- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Aktív témák
-
csofti
tag
Nos volt szerencsém az örsön megtapenolni a készüléket.
Az anyaghasználattól nem estem hasra, jobban tetszett a wave.
Viszont egész pici, nem is tepsi mint ahogy sokan mondtátok, pedig nincs lapátkezem. Vékony is és meglepően könnyű! A hátlapja recsegett. Nem is volt túlzottan iphone feelingje így, pedig a képeken inkább látszik olyannak. Az a középső gomb is egész kicsi. A kijelzője borzasztóan össze volt - keresek valami szép szót ide - kenve vastagon zsírral. De annyira, hogy szinte már szanaszét karcoltnak tűnt, szerintem csak szappanos víz hozta volna le .Olvasgattam, hogy valaki már megkarcolta, de elvileg ez is "karcálló" üveg, nemde? Mennyire gyűjti a képernyő a zsírt?
Bekapcsoltam. A képernyő gyönyörűszép, már a wavenél is majd elolvadtak a szemeim...színes cukorkák a szemnek.
Lapozgattam kissé a menüben, szaggatott, gondolom ez frissítéskor megoldódik, meg írtátok is.
Így első látásra, a felsorolt dolgok ellenére, tetszett a készülék, egy normális tok kéne neki, és vinném is.
cs
Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Coral Green / Gyári kártyafüggetlen
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 256 független telefon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB karcmentes Hibátlan
- Patika állapotban lévő Sony Xperia 1 VI igényesnek eladó, 3 év gari-s
- Samsung s22 új kijelző, keret és hátlap, garanciaban cserélt
- iPhone 14 Pro + Apple Watch Series 6 44mm Cellular + AirPods Pro 1st gen CSERE IS ANDROID!