- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz Flashget #42205 üzenetére
Azt írják a gariról, hogy gyárit adnak és márkaszervízbe vidd, ne is hozzájuk.
Ez még akár működhet is így, ha valóban adnak Samsung garipapírt. Máshogy nem is vennék tőlük.De az is gond, hogy 145+ÁFA az ára, tehát drágább, mint egy rendes boltban.
Az akciókra visszatérve. Értem, de akkor is látszik, hogy egyedi és rövid volt. Ez a gond.
Én sem találtam tavaly semmi használható akciót, bántam is a 2 éve elszalasztott 55C650-et. Talán a képminősége ütné a mostani felhős edge-ledes TV-két. -
zsozsi 78
tag
http://www.aqua.hu/samsung-ue46es6100w-46-full-hd-3d-smart-slim-led-tv-172711.html ez sem rossz ár se a webshopos bár ennél van olcsóbb de a bolti ára nagyon jó
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Mint írtam, az áramszünetes dolog után, HDMI-nincs, irány a szervíz. Na itt megnézték szoftveresen, és mivel nem működött, alaplapot cseréltek.
Most hoztam haza, összedugtam, és a UPC mediabox, továbbra sem jön be HDMI-n. Tablattel kiprobáltam, jó az összes hdmi bemenet. Holnap jön a UPC is, szerintem a beltéri is cserés lesz.
Jól bekavart az áramkimaradás....... -
tjnet
aktív tag
válasz urbanjozsi #42214 üzenetére
Már előttem valaki javasolt túlfeszültség védelmet, én is azt javaslom.
Tehát a főbiztosítónál BC típusút, a végberendezésnél D típusút ugyanolyan gyártmányból. A bejövő koax és telefon is bele tartozik.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
sandró60
addikt
válasz urbanjozsi #42216 üzenetére
Gondolom rendeltél a számitás technikai eszközökhöz is ilyen elosztót. Vagy lehet ott már ilyenre van minden csatlakoztatva?
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
válasz urbanjozsi #42218 üzenetére
Nem illik tovább osztani.
A BC típusú túlfeszültség védelmet a villanyszerelőtök tudja beszerelni a lakás elosztónál. Ez kb. egyfázísú rendszernél 50000ft
Végberendezés: pl. pc, tv, monitor, bluray, dvd, házimozi erősítő, kondenzációs kazán.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
BBéci
legenda
válasz urbanjozsi #42218 üzenetére
Erősítő és mélynyomó hangminőségén, tévé képminőségén simán tudnak rontani az egyszerű, nem hifis célra készült túlfeszvédős elosztók, ez sokak tapasztalata. De Te tudod.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
Samsung F8500 LED Smart TV for Europe [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz nightshadow #42222 üzenetére
Érdekes egy talpszerkezet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Borisz76
veterán
Igézet a cikkből :
"Samsung F8500 will be available in Europe in 46 and 55 inch sizes called UE46F8500 and UE55F8500. The TVs will cost €2799 and €3799, respectively, when they arrive in Q2 2013"
A 46"-os modell 2800 eurós indulóára a tavalyi árakhoz képest hol van ?
Vagy tavaly is ilyen magasról indult az árképzés ?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
BBéci
legenda
válasz urbanjozsi #42221 üzenetére
Ami villámcsapás okozta károktól megvéd, az iszonyatosan drága és a hangzásra, képminőségre szintén nincs jó hatással. Ez azok számára, akik nem próbálgattak ilyeneket, felfoghatatlannak tűnik, de nekem volt rá lehetőségem.
A speciális hifis elosztók csak a hálózatban általában előforduló tüskéktől, kisebb löketektől védenek, viszont a hangzást, képminőséget kifejezetten javítják. Erről itt a PH!-n is sokat lehet olvasni.
Néhány ajánlat: AVA KZH-8, Alces, Isotek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
amator2
tag
Sziasztok!
mostanában olvasgatom a fórumot mert a Jézuska hozott egy samsung tv-t.
50es6710-es típusút.
van itt a fórumon mindenféléről szó, pl: felhősödés, full.3D, .....
A felhősödés igen nálam is van, de engem nagyon nem zavar, mert nagyon ritkán látszik, meg akkor mi van...
a 3D meg szerintem semmit nem ér, engem zavar, nem is azért vettem.
na mindegy rátérek az én gondomra.
A youtubot néznék rajta a gyerekek, de egyre sűrűbben ezzel a hibaüzenettel leáll.
lefényképeztem.
eleinte is 1-2 szer előfordult, de most már majdnem minden videónál.
A böngészőből indítom el, nem a youtube alkalmazásból. ( azon nem működik a klaviatúra )
A böngésző is olyan lassú mint a ............
próbáltam frissíteni de ugyanaz.
Valakinek hasonló probléma???
A net jó lehet mert 10Mb- ot adtam neki.
ui:
Nem tudom mért van fejen a kép, a tv nem így áll. ( nem ez lehet a gond )[ Szerkesztve ]
-
iminet
tag
Találkozott már valaki olyan hibával hogy egy digitális sáv eltűnik?
DIGI előfizetésem van, meg samu tv-m legfrissebb firmmel. Az 128500 kHz-ről eltüntek az adások, most vettem észre. Se automata keresés, se manuálisra nincs meg. Jelerősség 0.
A kapott STB-n megvan, jelerősség 61-64 % körül van, tehát jel az van madzag végén.
Minden más hibátlanul jön ez az egy sáv hiányzik.
(Nem mintha a PAX TV nagyon hiányozna )
Kipróbáltam egy másik samuval is, ez se talált ezen a kábelvégen semmit. Az eredeti helyén pedig megvan minden csatorna.
Nem teljesen értem hogy ha a Digi STB-je veszi a jelet és rendben müxik, akkor a samuk miért nem.
Ha van tipp azt köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
draff
aktív tag
válasz Iginotus #42005 üzenetére
Ahogyan a közmondás jól megmondja és kifejti a lényeget: - "Szarból nem lehet várat építeni".
Ha neked már eleve nagyon szar minőségű a jelforrásod,
a felvételed, a blue ray-d vagy az akármi más, azon utólag már a legjobb és a legdrágább TV sem tud elfogadhatóan jó minőséget csinálni!Ezzel a tudattal sajnos együtt kellene élned.
Ami alapból szar volt, az az is marad! -
JoeYi
őstag
vagy 25%-al magasabb az indulóára mindkét modellnek, mint a tavalyi ES8000-nek
-
Flashget
félisten
Mi a különbség az F8000 és F8500 között? A képátló?
Realme GT Master Edition
-
c805
tag
Sziasztok!Hogy tudom azokat a csatornákat törölni amire nincs szükségem(es6100)?
-
c805
tag
Köszönöm a segitséget uraim!
-
Flashget
félisten
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ue40es5500 tv-m. Feltettem az allshare progit laptopra, mivel így kényelmesebb megosztani a filmeket, nem kell külső vincseszterre másolgatni, csatlakoztatgatni ide oda. De a helyzet az hogy ez az allshare a routert használja egyfajta bridgeként (legalábbis én így tudom) így nem kell kábel. Csakhogy ez eléggé lelassítja a netet, legalábbis a többi user erre panaszkodik. Azt szeretném megoldani hogy az allshare utp-n keresztül kommunikáljon a laptoppal, a tv viszont wifin keresztül netezzen. Ha a laptopon lévő netet osztom meg akkor az is belassul, ezért sem tudok csak utp-t használni
Allshere-n belül találtam beállítási lehetőséget, de ez csak kijelzi hogy milyen csatornát használ, kiválasztani nem lehet. Remélem érthetően írtam le, talán valaki tapasztaltabb ebben a témában.[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
JoeYi
őstag
válasz vagabor #42243 üzenetére
én nem állítom hogy értem. A dlna működéséhez nincs szükség az internetre. Az viszont biztos hogy ha wifin kötöd a tévét a routerre, akkor zabálja a wifi sávszélességet. Ha azt akarod hogy a laptopod ne wifin csatlakozzon a routerra, akkor miértnem tiltod le csak simán?
-
amator2
tag
válasz Inhouse #42244 üzenetére
Lehet hogy a telefon rosszul állt
Igen, az alkalmazáson nézve a videókat teljesen jó. mondjuk úgy is néha megakad de legalább nem fagy le.
csak a kezelése borzasztó távirányítón keresztül.
Az eredeti Samu -s klaviatúrával megy???
ha igen melyik tipussal? PL :Samsung VG-KBD1000 vagy 1500?
Ezen ugye ha jól látom a képet Touchpad is van rajt.?más: Az allshare féle megosztás egy HD felbontású filmnél 40-50 Mb forgalmat generál!!!
Ez wifivel nem fog menni!
Amúgy nekem a serviio jobban bejött. egyszerűbb, nem terheli annyira a gépet amire fel van telepítve. -
davy88
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,h vhol be lehet-e állítani a tv-n,h egyes adók alapból magyar nyelvűek legyenek és ne kelljen állandóan átállítgatni őket? (pl. nat.geo,viasat history,nature,explorer stb...) A tv 5300-as.
Köszi!
-
Etzel
aktív tag
válasz Tegla80 #42156 üzenetére
Vegulis az eh6030-at valasztottam. Meg nem erkezett meg a tv de szeretnek fali konzolt hozza. Ebayen jokat talaltam de kellene a VESA merete. Valaki nem tudja veletlenul hogy mekkora? Kb 400x400-as lehet, vagy kisebb
Meg olvastam vmi kepbeallito progirol arrol tudna nekem valaki vmi infot kuldeni?
Elore is koszontem -
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez Samsung topik,de azért a hozzáértésben bízva mégis kérdeznék
A kinézett UE26EH4000-es Tv most gyakorlatilag sehol nincs, csak ott ahol a többihez képest +10e az ára, vagy ahol tőlem 220 km-re van.
Ezért felmerült bennem, hogy az LG-t is meg kellene fontolni. Ez a 26LS3500 lenne.http://www.aqua.hu/lg-26ls3500-26-hd-ready-led-tv-173967.html
http://www.aqua.hu/samsung-ue26eh4000-26-hd-ready-led-tv-186107.html
Melyik jobb? Rossz választás lenne a Samsung helyett az LG? Lényegi tulajdonságaiban nagyban különböznek? Vagy várjak inkább a Samura...
Designra jobban bejönne a Samsung, meg a távirányítója is korrektebb, de ezzel már lehet hogy csak győzködöm magam (Viszont biztosra nem ígérték, hogy lesz, de elvileg 1-2 hét és jön.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest