: kép- és hangminőség, 24p lejátszás hiánya, kezelhetőség, szolgáltatások, fájl-kompatibilitás. És nem csak 3D-re vonatkozik, sőt, arra most egyáltalán nem gondoltam.
3D-ből csak a felezett felbontású vackokat képesek lejátszani, ami az eredetinek halvány árnyéka.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz anjani182 #57865 üzenetére
mert az F6400-as nincs 1 éves az F5500-as 2011-es gyártmány ugyan mire jöttek rá majd 3 év elteltével ami hibádzik benne? persze szorgalmasan figyelik a samygo fórumot samuék.. és mint köztudott 5fw kiadásból 4-ben csak letílt a samsung valamit.
És mivel sokan beírtak már olyat, hogy az fw felrakása előtt müködött a tévén valami, utána már nem (és nem hack volt) így teljesen egyéni programmá vált ki rakja fel és ki nem.
Ezért szoktuk írni, ha nincs a tv-nek semmi baja nem kell fw-t felrakni csak azért mert friss. Új funkciókat nem fog a samsung vele felrakni. Egy kivétel lenne de azt nem adják ki persze..a Hbbtv miatt egy fw-t és appot a smartba. Írtam a samsungnak majd válaszoltak hogy majd lesz. Hát azóta se lett[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz pube111 #57868 üzenetére
PVR funkciót aktiválta rajta? mert ha felrakod a legutolsót azzal letíltod.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
digikábeles
aktív tag
-
Migo
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tudna egy sérvízmenü beállítás felrakni UE40EH6030WXXXH- hoz?
Egyszer el állíttattam az egészet, és azóta nem a legjobb a tv! Már az új szoftvert is (1015.0) felraktam rá, de úgy se változót semmi se!
Kicsit, mintha szellem képes lenne! Lehet, hogy a upc szar, mert a full hd filmek nagyon szépek, de a 3d-s filmeknél meg, megint csak szar, a szememet majd szét szakítja!
Gondolom, így már buktam a garanciát!
Így már nem tudom garanciában megjavítani? -
BullZeye
veterán
válasz devil-k #57875 üzenetére
Mert alapból nem írja ki a TV a jobb felső sarokban, hogy hány órát ment a TV példának okáért. És mert 2014-ben az ember joggal elvárja, hogy van egy mágikus opció, hogy "Reset to Factory Defaults", mert most már a mikróba és hűtőbe is raknak ilyen menüpontot....
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Flashget
félisten
válasz devil-k #57875 üzenetére
többen azért vettek anno D5003 tipust, mert szervízmenűben 5800-ra lehetett átállítani így a tv ugyanazt tudta mint a több 10K-val drágább társa lényegében. Vagy D5500-ban le volt tíltva a PVR funkció de samygo segítséggel aktiválni lehetett benne.
Az más kérdés az ilyen átállításoknak lehettek mellék hatásai is.samsung lényegében nem csinál mást mint szervízmenűben kikapcsol funkciókat és több pénzért engedi használni csak eggyel vagy kettővel nagyobb sorszámú tévében.
Realme GT Master Edition
-
HofiZoli
senior tag
válasz BullZeye #57876 üzenetére
ez olyan dolog, hogy anno mikor új volt a samum, megnéztem én is hány órát ment.. de nem akartam egy D5000-ből D8000-est így nem is piszkáltam, mert minek.. akkor láttam, hogy új a készülék, azóta sem jártam ott. Nincs is ilyen gondom mint a lenti kollégának..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Flashget
félisten
válasz devil-k #57878 üzenetére
régebben is fejtetőre állt..5003--5800 ekkor nem működtek a tévén a kapcsolók, vissza 5003-ra ekkor állt fejre--format factory megjavult.
D6500 1016-os fwnél még meglehet csinálni, hogy smartba belépve:
(>>) 289 (<<) kombót használva simán átlehet állítani a régió kódot. 1017fw-től már nem.
Most a legutolsó van nálam, de ezt visszalehet pakolni a 1016-ig, mert tavaly szeptember vége felé a samygos srácok megoldották.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
digikábeles
aktív tag
-
Flashget
félisten
válasz digikábeles #57881 üzenetére
Mind gyári fw nincs mókolt...csak vannak akik rájöttek hogyan lehet hackelni a tévét és felruházni olyan dolgokkal amiket a samsung csak + pénzért ad. Ezek ellen adott ki a samsung fw-t és tíltotta le benne.Nem kötelező ezeket használni.
Garancia akkor veszhet ha téglát csinál belőle valaki, mert nem ért hozzá.Realme GT Master Edition
-
devil-k
nagyúr
Akkor csak óvatosan mindenkinek.
- mozi bolondéria -
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Samsung F6400-ashoz milyen fali konzolt javasoltok? Köszi előre is.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Colka79
tag
válasz digikábeles #57881 üzenetére
Szia!
Tudsz nekem ajánlani egy olyan PVR Felvevőt ami nem csak azt tudja felvenni amit nézek,vagy ilyen eszköz nem is létezik?
Ezt a TV néztem ki magamnak Mediacardal szeretném használni és nem STB-al!!
Előre is köszönöm a választ!
Gamertag:LaondaHUN
-
digikábeles
aktív tag
Még annyit, hogy mivel ez egy outlet áruház, mindenképpen ragaszkodj a kipróbáláshoz.
-
Tegla80
addikt
-
Colka79
tag
válasz digikábeles #57889 üzenetére
THX!!
Olyan mint a UPC Set-Top-Box,hogy másik csatornáról vesz fel mint amit nézek!!
Csak még egy,ezekről a BlueRay felvevőkről feltudom dobni a felvet videókat a számítógépre??
Gamertag:LaondaHUN
-
addikt
válasz Tegla80 #57891 üzenetére
Attól, hogy egy viszonylag egyszerű billentyű-kombóval ez megoldható, azért nem jelenti azt, hogy "engedi". A lehetőség nyilván nincs a kézikönyvben, de attól ez még gyors lehetőség a szervizeseiknek, mint anno egyes Nokia telefonoknál is. Azért elég nagy húzóerő lehet az eladások szempontjából egy módosítható képességekkel rendelkező készülék, ezt azért a Samsung is tudja, még ha hivatalosan nyilván nem is bólogat. Arról nem is beszélve, hogy a médialejátszás mennyire játszik ebben elég komoly szerepet.
D5500 nálam is Samygo módosítással működik stabilan és kifogástalanul most már évek óta. A mai napig megmagyarázhatatlan, hogy nálam miért nem jelentkeztek azok a hibajelenségek a PVR aktiválása után, ami többeknél is előfordult...mellesleg a Samygo funkciók mellett is frissíthető a gyári firmware, de csak USB-ről, és egyik sem lövi ki a másikat
-
-
BBéci
legenda
válasz Colka79 #57892 üzenetére
Azok a felvevők csak akkor fognak működni, ha az előfizetői kártyát beléjük helyezed és nem a tévébe. Próbáltam néhányat, de nem jöttem rá, hogyan lehetne számítógépre másolni, igaz, nem is érdekelt, mert semmi értelmét nem látom.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Simi2000
tag
Sziasztok.
Az normális, hogy van a (32f6400) TV-re kötve egy külső winyó, és a kikapcsolt TV gondol egyet, és bekapcsolja-pörgeti a winyót éjszaka? Néha percekig is. Mit csinálhat vele? Nem olyan mintha keresne vagy olvasna róla valamit. Csak egyenletesen pörgeti, aztán kikapcsolja
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest