- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
"De én pont ezért nem állítom játék módra! Mert az tulajdonképpen nem csinál semmit, csak kikapcsol mindet, hogy minél kisebb legyen az input lag..."
hisz pont ez a lényege,h pl a PS3 által küldött jelet mindenféle "javítgatások" nélkül a lehető legtökéletesebben,leggyorsabban megjelenítse."A mozgásjavítás input lag növelése számomra többszörösen megtérül..."
gyanítom,Te vagy az 1etlen ember aki így gondolkodik,mert mindenki más azon "ügyködik",h minimálra szorítsa Te meg szándékosan növeled és még büszkén reklámozod is
Inkább nem kommentálom,bíztos nagy "spííííler" vagy[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
krx21
nagyúr
válasz Tegla80 #42805 üzenetére
Szerintem neked komoly szövegértelmezési problémáid vannak és ráadásul pofátlanul cinikus is vagy!
Várj, elmagyarázom, hogy megértsd! Az auto motion plus-nak igen van némi input lag növelése, ami a működéséből fakad! De nem azért kapcsoljuk be, hogy megnövekedjen az input lag!
Tiszta? Na akkor mehetünk tovább!
Ha teheted menj be egy áruházba ahol legalább egy 6-os sorozatú tévén fut egy konzol és tekintsd meg, hogy mozgásmegjelenítésben milyen különbség van, ha kikapcsolod a motion plus-t! A demo mód például tökéletesen szemlélteti! A szaggató, remegő 25-30fps-ből gyakorlatilag 50-60fps-t csinál a TV!
Mintha kifejezetten a konzolra találták volna ki, mert filmeknél kicsit túl "művi" lesz a mozgás...
Ezt a samsung csinálta elsőnek (move plus) néven, világbajnok funkció!
Ha Te ezt nem ismered akkor ezt ne reklámozd! -
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #42797 üzenetére
Érdemes! Beállítottam, és valóban jó lett. Sokkal színhűbb. Különösen az emberek bőrszínén venni észre.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
c805
tag
válasz korpicschess #42807 üzenetére
Én is átálítottam és szerintem is jobb lett.
-
Tegla80
addikt
"Ha Te ezt nem ismered akkor ezt ne reklámozd!"
nem reklámozok semmit! hisz a Te hsz-edre reagáltam"Az auto motion plus-nak igen van némi input lag növelése, ami a működéséből fakad! De nem azért kapcsoljuk be, hogy megnövekedjen az input lag!"
(de attól még megnöveled az input lag et, jahh,h a szép kép miatt ezt megéri, aha ,értem ,nálam akkor is kuka )A szaggató, remegő 25-30fps-ből gyakorlatilag 50-60fps-t csinál a TV!
inkább nézem a "recegős" képet lag mentesen,(FPS-nél úgysincs idő a tájban gyönyörködni),mintsem lássam és érezzem a lag-et csodaszép képpel .
de nem vagyunk egyformák (még szerencse )Sony® & PlayStation®
-
csab2
veterán
válasz torma1981 #42745 üzenetére
Ne haragudj, de ezzel csak részben értek egyet. Én most vettem egy ES6560-ast, de sehol nem olvastam, hogy ahhoz, hogy én a UPC Direct kártyámat használni tudjam, még meg kell vásárolnom egy modult, mert azt nem tartalmazza a TV, csak a slotot, amibe ez behelyezhető. A hivatalos Samu oldalon egy szó sincs ilyesmiről (egyébként a Samu oldalán nincs is fent ez a modell, ami azért szintén megér egy misét).
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Carasc0
őstag
Tisztelt közösség!
Egy Samsung UE40ES6710-es típusú SMART TV-vel rendelkezem. Nem rég történt hogy egy X.264 kódolású MKV kiterjesztésű állományra azt írta a TV, hogy nem támogatott formátum. Hol tudnék utána nézni hogy milyen okból nem játsza le? Egy filmről van szó. Hangkodek az AC3.
Előre is köszönöm!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
206 cc
senior tag
hmmm...már bocs,de fent van az oldalon a kérdéses modell:
parancsolj
A tv használati útmutatójában a "Közös illesztőfelület" címszó alatt közlik, hogy a CI+ modul külön megvásárolható!!
Szóval csak körültekintően olvasni kellene!!..nem rögtön háborogni,vádaskodni!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
stefi68
addikt
Tegnap megnéztem a 40ES6100-t élőben egy nagyáruházban. Az ott dolgozó samsungos úriember egy érdekes dolgot mondott, amiről még nem hallottam.
Azt mesélte, hogy nekik kettő is van a családban ebből a típusból. A szülei korábban (még tavaly) vették és az első sorozat. Ő nemrég vette és az 3. sorozat.
Elmondása szerint a szülei készülékénél jobban jelentkezik a felhősödés mint az övénél.
Persze én egyből megjegyeztem, hogy nem biztos hogy ettől függ, de ő váltig bizonygatta, hogy a 3. sorozatban javítottak a dolgon.Elmondása szerint a tv adatlapján (hátlapján) szerepel, hogy melyik sorozat: Series: 1...2...3
Meg tudnák azt nézni ES6100 tulajok, hogy valóban szerepel valamilyen módon az, hogy melyik sorozathoz tartozik a tv?Egyébként olvastam a felhősödéssel kapcsolatban korábbi hozzászólásokat.
Valahol sejtem, hogy el van ez a dolog túlozva kissé, nem?
Korábban azt olvastam, hogy csak teljesen sötét körülmények között és jól "feltekert" fényerőnél jelentkezik.
Láttam belinkelt képeket, amik igen RÉMISZTŐEK voltak.
Azután írták egy páran, hogy ez egy erősen eltúlzott és felfújt probléma, mivel olyan körülmények közt senki nem néz tv-t. Nálunk mindig világít egy kicsi fényforrás este tv nézés közben. A fényerőt meg ugye senki nem használja 100%-on.Egy másik érdekesség....
Az LG-s munkatársnak meg véletlen pont olyan típusú LG tv-je volt (LM620S) mint amiről szintén érdeklődtem. Micsoda véletlenek igaz?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
localhost
Közösségépítő
A hivatalos Samu oldalon pedig ott van a tévé - a Te állításoddal ellentétben
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Rota
tag
Üdv mindenkinek.
Van egy LE650 es lcd amit dowgradelnem kellene --[link] ez alapján..
Az lenne a kérdésem , hogy konkrétan ezt már csinálta e valaki.... mi a tapasztalat.
A másik, ha nem jönne össze valami miatt, akkor vissza lehet állítani a tv-t a működő firmvare-re ? A factory reset erre is való?És még... ha billentyűzetet és egeret használok majd, ahhoz valami spéci kell vagy mezei számítógépes vezetéknélküli is jó?
[ Szerkesztve ]
-
Vedike69
csendes tag
válasz kovadika #42765 üzenetére
Csatlakozom. Én is Pioneer BD-150-el játszom le a 3d ISO-t. Persze nem egyből az ISO formátumot viszi, hanem "ISO Workshop" progival kiemelem a külső vinyómra egy AVCHD mappába. A Pio pedig innen már lejátssza menüstől, mindenestül. Viszont! A pl. 25 GB ISO kiemelés után a külső merevlemezen már dupla annyi helyet foglal az SSIF mappa miatt!!!! Tehát én csak arra használom, hogy ellenőrizzem nem hibás-e az ISO, ha jó akkor kiírom Pana BD lemezre.
-
Tekmen
aktív tag
-
gejzinho
csendes tag
válasz stefi68 #42815 üzenetére
Hozzáteszem nem vagyunk egyformák, ahány ember annyi fajta szem, ízlés, stb. Szóval erre nincs recept. Két ugyanolyan típusú tv között is lehet különbség, és nem megbántva a "felhősödés-vadászokat" jómagam (egy Samu ue 40 ES 6540-es tulajdonosaként) ezt egy nagyon erősen feltupírozott problémának tartom. Lehet hogy nekem van szerencsém, és az én slim tévém erre jóval kevésbé hajlamos, de már próbáltam fekete-sötét képfelületeken ezt koncentráltan hosszabb időn át vizslatni, de még ha nagyon oda akartam felhősödést képzelni, akkor sem nagyon találtam.
Személyes véleményem :
Ha nem az a dolgod/hobbid/hivatásod hogy óraszám sötét, fekete képernyőket, képeket bámulj Samsung slim led tv-n -
vagy ha a film, műsor, adás, közvetítés tartalmára, színvilágára, élességére, mondanivalójára koncentrálsz, ergo azt teszed amit egy átlagember tévézés , filmnézés közben -észre sem fogod ezt venni
-
krx21
nagyúr
válasz Tegla80 #42809 üzenetére
nem vagyunk egyformák... Na igen...
De ha a finom mozgás nem érdekel annyira és az input lag-ra nagyon-nagyon érzékeny vagy akkor már egy jó gammer monitor lenne jó Neked vezetékes irányítóval... Akkor már, nem?gejzinho: A felhősödést én sem vettem észre régebben mikor még nem voltak edge led-es TV-k és pláne nem szoktam meg egy VT30-as Panasonic plazmát... A felhősödés miatt már vittem vissza D8000-es és ES6100-es samsungot is... Sikertelenül... Mindegyik felhősödik, hol jobban, hol kevésbé... Beletörődtem, megszokni már nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz 206 cc #42814 üzenetére
"Már bocs" de én a 40"-os modellt kerestem, mert nekem az van. Persze rájöttem, hogy a többi specifikáció megegyezik, de akkor is gáz, hogy pontos típusszám szerint nincs fent a modell.
A weboldalon sehol nincs feltüntetve, hogy külön kell megvenni bármit is. Pedig szerintem többek között pont ezért van az oldal. A specifikációk között nyugodtan ott lehetne egy megcsillagozott megjegyzésben.
Egyébként én nem vádaskodtam, csak megjegyeztem a dolgot. Te viszont visszább vehetnél egy kicsit!
Az infót egyébként köszönöm!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Kaneven
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung UE22ES5000WXXH tv-m. A probléma az, hogy filmeknél mikor szövegelnek akkor a nagyon halk a tv, aztán a mikor jön az akció (robbanás stb stb) hihetetlenül hangos. Egy 2.1 hangfalat kötöttem rá, (3,5 jack kimenet).
A másik , tudtok valami jó beállítást ajánlani, hogy a betekintési szög is viszonylag jó legyen.
Remélem tudtok segíteni. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Samsung UE40D6100 tv-re, USB-n keresztül csatlakoztatott HDD-t, ele lehet érni hálózaton keresztül PC-ről?
Köszi -
tjnet
aktív tag
válasz urbanjozsi #42832 üzenetére
Ha a tv-re fel van telepítve a SAMYGO és el lett indítva akkor láthatod a vinyó tartalmát is.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
krx21
nagyúr
válasz korpicschess #42837 üzenetére
Én is tavaly vettem, akcióban: version 2... Felhősödik, de a mértéke szerintem megítélés kérdése...
-
krx21
nagyúr
válasz korpicschess #42839 üzenetére
Nem is tudom, szlovák talán ez is...
Nekem zavaró volt, egyet vissza is vittem miatta... A hőmérséklettől, üzemi hőmérséklettől is függ a jelenség, de már nem foglalkozok vele, beletörődtem, hogy ezek ilyenek...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz korpicschess #42841 üzenetére
Ezért nem cserélnék ki, mind ilyen... Az előző felhősödése annyira ugyan ilyen volt, hogy azt hittem ugyan azt a készüléket hoztam vissza... Csak ez pont fordítva, hidegen erősebben, bemelegedve kevésbé... Ez ezért kicsit szerencsésebb...
-
vak_bottyan
tag
Szia.Ez csak akkor működik,ha most is Cryptoworks-ös a kártyád!Ez ugye bármi más vevőben is működik,és még modulban is!Ha nagravision van a kártyára írva,akkor még kártyát is kell kérned a szolgáltatótól,ami támogatja a cryptoworks modulod,mert a nagra kártya párosítva van a vevődhöz,amin most nézed!
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Haver vett egy Samsung UE40ES6100 3D led tvt. Kérdés az lenne, hogy 2.5" os külső hdd-t meghajt e usbről? tehát tud e onnan filmeket nézni róla? Köszönöm!
havri
havri
-
localhost
Közösségépítő
-
csab2
veterán
válasz vak_bottyan #42843 üzenetére
Köszönöm az infot!
Üfsz szerint (megézte) Crypto-s kártya kell, mert nekünk olyan van.
A TV-nek mindegy, hogy milyen a kártya?havri1:
Szerintem viszi, mert az egyik USB portnak HDD a "neve". Valaki írta itt, hogy az több áramot ad ki, hogy meg tudja hajtani a HDD-t. Ez UE40ES6560-ra vonatkozik, de nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
vak_bottyan
tag
Igen,a tv-nek mindegy!Akár a készülékhez párosított nagra kártyával is elmenne,ha azt lehetne modulhoz párosítani,nem csak asztali műholdvevőhöz!De ezt valami ok miatt a szolgáltatók nem preferálják!
https://www.google.com/search?q=cryptoworks+modul&hl=hu&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6RMhUf_CFM3HswbE2IDoBg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1301&bih=656#imgrc=kf77oSr8s0jy6M%3A%3BaAogWrQJTGGxOM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.alfasat.hu%252Fimages%252Fsmit_crypto_mdul.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.alfasat.hu%252Fproduct_info.php%253Fproducts_id%253D109%3B428%3B255
Itt látsz képet magáról a modulról,amibe be kell raknod a kártyát,és együtt a tv-be dugod!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
krx21
nagyúr
válasz vak_bottyan #42848 üzenetére
Tipp: Ha linket szeretnél beszúrni, szerkesztés alatt kijelölve a link gombot használva be lehet másolni a link pontos címét... Ilyesmi lesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest