- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Linux kezdőknek
- Vírusirtó topic
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Talán nem ide kellene írnom, de végül is Samu TV-vel kapcsolatos. Ma lett tele az összes hócipőm az elcseszett Euronics-al! Augusztus 28-án rendeltünk egy UE32F6400-as TV-t 0% THM hitellel, és úgy hirdették, hogy 2 db 3D szemüveggel (akárcsak az ExtremeDigitalnal). 1 db példányuk volt, a bemutató darab, oda volt kiírva, párommal voltam, ő is látta. Erre még direkt rá is kérdeztem az értékesítő gyerektől, állította ő is, hogy persze, van hozzá! Mondom király, akkor veszünk. Nyilván ránk akarta sózni a bemutató példányt, mondtam, hogy kösz, de szó sem lehet róla. Rendeltek újat, és ma, közel 1 hónap múlva jött meg végre. Boldogan mentünk érte. Csomag kinyit, lecsekkol, és döbbenet: nincs 3D szemüveg. Na akkor kiakadtam, mint a taxióra. Mondtam nekik, hogy álljon már meg a menet. Nem elég hogy 1 hónap elteltével kapjuk meg a tv-t, de még szemüveg sincs hozzá, holott egyrészt úgy hirdették, másrészt direkt rá is kérdeztem, és a srác határozottan állította, hogy van hozzá! Persze ő mondta, hogy már rég volt, nem emlékszik, hogy ezt mondta volna (persze, nyilván, ezt a legkönnyebb állítani). Némi egyezkedés után arra jutottunk, hogy megkérdezi a Samsungtól, és holnap felhívnak. De így vagy úgy, az a minimum, hogy holnap elkérem a vendégkönyvüket! Szerintetek mi mást lehet még tenni ez ügyben, mi a véleményetek?
Az tuti, hogy az életben többet ebben a retek, szutyok boltban nem veszek semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nyaralás topik
- További aktív témák...