- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Dictator^ #51254 üzenetére
Én a tv lejátszójával nézek 3d-t hálózaton keresztűl.
Nálam tartalom (film) függő a dolog. Avatart még nem néztem 3d-ben de van egy természet fílmem a tenger vagy óceán alatt játszódik, na ennek van a legjobb 3d élménye a tv saját lejátszójával. Ha érdekel megnézem a címét. Én még sosem néztem BD filmet, biztos jobb, de én egy "halott technologiába" nem ölöm a pénzem. Egyszer már megjártam a Dvd vel. Ott áll vagy 200 eredeti filmem a polcon és inkább nem veszem elő, mert tv lejátszóval a hd filmek sokkal szebbek és jobb a hangzásuk. Ez az én véleményem......
Lehet egy média lejátszóra azért beruházok. Pl van okosba Humax hd pvros beltérim upchez nagyon jó média lejátszója van. Hborol felvett fílmeket nagyon szépen jeleníti meg és a hang is kiváló. Nagyon komoly kis hardver.... szerintem a tv média lejátszóját nem kell te,etni, átlag embernek tökéletes csak legyen megfelelő tartalom.
Azt hiszem Under the Sea a film neve Imax 3d, nálam ennek van a legszebbb "hatása".
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest