- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Leonardo91 #2406 üzenetére
+1
-
Sok minden, mivel vettem galaxy s24 ultrát, így akartam hogy legyen vérnyomás mérés, ekg, üzenetekre való normális válasz, saját tárhely, képernyőkép akár a vérnyomásról akár a stressz-ről, ekg, vagy egyéb más egészségügyi adatról, telefon kamerájának a vezérlése, és még sok apró dolog. Szerettem a huawei gt 4-et, szerintem szebb is mint a gw6 és 2 hét üzemideje eléggé verhetetlen, ez viszont 2 nap, a 3. napon elindulni nem érdemes vele, de szerintem pont ennyivel többet is tud.
-
válasz
Impair1980 #2217 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Srácok, ha nincs nálam a telefon, akkor is tudok fizetni az órával? Nincs E-Sim hozzárendelve, nem tudom, hogy szükséges e a telefon vagy sem. Nem akarok beégni ha leugrok 1-2 sörért
-
válasz
H2o-pok #2154 üzenetére
Én mosat cseréltem le a huawei gt 4-et ami 2 hét üzemidővel bírt, ez a galaxy watch 6 meg 2 nap, be van kapcsolva minden, mivel szerintem mindenki leveszi estére 1-2 órára az órát, (akár egy zuhanyzás erejéig, én speciel nem zuhanyzom vagy fürdöm benne) vagy egész éjszakára ha nem fontos az alvás monitorozása, addig töltőre is lehet rakni, nem veszek észre semmilyen hátrányt, hogy 2 naponta vagy hetente töltöm, viszont cserébe sokkal többet tud. Azoknál az óráknál gáz, amelyik nem bír ki egy teljes napot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest