-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz vak_bottyan #42843 üzenetére
Köszönöm az infot!
Üfsz szerint (megézte) Crypto-s kártya kell, mert nekünk olyan van.
A TV-nek mindegy, hogy milyen a kártya?havri1:
Szerintem viszi, mert az egyik USB portnak HDD a "neve". Valaki írta itt, hogy az több áramot ad ki, hogy meg tudja hajtani a HDD-t. Ez UE40ES6560-ra vonatkozik, de nem hiszem, hogy nagy eltérés lenne.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
krx21
nagyúr
válasz vak_bottyan #42848 üzenetére
Tipp: Ha linket szeretnél beszúrni, szerkesztés alatt kijelölve a link gombot használva be lehet másolni a link pontos címét... Ilyesmi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz vak_bottyan #42848 üzenetére
Közben már én is nézelődtem.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Jovanny2
őstag
válasz vak_bottyan #46380 üzenetére
Ez nem világgaris, itthoni Samu csak a magyar, hologramos garijegyet fogadja el, a többivel elhajtanak.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
kodoboy
tag
Nekem az osztrákoknál vásárolt tv-m van, a samu arra is vállal garanciát, korábban ezt válaszolták levélben:
"Tájékoztatni szeretnénk, hogy az Európai Unióban vásárolt termékek esetében, amennyiben rendelkezik gyártói jótállási jeggyel, a Samsung Electronics Magyar Zrt ugyanolyan feltételekkel kezeli, mint az itthon vásárolt termékeket. "
Ausztriában a Media Marktban még jótállási jegyet sem adnak a készülékekhez, ott kapsz egy vonalkódos számlát, ami alapján be tudják azonosítani a készüléket, ha van garanciális problémád.
Mielőtt vásároltam, felhívtam a samu-t és azt mondták, hogy ha csak számla van, akkor 1 évet tudnak rá vállalni Magyarországon!
Ezt április elején intéztem, szóval friss az infó! Ha MM-ben vásárolsz külföldön, akkor az itthoniba is beviheted a garis készüléket, ezt is megkérdeztem!
Szóval nem hajtanak el sehonnan, ne aggódj!
Üdv
Attila[ Szerkesztve ]
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Flashget
félisten
Viszont azzal számolj, hogy lehet benne eltérő működés. pl. a smart részében mivel más országra van állítva (lehet a szervíz menűben kell majd babrálni, hogy megfelelően működjön.).
De ez csak akkor derül ki ha hazahpztad, mert még itthoni F szériáról sincs semmi tapasztalat a topicban.Realme GT Master Edition
-
kodoboy
tag
válasz vak_bottyan #46386 üzenetére
Az én tv-m (UE50ES6100) a bécsi média markt-ból származik. Haza hoztam, bekapcsoltam, nyelvet átállítottam magyarra és azóta is működik, tehát régióbeli eltérések nincsenek! Gondolom a németeknél forgalmazott termékekre is éppúgy igaz ez.
[ Szerkesztve ]
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
Flashget
félisten
válasz vak_bottyan #46386 üzenetére
én meg arra lennék kiváncsi, hogy az F6400-tól miben különbözik az F6470 amiért +40K-t kérnek?
mert az F6400 csak 218K nem sokkal drágább mint amit linkeltél, amiért nem éri meg kintről hozni, viszont az F6470 majdnem 250K neked meg kb. 208K körül lenne. annyiért meg viszont simán megéri kintről hozni. A tuner ugyanaz benne.(mikor nem tudni semmit róla még webshopokban sincs, ilyenkor szokott jönni az, hogy az F6470 nem ebbe a régióba szánt modell)
Realme GT Master Edition
-
orbo
tag
válasz vak_bottyan #46487 üzenetére
Ja bocsi, digitális kábel van.
Úgy tudom sat tv-nél van párosítva. Működik egyébként, csak a fenti igen zavaró hibák mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Sza_Sa
senior tag
válasz vak_bottyan #49386 üzenetére
Tehát ha jól értem a netes regisztrációnál nem engedett tovább... szívás, de az ipon köztudottan nem a SMo.-tól szerzi be a tévéket.
Viszont mostanság elterjedt az hogy még a regisztráció sem biztos, mert a Samu honlap mindenkinek kérdés nélkül osztja a 3 évet. Csodálkoztam volna, ott az adatbázis a rajtuk keresztül forgalomba hozott tévékről."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
krx21
nagyúr
Köszönöm!
+1
Erről magyarázok már rég!(Én az Auchan-ba vettem a Samsung TV-t, tökéletes regisztrációm volt...)
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Tesco újságban:
A Samsung 5 év teljeskörű garanciát ad minden „F” sorozatú televízió vásárlásakor 2013. július 19. és július 31. között. Az 5 év teljeskörű garancia feltétele a megvásárolt termék regisztrálása.
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz vak_bottyan #52632 üzenetére
Sajnos csak set top boxos digitálisom van, valamint DVB-T anntennám. De tudtommal csak akkor kell két kódkártya, ha mondjuk műholdas és kábeles előfizetésed is van, mindkettőt beltéri egység nélkül akarod nézni. Az egyik lehet MinDig TV Extra is.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz vak_bottyan #59051 üzenetére
Írta azt is, hogy Digi kábel, nem UPC.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
helenne
tag
válasz vak_bottyan #59051 üzenetére
Köszi a válaszod! Na. ezt nem értem speciel, hogy mikor kódolt, vagy kódolatlan a csatorna.
-
legenda
válasz vak_bottyan #61907 üzenetére
szia,
az ipon gyári garanciát ír az oldalán, tehát ezen nem is kell csodálkozni, nem bolti garanciával adják.
devil-k; rosszul mondták, és közel sem biztos, hogy a gyakorlatban érvényesülni is fog az állításuk, vagy a későbbiekben is így lesz.
ezt láttad már; link?
ja, és mostanság módosult a regisztrációs folyamat, eddig szinte bármit beregisztrálhatott a tulaj, a rendszer nem vizsgálta azonosító alapján a készüléket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz vak_bottyan #61926 üzenetére
leírja az ipon a honlapján a termék részleteinél, hogy 2 év gyári garancia, közben meg nem azzal adják?
az úgy szép...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zolokas
aktív tag
válasz vak_bottyan #75369 üzenetére
a upc thornál is 0% jelerősség kipróbáltam a beépített tuner lehet rossz? hiába állítom 0.8wre azzal se megy megpróbálok több holdat mivel a parabolámon van forgato mechanika de mondom nem talál semmit nem tudom mit rontok el!
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
Angel2014
addikt
válasz vak_bottyan #76686 üzenetére
Kábel TV
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
sandró60
addikt
válasz vak_bottyan #76969 üzenetére
Keresd ŐT nagy "mágus" a Samsung témában,vagy keresd fel a Tv hiba topikot
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz vak_bottyan #76969 üzenetére
A Samsung hogyan oldja meg a 2 DB CI modul behelyezését.
Sehogy, mert csak 1-nek van helye.
Az új J széria még nem jött ki, annál nem tudom.Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz vak_bottyan #76995 üzenetére
Melyik 6-os Samsunghoz adnak dupla CI kártyafogadót?
-
HofiZoli
senior tag
válasz vak_bottyan #76995 üzenetére
Taníts minket, melyik 6-os szériában van dupla kártyafogadó?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
BBéci
legenda
válasz vak_bottyan #76998 üzenetére
Azt tudom, hogy Pansonicokon szokott lenni dupla CI, nem az volt a kérdés. A Magyarországon forgalmazott Samsungokról beszéljünk, ne a Németországi kínálatról.
Nem azt állítom, hogy nincs, csupán okulni szeretnék, azért kérdeztem, hogy melyiken van olyan.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
HofiZoli
senior tag
válasz vak_bottyan #76998 üzenetére
Magyarországon ezek dual tuneresek, de egy kártyafogadósak. Többit leírták előttem.
Köszi
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz vak_bottyan #77001 üzenetére
És mennyivel egyszerűbb lett volna, ha hozzáteszed "németországba szánt típuson" mert amit Mo-n hoznak forgalomba egyikbe sincs 2db CI foglalat 6-os szériában!
na nem baj ezt meg te tanuld meg.
részemről lezárva.Realme GT Master Edition
-
donjohnson
addikt
válasz vak_bottyan #77354 üzenetére
Téma összefoglaló: Egyéb tudnivalók rész
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
PuMbA
titán
válasz vak_bottyan #77358 üzenetére
Bármelyiket veheted, mert jó vétel. Micro dimming-ről vegyes vélemények vannak, mert a 6000-res sorozatban a legalapabb verzió van, amiről nem zengenek ódákat (mint ahogy a LED Clear Motion is gyengébb minőségű, mint a prémium TV-ken, az 5000-res sorozatban még ráadásul csökkenti is a mozgásfelbontást).
"A word of warning to anyone looking at a Samsung set. the Micro Dimming feature is painful. I've been dealing with high grain issues from BD for the past few days of ownership, and was at first blaming my Oppo 93, then the cables. Ultimately, it was the micro dimming feature.In sevearal scenes it more than doubles the noticeability of grain in the image. More in next post..."
Ez nem tudom, hogy firmware hiba-e vagy nem, de elég gáz, ha ilyen is elő fordul, hogy a micro dimming miatt szemcsés lesz a kép, mert a analizáló szoftver elszámolja magát. Szóval vagy bejöhet a micro dimminges választásod vagy nem, teljesen kétesélyes a dolog
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz vak_bottyan #78088 üzenetére
Az "ábc"sorrendet vesszük figyelembe,akkor a következő vételed gondolom a J-lesz
-
poli27
veterán
Nekem is az van 55"
-
PuMbA
titán
Az F-nek azért jobb a képe, ugye?
-
tjnet
aktív tag
válasz vak_bottyan #86307 üzenetére
És ezzel most mi a gond disek motorról olvasgass vagy több fejes rendszerről.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tjnet
aktív tag
válasz vak_bottyan #86368 üzenetére
Ha ennyire benne vagy a akkor tudod, hogy mi az MSS500 multichoice kártyával 140-es kecske 18 colos
tolómotorral ha az ős időkről beszélünk. HBO vétele 35 cm es antennával egy egyszerű beltérivel.....Ha régóta csinálod akkor te is tudod a 4 olasz csatornát (italia1, rete 4,...)elég nehéz volt beállítani.
Ez volt az egyik oldalon az utolsó hold.
Ha jól emlékszem a másikon a türksat.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Integrator
aktív tag
válasz vak_bottyan #90823 üzenetére
Szia.
Kinntre sem vonatkozik a garancia hosszabbítás/kiterjesztés? Mivel jelenleg a "fél életem" kinn töltöm, így nem volna probléma, ha kinn tudnám regisztráció után érvényesíteni a +1 v. 2 évet. De ha az az 1 év ide is szól a Samsunghoz, már az is jó dolog.
Más: Úgy fest sikerült leszűrnöm 1 (igazság szerint 2) típusra:
Samsung UE-48J6250SUXZG
Samsung UE-48J6270SUXZGMi a különbség? Árban kb. 40 EUR, de leírás szerint semmi különbség nincs, még a tartozékok tekintetében sem.
-
Vertigo18
addikt
válasz vak_bottyan #97007 üzenetére
Elméletileg a hírek június 2-ről szóltak.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz vak_bottyan #132871 üzenetére
Na és ki írná át? Nincs topikgizda...
The Truth is out there...
-
Fr3eWar
őstag
válasz vak_bottyan #132871 üzenetére
Aktuális kód: RU/RA
Sima 4K TV-k:
UE'XX'RU'YYYY'
UE=4K tv
'XX'=méret inch
RU=aktuális évjárat jelölés sima TV-knél (2019)
'YYYY' modellszám már kb nem létezik4-5-6-os sorozat, így 7 és 8000 széria modelljei mint régen)Példa UE65RU8002 - 4K LED/65"-os/RU 2019-es/ 8002-es típus (8-as széria azon belül első lépcső)
--------------------
QLED esetén:
QE'XX'Q'YY'RAQE=4K QLED
'XX'=méret inch
QYY=QLED szérián belül szintek, Q60/Q70/Q80/Q90 stb. minél nagyobb annál jobb és drágább
RA a végén 2019 modell.Példa: QE65Q90RA - QLED/65"-os/Q90 (maxi 4K modell) / RA 2019-es
Tavaly a sima 4K esetén hasonló volt a számozás, csak NU volt az RU helyén.
QLED esetén pedig egyszámjegyű volt a Q utáni számozás, tehát Q6 Q7 Q8 Q9 volt mögötte pedig ha nem hajlított modell akkor FN végződés. Ott voltak módosítások ha ívelt volt akkor másra végződött stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest