Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz Walter #33287 üzenetére
Nagyon jó, örülök neki!
Hogy teljesen összhangban legyünk, jó volna, ha ugyanaz lenne fölpakolva mindkettőnknél:
én a moddb-ről raktam föl a modot és a hozzá való patchet, és utána Shield gamedata-ját.
Ha a mod-ot és a patch-et már fölraktad (és Shield gamedataját vagy igen, vagy nem), akkor a magyarításhoz a felhő-tárhelyemről kellene letöltened egy zip fájlt. (Jelezd, légy szíves, ha ezzel valami nem oké, mert nem használtam még ilyesmire.) (Ez tartalmazza Shield módosításait is.) Innen:
mega:#fm/q4sniCYT
Tehát, ha a modot és a patchet letöltötted már, akkor a felhőből letöltött gamedata3.zip-et kellene telepítened.
Ezután a játék elejének már magyarul kellene megjelennie. Ha ez nem sikerül.légy szíves jelezd! Ha sikerül, akkor kezdd el a játékot, és jelezd légy szíves a hiányzó fordításokat, illetve a nyilvánvalóan hibás részeket! Bizonyos részek (mesélj valamit stb.) szándékosan nincsenek lefordítva, tehát ezeket ne jelezd, de az ezen kívüli összes, érdemi rész szeretném ha meglenne, tehát légy szíves jelezd, ha hiányt tapasztalsz!
Egyelőre a Katonai raktáraknál tartok, de a történet mindig visszamegy az előző területekre is, tehát nincs minden kész a Vörös erdőben vagy a Bárban sem.
Ha sikerül elindulni, akkor talán érdemes lenne a további jelzéseket magánlevelekben írni, hogy ne terheljük túl a fórumot.
Remélem, lesz türelmed hozzá és élvezni fogod; én egyelőre nagyon szeretem fordítani ezt a modot...
Jó munkát nekünk!...Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest