Aktív témák
-
Sannyy
csendes tag
válasz
delbarta #48565 üzenetére
Én is ilyet használok és szerintem teljesen OK. Kicsit olyan a fogása mintha hintőporos lenne, de ez csak először volt furcsa. Megszoktam, megszerettem. Az zavar egy kicsit, hogy a tok mellett kétoldalt nehézkesebb leörölni a kijelzőt. Röviden: soha ne kerüljön rosszabb helyre a 2K forintom
-
Sannyy
csendes tag
Valamiért nem tudom a videokat megnézni pl. az Origo-n. Mi a megoldás?
-
Sannyy
csendes tag
Sajnos nekem is van rossz tapasztaltom a telefon Exchange szerverével, pontos beállításokkal nem találja a céges fiókomat. A Tuchdown próbaverzióját használom ezért. Ebben az a rossz, hogy újra fell kell raknom havonta. Az pedig a jó, hogy engedi ( a második alkalommál járok ).
Sajnálnék 5K-t adni a full verzióért. Esetleg nem tudod, mit lehet a gond? A céges Nokia E5 szerver símán vitte... -
Sannyy
csendes tag
Még egy kérdés: esetleg olyan mappát lehet valahogy létrehozni aminek a tartalma alapból nem látszik a galériákból, csak kereséssel? Egy haverom szeretné így eldugni a felnőttvideóit.
-
Sannyy
csendes tag
Ha már előkerültek a zavaró hangok: azt a hárfa szerű izét el lehet valahogy tűntetni a kicsengés elejétől?
-
Sannyy
csendes tag
Sziasztok, egy "fapados" kérdés: nagyon büszke voltam magamra amikor a 3.
fóliát végre sikerült buborékmentesen feltennem a telómra. Viszont ma észrevettem, hogy a mindíg maszatos fólia felett a kamera melletti fóliamentes rész gyönyörűen csillog, alig lehet összemaszatolni. Ez alapján úgy gondolom, hogy sokkal szebb lenne a készülék kijelzője meztelenül. Csak az a kérdés, hogy meddig? Merev, pattintós hátlappal használom. Ez gorilla glass valami spéci tudtommal, akár bírhatná is a hétköznapi igénybevételt, nem?
-
Sannyy
csendes tag
.
-
Sannyy
csendes tag
Sziasztok, melyik a legjobb magyar időjárás widget? Legjobb lenne 4*2-es, óra nélkül.
-
Sannyy
csendes tag
Sziasztok, mivel nem vagyok egy nagy hacker, kíváncsian várom a hivatalos ICS-t.
Jól gondolom, hogy abban a "fizikai" gomok fölött már nem lesz a három virtuális?
Anélkül nagyon várom, de ez a duplikáció viszont gagyivá tenné az egészet szerintem. -
Sannyy
csendes tag
Class 6 micro SD elég minden alkalmazásnak vagy kell nagyobb=drágáb?
-
Sannyy
csendes tag
Szeretnék 16 v. 32GB-os MSD kártyát venni. A lehető legjobbat a lehető legolcsóbban
. Samsung 6 class 16GB-ost találtam jó áron. Ennek elég a sebessége pl. a full HD kamerázáshoz? ( Gondolom ehhez kell a legnagyonn sebesség )
-
-
Sannyy
csendes tag
Sziasztok!
Az normális, hogy az S2 telefonom akksija alig beszélgetés és minimális adatforgalom mellett fél napig bírja?
Az "alap" ( Wifi, bluetooth kikapcsolás, automatikus fényerő stb. ) dolgokra figyelek.
Csodát nem várnék, de gyakori telefonálás és némi internet mellett kora estig nem bánnám, ha bírná.
3 hetes, vigyem vissza garanciában, vagy ez normális?
Estleg valamilyen okos praktika?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Parkside szerszám kibeszélő
- HTPC (házimozi PC) topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest