- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Mai napig megy a "milyen HDD-t vegyek"-ben az, hogy 1 HDD-ről kérdezik a gyanútlanok, érdemes-e venni, családi fotóknak, ennek, annak, amannak. És nyilván ahol ma tartunk.. szóval legtöbben ilyen 8+ terákat keresnek.
Családi (tehát fontos) képeket, vidiket tárolni.
Legtöbb embernek még a sima "kettőt veszek és kimásolom mindkettőre ugyanazt" sem adja ki az agya, 8 terányi bődületes mennyiségű fontos adatot bíz egyetlen mechanikus alkatrészre.
Számomra is hihetetlen.. edukáció kellene, minimális.
8 terára felfér egy emberélet dokumentálva, nemhogy jpeg-ben, hanem raw-ban akár, zenével vidivel mindennel.
Nemrég találtam meg padláson egy öreg 128MB-s pendrive-om. Megabájt, nem gigabájt. Félve dugtam be, de csont nélkül megy. Olyan fotókat találtam rajta nagyapámról, a 2 megapixeles Olympus superzoom géppel lőve, hogy megkönnyeztem, húztam is át mindet.
És tényleg, single disk terákon akarnak az emberek FONTOS adatot tartani.
Fel nem fogom.
Edukáció, edukáció, edukáció.
Cimbik is átálltak 2-3 diszkes setup-ra, mióta ekkora HDD méretek vannak és beléjük állítottam az ideget
(+ Polcra 1, ők nem ZFS-eznek, bár nekem is van polcon amúgy).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 2025-ös, úgynevezett Plus kategóriájú eszközökhöz a kezdetekben nem lesz tökéletes akármilyen merevlemez.
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest