-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas26
tag
Most vettem Samsung UE32EH5300W Smart TVét,és az a kérdésem,hogy milyen vezeték nélküli egeret és billentyűzetet ajánlotok hozzá?
"A jövő sem a régi"
-
Flashget
félisten
válasz farkas26 #43252 üzenetére
logitech, de van aki 2K-s tesco kacazzal is tudta használni.
(#43251) lalakov a 6030-tól mindhez adnak vagy a tv hátulján van a csatlakozó!
D széria esetében voltak akik így használták, de hogy ez hosszú távon mit művel a tévével passz.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Mclaren.
csendes tag
szevasztok!
HDMI kábeleknél milyen márkát nézek? 1.4 verzió az ok, de mást esetleg? bevált márka van?
Persze nem több 10 ezret akarok rá -
MattRex
csendes tag
válasz lalakov #43255 üzenetére
Nem tesz kárt benne, sőt érdemes inkább arról használni, ha nem igényled az 5.1-et, mert ha Scarton kötöd össze az erősítővel, akkor se a SMARTHUB-ban lévő programoknak (skype, youtube, stb.) nem lesz hangja, se a TV mediaplayerével lejátszott filmeknek, mivel azt a hangjelet nem küldi ki a Scartra a TV, de a fülhallgató jack-re kiküldi mindet.
Samsung UE40ES7005U (FW: 2004.1)
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Mint korábban már említettem, vettem a Samsung ue46es6300s készüléket! Az lenne a kérdésem, hogy a kép beállításokhoz nincs vmi optimális leírás, hogy hogyan állítsam be? értem ezalatt, a kontraszt,fényerő, szín, stb...
mert a neten hiába keresgéltem, nem találtam hozzá...
előre is köszi
-
lalakov
senior tag
Tökéletes, köszönöm DonMarco, MattRex.
-
CsuBaKamBra
tag
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám van hogy a samsung UE40ES6100W s TV-m néha önállósítja magát és éjjel (valószínűleg nappal is csak nem lehet látni meg általában megy) egyszerűen bekapcsol rajta a háttérvilágítás egymagában kép nélkül. Értelemszerűen több okból is baromira zavaró és ötletem sincs mit kezdjek vele.Ha esetleg már volt téma akkor sry
-
HofiZoli
senior tag
Adott egy 40EH5000 samu tv, és digitális keresésnél nem enged országot váltani.. csak franciaországgal működik, így meg ugye az epg ékezetek nem helyesek..Analóggal semmi gond, ott engedi az országváltást. Metroban, magyarországon vásárolt.. Hallott már valaki ilyet?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
localhost
Közösségépítő
válasz CsuBaKamBra #43261 üzenetére
Automatikus frissítésre van állítva. Kapcsold ki a frissítést vagy adj neki más időpontot.
Menü / Terméktámogatás / Szoftverfrissítés / Készenléti frissítés[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
mihaly13
tag
válasz toby_as #43249 üzenetére
De hogy nem működik csak be kell tartani az utasításokat ahogy az le van írva és egy háromszor nagyobb szerviz menüt kapsz.Elküldöm a linket és a Googel lefordítja magyarra és csak kövesd az útmutatást és semmi mást ne állíts el csak a PVR-t mert komoly bajt lehet előidézni.[link]
-
localhost
Közösségépítő
válasz daniel2121 #43264 üzenetére
Nem tudom.
Nekem nincs.
Bár én már ötvenkettő múltam.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Mr.Skynet
senior tag
Hali Mindenki!
Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tudom letölteni ennek (ue46es6100) a TV-nek a magyar használati útmutatóját
Csak a Skype-ról szóló pdf-et kapom mindig a Samsung oldalától... vagy valamit elbénázok[ Szerkesztve ]
-
mihaly13
tag
válasz daniel2121 #43264 üzenetére
50-s ben van ES6800,ES6710 és ES6100,természetesen a ES6800 a legjobb.
-
lalakov
senior tag
UE40ES7000S-nél tartok most. A Személyi videofelvevő működése függ attól, hogy a kártya a tv-ben van vagy a beltéri egységben? Honnan tudhatom azt, hogy a UPC Direct kártyája működik-e a Tv-ben? (azon kívül, hogy írok az ügyfélszolgálatukra, de ők vagy tudnak segíteni vagy nem)
Egy másfél órás film, mennyi helyet foglal? -
localhost
Közösségépítő
válasz daniel2121 #43268 üzenetére
Nem gondoltam én semmire... te kérdeztél engem
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
toby_as
tag
válasz mihaly13 #43265 üzenetére
Szia
Koszonom a valaszt, sajnos nalam ez nem mukodik. Ellenben kozben talaltam a samy.go-n [link] egy leirast hogyan lehet epiteni egy 3.5 dugora egy IR ledet, amivel ra lehet kulonbozo jeleket kuldeni a TV-re, tobek kozott ezt a bizonyos '3Speed' -et is.(egy wav filet lejatszva) Ezzel a wav file-al, es egy telefonnal lejatszva ,mikozben a fulhalgato dugoba van dugva a szerkezet, sikerult aktivaljam a rejtett opciokat a szerviz menuben. Ezek kozott ott volt a PVR is , amit atallitottam ON-ra. Sajnos ez utan sem jelent meg semmi nyoma a felvevo funkcionak.
Neked EH6030 tv-d van es mukodik? Kicserelted a taviranyitot? az enyemen ugyanis nincsen REC gomb...[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz lalakov #43271 üzenetére
A UPCD kártya a tv-ben kell hogy legyen mert a tv felvevője csak digitális (tuner) jelről vesz fel. A direktkártya megfelelő kártyamodullal működik a tvben.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
nagyúr
Sziasztok!
32" LED 3D FullHD
Mit javasoltok ?
Filmezés-játék. (több játék)Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
jfcvfc
tag
De jó lenne de azt már kb. fél éve próbáltam felrakni de egy hónap alatt nem sikerült. Írtam hogy nem értek a linuxhoz és ez most is így van. Egyszerűen nem értem meg hogy már minden mindennel kommunikál a mai világban de veszek egy tv-t 250-ért meg veszek egy NAS-t és hackelkedni kell vele. Arról nem beszélve hogy egy előző samsung tv (C550) teljesen jól működik upnp-vel látom a tartalmat. Miért nem lehet azt megtartani ami jó? Úgy fel tud bosszantani ez a baromság!!!! Lusta is vagyok nekikezdeni mert tudom hogy csak szenvedek majd a telepítéssel aztán valami törni fog! (egy NAS már megbánta a múltkori próbálkozást).
-
-
mihaly13
tag
válasz toby_as #43274 üzenetére
Először nem tudom hogy milyen tévéd van ,az enyém egy UE32EH5450 és működik a PVR .Úgy tudod meg hogy beteszel egy USB pendrivet,de legyen egy legalább 8Gb vagy nagyobb és a távirányítón lenyomod az alsó sorban a piros pontos gombot egy működő tévé adón és akkor kell,hogy reagáljon írja hogy formatálni kell az USB eszközt,de elvesznek a rajtalevő dolgok stb.
-
nagyúr
válasz Flashget #43284 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam.
Nem a tv vékonyságát mondtam,hanem a keretet ami a tv-n van.
Majd ha egymás mellé teszem őket,akkor minnél kevesebb legyen az átfedés hiánya.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Andor111
csendes tag
Véleményt kérnék erről a (Samsung UE-40EH6030 W) ha tudna valaki írni .
Ezt szemeltem ki magamnak.
500 eur értékbe ,ha tud valaki jobb választást szívesen át gondolnám...Persze indokkal..
Nagyon előre is! -
toby_as
tag
válasz mihaly13 #43285 üzenetére
Szia
A tv az egy EH6030, pontosaban UE40EH6030.
En probaltam a ruSamsungComunicatorbol (abban van piros gomb) de ellentetben mas utasitasokkal (pl hang, menu stb, amik mukodnek) arra gombra azt irja ki hogy Unknown key. Megprobalok beszerezni majd egy masik EH-s tv-tol egy taviranyitot (pl mint a tied) es meglatjuk.Sajnos az en taviranyitomon nincsen 'rec' gomb, az a bizonyos piros pontos. Ha jol ertem akkor anelkul a gomb nelkul mas modon nem lehet elohozni a felveteli modot? Valami menupont alol vagy ilyesmire gondolok (nalam nem jelent meg semmi...nalad van esetleg mas is a taviranyiton kivul?)
-
Atesz08
tag
sziasztok! ami tv-t kinéztem (samsung le40c650) AUO panellal szerelt elvileg (a matricán AA03 van). mennyivel rosszabb ez mint a samsung panelja és mi a különbség köztük. esetleg élettartambeli külömbség is van? köszönöm.
-
toby_as
tag
válasz mihaly13 #43291 üzenetére
Szia
Hat ugy nez ki hogy ezen a tv-n 40eh6030 nincsen beleirva a szoftba a PVR funkcio. Szerviz menubol aktivalva van, kiprobaltam masik taviranyitoval AA59-00582a,(azt hiszem ez a tm1250, van rajta REC gomb) es csak annyit ir: "Not available"
Vegul is logikus: a te tv-d egy Mstar chipes , amit felhasznaltak olyan tv-ben is ami gyarilag tudja , igy csak le volt tiltva. Az enyem novatek, amit mas olyan tv-ben amiben gyarilag benne van a PVR nem hasznaltak, ergo minek irtak volna bele?
Sajnos ez van , rament 2 napom a kutakodasra, es ugy nez ki hiaba.
Koszi a segitseget[ Szerkesztve ]
-
oimuka
tag
Sziasztok! A következő problémába ütköztem: letöltöttem egy full HD mkv formátumú filmet, és a Samsung ue32eh5000 tv azt írja ki, hogy "a kiválasztott fájl jelenleg nincs támogatva".
Azért zavarba ejtő, mert már nem tudom hány mkv formátumú filmet néztem meg rajta, és mind vitte. A filmet egy torrent oldalról töltöttem le, ahol több százan töltötték le, ha hibás lenne, jelezték volna. És persze a PC-n le tudom játszani.
Az mkv fájl ( ) DTS audio codecket is tartalmaz, előbb erre gyanakodtam, hogy a TV csak az AC3-at tudja kezelni, és az mkvmerge programmal lecsupaszítottam az mkv fájlt, csak a video fájl és a magyar hang maradt meg (). Sajnos így sem viszi, ugyanaz a hibaüzenet jelenik meg. És a egy olyan fájl, amit le tud játszani. Ránézésre ugyanolyan típusú minkét fájl. Valakinek valami ötlet? -
csab2
veterán
válasz lalakov #43271 üzenetére
Nekem UE40ES6560 van, azon a következő a helyzet: hátul egy matricával le van takarva a tuner csatlakozója. Adtak külön a TV-hez egy Common Interface csatolót, amelyet ide kell bedugni. Ebbe a CI csatolóba kell behelyezni azt a modult, amelyet külön kell megvásárolni. Ebbe lehet belerakni a UPC Direct előfizetői kártyát. Az üfsz-tól meg kell kérdezni, hogy milyen típusú kártyád van. Nekem pl. Cryptoworks. Olyan modult kell venni, amilyen az előfizetői kártya. Simán át kell rakni a kártyát és kész.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz daniel2121 #43298 üzenetére
Ahogy írod is, itt most a UPC Directről van szó. Ez műholdas TV, "tányéros" TV. Nekem az üfsz mondta ezeket az infókat. Itt is van lehetőség csak a szolgáltatásra előfizetni beltérni nélkül. Ez a DirektKártya. Ezzel azonban nem adnak modult az üfsz szerint. Nekem azonban van élő előfizetésem náluk, és így - az üfsz szerint - csak simán átrakom az előfizetői kártyát a beltériből és kész.
Amire te gondoltál az a UPC mediacard, ami ha jól látom tartalmazza a modult is.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest