- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Németország: fákra költöztek a Tesla gigagyára ellen tüntetők
- Windows Insider Program
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubuntu Linux
- Debian GNU/Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
senior tag
Hát ez borzalmas, hogy 10 éves cuccokhoz megszűnnek az online szolgáltatások f*ck Apple
-
Graphics
Jómunkásember
Az online szolgáltatás működése nem igazán kéne ,hogy függjön a készülék időtartamától... A 20 éves Core2Duo-n is működik a "zinternet"... Még ha nem is egy élményvasút...
15 éves tabletemen működik a Gmail, pedig az is online szolgáltatás... ( Valami ezeréves , nem ide illő rendszeren. )
Miért természetes az számodra, hogy ha valami 10 éves , akkor már nem kell működni?
Tehát ha még az eszköz jó és működik, akkor már dobjuk el?
Fura egy elképzelés.De inkább az a gáz szerintem, hogy ezt így el akarod bagatellizálni... Szerintem meg az online szolgáltatásoknak működőképesnek kéne maradniuk... Ez pedig a gyártón ( szoftveres oldalról) múlna.
2014-es eszköznek még illene működnie.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
hapakj
senior tag
Az online szolgáltatás működése nem igazán kéne ,hogy függjön a készülék időtartamától...
- hát már hogyne függne? A eszköz szoftverét rendbe kell tartani, frissíteni újabb biztonsági megoldásokkal, protokollokkal. Az újabb kliensek és eszközök védelme miatt, nyilván a servert is folyamatosan javítják és régebbi kliensek kiszolgálása mindig biztonság kockázat.nem internetről és nem levelezésről volt szó, hanem biztonsági mentésről.
Miért természetes az számodra, hogy ha valami 10 éves , akkor már nem kell működni?
- ilyet nem állítottam, s a cikk sem állítja, hogy működésképtelenné válna.Tehát ha még az eszköz jó és működik, akkor már dobjuk el? Fura egy elképzelés.
- nincs ilyen elképzelésem, nem is állítottam. Ne vádolj olyannal amiről fogalmad sincs.De inkább az a gáz szerintem, hogy ezt így el akarod bagatellizálni... Szerintem meg az online szolgáltatásoknak működőképesnek kéne maradniuk... Ez pedig a gyártón ( szoftveres oldalról) múlna.
- nem bagatelizálok semmit, s arról a gyártóról beszélünk, amelyik mindig is a legjobb szoftveres hátteret rakta az eszközei mögé.Mellesleg igen, úgy gondolom, hogy 10 év egy reális időtartam a terméktámogatás elhagyásában. Addigra nagyon sok készülék tönkremegy, lecserélődik. Itt már nem tartom kötelesnek a gyártót a megmaradt néhány eszköz támogatására, s vállalni az ebből felmerülő biztonsági kockázatokat. Számtalan más gyártó van, ami pár éves, bőven használható eszközeit hanyagolja el biztonsági javítások szempontjából.
Kiváncsiságból, milyen 15 éves tabletről van szó?
-
joey04
titán
a Safari böngésző lapjainak és könyvjelzőinek iCloudon keresztül történő szinkronizálása minimum iOS 11-es rendszerverziót igényel majd.
Ez friss rendszereken is szarul megy.
-
Graphics
Jómunkásember
Akkor most nem értünk egyet. Ha ez így rendben van szerinted, akkor mindegy mit írok.
Ne kíváncsiskodj, hamar megöregszel. Nem releváns a témában, és nem offolom mással a topicot.
2014-es eszköz már le van sajnálva.
@joey04 : hogy mire jó ez ..
[ Szerkesztve ]
-
hapakj
senior tag
Ne kíváncsiskodj, hamar megöregszel. Nem releváns a témában, és nem offolom mással a topicot.
- bla bla bla... Ez egy nem tudok válaszolni reakció volt. Hogyne lenne releváns? te hoztad föl, hogy a 15 éves cuccodon még mindig működik a levelezés, ami erősen kétséges, mert a kategória teremtő iPad is csak 14 éves.2014-es eszköz már le van sajnálva. - nem tudom honnan szeded, hogy bárki lesajálna egy 2014-es eszközt. Szomorú vagy sem az ipar és a technológia halad, s ma már korlátozottan használhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Rendben.
Mindig jön jobb és újabb. Ez a világ rendje.
Igazad van túlzó állítás volt, és ha tévedek hajlamos vagyok beismerni, az említett masina 11 éves, szóval hazudtam és ez nem szép dolog. Cube Talk 7X, videót is mellékeljek, hogy működik a levelezés és a böngészés rajta?Ja igen, elnézést, mert hülyeséget írtam, nem 15 éves és off már.
Téma részemről lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
Mi tartozik bele a biztonsági mentésbe? Képek videók is? Vagy csak telefon konfiguráció? Sms, híváslista?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Metal topik
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Óra topik
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest