Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz Dhampir #5399 üzenetére
Az összeset összeszedted? Van vagy 6...
Addig kell keresgélni, amíg azt nem írja ki, hogy nincs több, hagyd el a villát( )
A két törpe elég kemény volt, mi?
A válasz, hogy szerintem senkinek. Az alapjátékban csak azt írja, hogy hurrá megtaláltad, senkinek ne add oda, mert felbecsülhetetlen az SzBU számára.Ha jól dereng...
És, igen, tényleg az egyik legparásabb hely, bár szerintem a CS-ben a vörös erdő éjjel üti.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
A pripyati X8-as laborban összeszedegetett doksikat kinek kell odaadni? Az egész játékban eddig ez volt a legfosatósabb hely.
A zavarás forrását elintéztem, ezután mehetek épületeket bebarangolni szerszámkészlet után? Kovalszki nem hagy békén, mindig megbíz valamilyen új feladattal.
-
DVDk
csendes tag
Sziasztok!
Most ott tartok, hogy Prypyatból vissza kellett mennem az első városba, mert az ottani fegyvermester tudná megcsinálni a monolitoktól szerzett csodafegyvert. Ő elküldött oda, ahol a legelső helikopter lezuhant. Ott lementem alulra, ahol egy nagy teremben van egy szörny, ami dobbantással is nyomatja. Ott mit kell csinálni, mert én már kitáraztam rá mindent, de nem hatja meg, meg azt sem tudom onnan merre, mert nem látok tovább vezető utat. Fent mászkálok a tetőtérben ott nem ér el, de nem tudom merre tovább. Help, please -
PeL
addikt
Ga**St*R szerint a Bethesda-hoz kerültek a S.T.A.L.K.E.R. jogok, ők csak nem hoznak ki szart belőle Imserve a cég többi játékát, én díjaznám ha kicsit jobban RPG-sebb lenne, mint a Fallout 3 volt pl.
[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
Nem hiszem el,hogy nem lesz 2. része.
Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
djculture
félisten
"Hivatalos: a S.T.A.L.K.E.R. 2 már biztos, hogy nem készül el, a GSC GameWorld elvesztette az IP jogait, de jön helyette szellemi folytatás, Survarium címmel."
Hát az kafa.. Most akkor lesz egy nem stalker nevű stalker ami multiplayer lesz csak, meg jöhet egy stalker nevű nem stalker is
-
-
morbias2
aktív tag
A 2.2 be fontos ez az új map pack? És hová kell másolni pontosan?
Köszi.Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5375 üzenetére
Amikor az alapjátékban elrontottam a korábbi küldetést a rendellenes Pszi-mezőnél, akkor az egyetlen életben maradt emberemmel a Láposnál kaptunk vagy húsz percen át tartó több hullámos támadást, mert nagyon sokáig tartottak a mérések.
A teljes csapat már hamar végzett a munkával, utána még jöttek a mutánsok, de Topolnak javasoltam a mielőbbi távozást, így vérveszteség nélkül megúsztuk.
Ebben a felállásban a Láposhoz érve rögtön banditaharccal nyitott, de ott lévő idegen Sztalkerek is segítettek lelőni őket.
A rontott egy emberes játéknál rögtön két zombival kellett harcolni, majd a mérések befejeztekor vadkanok, és a földből előpattanó banditák (ez röhejes volt) tették fel az i-re a pontot. na ezt kellett korrigálnom, úgyhogy visszatöltöttem a korábbi küldetésre, és sikerült rendesen befejezni.
-
dodopek
addikt
3 hullám lesz.A harmadik végén ráadásul nem csak irányító jön,de nem lövöm le a poént... Jobbról nekem nem rémlik, de már rég csináltam utoljára a küldetést...
Nem használja, de hátha majd a következő rész fogja.Csak amiatt fejlesztettem a gépet....
Megaztán jobban néz ki egy 4 magos(ított) a felsorolásban, mint egy 3 magos,...[ Szerkesztve ]
-
morbias2
aktív tag
Valaki erre tud valamit? 2.2 optionsba belépek egyből kivág.
Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
Function : CUIXmlInit::InitFrameWindow
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
Line : 108
Description : XML node not found
Argument 0 : tab_sound:frame_captioning
Argument 1 : ui\ui_mm_opt.xmlNe próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
Vladi
nagyúr
válasz dodopek #5368 üzenetére
A hullámmal én is szívok. Még csak 2 irányító lett meg. Micsoda, hogy lesz 3.?
Egyébként kb honnan jönnek a hullámok? Van egy szemből, egy jobbról meg egy balról?Ha megvan a helye én isten bizony aláaknásítom.
A játék használja a sok magot? Nekem rémlik, hogy nem.
il sole non sorge più ad Est!
-
Dhampir
félisten
Megvan a megoldás, ez könnyű feladatnak bizonyult az összes védendő Sztalkerrel.
Korábban azért nem tudtam teljesíteni a védelmet, mert csak egy emberem maradt. Miért?
Először hibásan hajtottam végre a korábbi feladatot, és az ajtónyitás után visszabóklásztam. A Kontroller közben kinyírta a csapatot, egy emberem maradt.Tehát visszamentem az előző helyszín mentésére, és közelről, fedezékből kiugorva letámadtam az Irányítót. Az összes emberemmel együtt teljesen más volt a helyzet, gyorsan végeztek a mérésekkel, és a munka végeztével időben elhúztunk a helyszínről.
Azóta Szikra kutatócsoporttá váltak, csak lestem, hogy milyen öltözetben várakoztak odakint. Most lett meg a Svarog-detektor.
Az egyik délelőtti indulásomkor vad lövöldözés tört ki a vasúti várótól keletre. Nappal, 10 órakor egy Kiméra rontott az emberekre, Az Eliminátorral én is adtam neki, és sikerült kinyuvasztani, valamint azt sebesültet kötszerrel láttam el, akire ráesett a Kiméra.
Kalandra fel!
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
SGM 2.2
Már két detektorom van,amivel valami katonai csomagot kellene megtalálnom a mocsárban.Nem tudjátok hol lehet? Nincs kedvem véigbóklászni az egész lápot.... -
Dhampir
félisten
Az nem tetszik benne, hogy szvsz hülyén van megcsinálva. A Láposban úgy bukkannak fel a banditák, mintha a földből pattantak volna ki.
A mutánsok rohama már messziről látható, azzal nincsen gond, de utána mire fegyvert váltanék, (AC 96/2, ez lett a kedvenc fegyverem az AK-47 után), addigra lelövik a társamat.
Ez a rész számomra már nem a Zónás hangulatot adja vissza, hanem egy erőltetett feladatot kell végrehajtani. Ehhez képest a Szennyvíztisztító zsoldosaival való összecsapás egy leányálom volt, ott jó fedezékből könnyen meglehetett oldani, Jupiterben is, vagy Mityáj kiszabadítása is egyszerű volt.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Dhampir #5367 üzenetére
És az csak az alapjáték. A moddoltban van olyan rész, hogy egy küldetésben 3 irányító, két kiméra, egy törpe, meg vagy ezer mutáns.És persze félhülye társak, akiket meg kell védeni. A noé küldetés egy rémálom a láposhoz képest. Félre ne értsd, nem fikázlak, tényleg nehéz. Kitartás, biztos meglesz. Én úgy csináltam, hogy amikor messze volt egy mutáns hullám, akkor gránát, aztán közelről sörétes, és minden hullám után( a pár másodperces nyugiban F5).De így is buktam jópárszor. (A legrosszabb az volt, amikor egy fél óra szenvedés után jött a kitörés...
JIHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Sikerült 4 magosítanom!!!! Magfeloldás rulez!
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5365 üzenetére
Idáig a Láposban zajló rész az, ami nem tetszik a játékban. Addig eljutottam, hogy a banditák is megjelentek, a végén ők puffantották le a Sztalker pajtásomat, a mutánsokkal elbántam.
Csak egy emberem maradt a csapatból a mérések elvégzéséhez (Hamukupac és Lápos), mert mire a korábbi küldetésben kikeveredtem Topolékhoz (ő is odalett), addigra az Irányító elintézte őket. Még ezt az egyetlen embert sem tudom megvédeni a végén.
-
Misua
senior tag
Én meg új játékkal kitartok SGM 2.3-ig...habár az nem most lesz, mivel teljesen új storyt kap a játék...
SGM 2.2-rengeteg meglepetést okoz - egyfolytába látom nem várt qusteket - pl Zatonban ahol az éhező zsoldosok vannak (ha persze nem nyírtad ki őket banditas quest miatt), egy extra jó quest van sok-sok végigjátszási lehetőséggel... -
Dhampir
félisten
Khm, a Hamukupacos védd a Sztalkereket küldetés egyszerű volt, sikeresen elvégeztem, de a Láposnál lévőt kihagynám. Esetleg egy jobb fegyverrel. Szerintetek az gond, ha kihagyom?
-
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5360 üzenetére
Nem semmi lehetett bemenni a "fedezékbe", vagyis a szarkofágba. A külső fények bejutnak a belsejébe. Jó nagy hézagok vannak ott.
A szlavuticsi polgármester előtt le a kalappal, nagyon jó fejnek tűnik.
A pripjatyi fosztogatók azóta sem tétlenkedtek:
Sok, a kitelepítés utáni beltéri fényképen lehet látni, hogy gázálarcok hevernek szanaszét: ezeket is fosztogatók hozták elő az épületek pincéiből avégett, hogy a bennük lévő ezüstből készült szűrőt kiszedhessék és értékesíthessék. Ez a jelenség sajnos szinte mindennapos: 2007 januárjában[35] és 2008. október 31-én[36] is sikerült lefülelni egy-egy teherautóval felszerelkezett radiátortolvaj bandát.
Forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
dodopek
addikt
Nézitek a Duna tv-t?
Nagyon durva... -
h8core
csendes tag
Én újra kezdtem simán, mindig jól jön egy kis érdekesség, csak az egyetlen hiba, hogy teljesen orosz még, igaz a küldetésekkel semmi baj nincs, mert már annyiszor megcsináltam őket, hogy kapásból tudom hová kell kattintani és mi lesz a feladat
Az egyetlen hátrány az új dolgokkal van, mert nem tudom mire valók és mivel eddig még kevés van belőlük, igy nem kisérletezgetek, de olyan mintha lenne benne a készülő Redux modból is pár elem, ami a gépfegyverek tárazásásval kapcsolatos.
Mivel még csak a Cordonban tartok, igy több infot nem tudok, de nagyon tovább nem akarok jutni, mert ha elkészül az angol verzió , akkor kezdhetem előről. (na persze úgyis megteszem )
És van ami igy elsőre nem nyerte el a tetszést, mégpedg a sörétes puskák hangja, iszonyat jól néznek ki, de a hangjuk, olyan mint a BF3-ban, csendes és gagyi, ez pedig Stalker, itt dörrenjenek nagyot a shotgun-ok[ Szerkesztve ]
I have no business with the army, or the USS!
-
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5356 üzenetére
Köszi a tippet!
Zatont már bejártam, most egy ideje a Janovi részt gyúrom, bár visszamentem kötszerért a Szkadovszkba. Bárkást könnyen megtaláltam, Viccesbe azonban véletlenül botlottam belé.
A kitöréseket viszont túlélem, amióta megjelölt a Zóna. Egyszer a Szkadovszk melletti cső tetejéről néztem végig, amikor a Kitörés közben izgatottan rohangásztak fel-alá a mutánsok. Az életerőm elfogyott, de utána szépen magamhoz tértem.
Kardánnak még csak kétféle szerszámkészletet tudtam szerezni, és Novikovnak is. Nem baj, ha nem tudom a lelőhelyeket, mert így jobb a játékélmény. Inkább a dokumentumok miatt aggódok, mert azokról nem derült ki, hogy melyiket kell megtartani, és a játék elején találtakból még Zatonban eladtam. Viszont a jupiteri, gyárral kapcsolatos iratokat elviszem a tudósoknak.
Egyébként állítólag ma 20 órától lesz a Duna TV-ben a Csernobil öröksége: a Zóna című magyar dokumentumfilm.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Dhampir #5355 üzenetére
Apró segítség az alapjátékhoz:
stalker Cop oldal
Vastagon spoileres, úgyhogy csak finoman nézelődj. Leírja hol van vicces, és bárkás, hol vannak a szerszámok, meg ezer dolgot még... -
Misua
senior tag
Albor's weapont pack - hivatalos helyről (és persze oroszul), de googlebe berakva nagyából tudni lehet hogy mi van benne...
Amire igazán kiváncsi vagyok - a mesterlövészi speckó ruha...elvileg szinte láthatatlanok leszünk benne
Nagy hatránya - új játék szükséges...így nem telepítem e módot
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #5351 üzenetére
Érdemes volt visszamennem a Jupiterhez a Kiméra levadászása után, bár tök sötétben kellett bóklászni. Most már legalább tudom, hogy milyen trófeákat láttam korábban a CS-ban.
Egy eddig nem látogatott épületrészben találtam újabb iratot, valamint az udvaron másutt egy fontos levelet (direkt nem írom le pontosan, hogy hol és milyen irományt). Eddig két levelet találtam, remélem, hogy korábban a Szkadovszkban nem adtam el fontos iratot. Bagoly ezeket is megvette volna.
Már megint "felcuccoltam", így ismét közelharcot kellett vívnom szegény kutyákkal, amikor felfedeztek. Végre megvan a hőn áhított ruhám, sőt másutt is felbukkant.
A szerszámkészletek megtalálása ezen a területen olyan, mint tűt keresni a szénakazalban, bár a műhelyeket kellene felkutatni. "Ifjú technikus":
-
Dhampir
félisten
Gondban vagyok, mert nem tudom, hogy kinek és miért lehetnek fontosak a Jupiterben talált dokumentumok. A szolgálatosoknak vagy a Stalkereknek? Végül is Stalker vagyok. Ez a Monolithos katonák befogadásáról való résznél van, amikor Lokihoz és Shulgához irányítottak.
-
h8core
csendes tag
Megjelent egy új fegyver pack az Sgm 2.2 mod-hoz, ebben már elég jól megoldották a Saiga tulajdonságait is és már az első pályán a cordonban is van pár érdekesség, új tárgyak, amelyek funkcióira még nem jöttem rá, mivel még orosz minden, de úgy olvastam a GSC-n, hogy készül hozzá az angol nyelv, akkor már érthetőbb lesz.
Bár Misua bajtárs tarthat majd egy kis beszámolót, mivel ő vágja az oroszt.[ Szerkesztve ]
I have no business with the army, or the USS!
-
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5339 üzenetére
Köszi a távcső tippet, bár egy sörétesnek messzire nagy a szórása.
A Jupiternél kifelé jövet (is) megtámadott egy kutyafalka, és mire teli rakosgattam a tárat, addig párszor megharapdáltak az ebek. A sok cucc miatt nem bírtam meglógni előlük, muszáj volt közelharcba keveredni velük.
-
dodopek
addikt
válasz Dhampir #5338 üzenetére
Mindenképp az eliminator.Alapesetben is több lőszer fér bele,7/12, fejlesztve meg főleg 9/14(17).Messzebbre visz, jobb a tűzgyorsasága, és drágábban lehet eladni, ha megválnál tőle.Hátránya, hogy ha teljesen kifogy a forgótár, meghalsz, mire fullra tölt, és rohadt drága a fejlesztése, ha nem a barátod a tech. Ja, és persze az Eliminatorra teshetsz Susat 4 távcsövet.
-
morbias2
aktív tag
a 2.2 re az 1.7 magyart rárakom az jó?
-
TTomax
félisten
A 2.2-höz nics véletlen magyarositás?Esetleg angol?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
pakriksz
őstag
Létezik ehhez normális fegyver mod, amire nem CTD-vel reagál a játék? Mert ugye úgy mint ahogy az összes előző részben, a fegyverek most is használhatatlanul és irreálisan szórnak.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Dhampir
félisten
válasz morbias2 #5326 üzenetére
Pedig de jól jött a mérges gázokkal teli barlangrendszerben valamelyik gyógyszerlevél, ahol gravitációs és vegyi ereklyére is leltem.
Ezekből a "patikafelszerelésekből" sosem adtam el, mert hiányos öltözékem ellenére segítettek számtalan kritikus helyzetet túlélni.
Az is jó, amivel meghatározott ideig több cuccot bírsz elvinni, segíthet áthidalni rövidebb távokat.
-
Dhampir
félisten
A gyári alapjátékban benne van.
(#5320) DVDk
Mértékkel adjál inni Kardánnak, hogy mihamarabb fejleszthesd a cuccaidat. A kis javításra szoruló, összeszedett fegyvereidet javíttasd ki vele, és add el Bagolynak.
Gyűjtsél mindenféle ereklyét, a jobbakat tartsd meg, a többit add el. Szakáll sokat fizet az éppen keresett relikviákért. Minden küldetést vállalj el, amit csak lehet. Kérdezz ki minden Stalkert, akivel jó sorsod összehoz, szerezz tőlük új információkat a küldetéseddel kapcsolatban.
Csak annyi terhet cipelj, amivel még jól tudsz szaladni. Megfelelő relikviákkal ne félj bemenni az erős anomáliák területére. Az ereklyék újratermelődnek. Érdemes anomáliamentes területen is detektorral a kezedben sétálni, mert úgy is ráakadhatsz "elfekvő" relikviákra, amelyek feltehetően a Kitörések alkalmával keletkeznek. Keresd meg az eltűnt Stalkereket, Kardán barátait.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Alapjáték? Minél több jó állapotú fegyvert szedj össze, amit eladhatsz.Ami már sárga, azt tárazd ki, dobd el.Igyekezz minél hamarabb minél jobb detektort szerezni, hogy értékes képződményt találni.Érdemes gyorsgombokat használni, ha van az egéren, akkor főleg.Kötszer,gyógyszer,újratölt...
És persze rengeteget ments.Bosszantó, hogy 1-2 órányi játék megy a levesbe, mert beleszaladsz egy anomáliába...
Természetesen kérdezz nyugodtan, mind szívesen válaszolunk. -
DVDk
csendes tag
igen köszi, a benzinkútnál volt, így jó, de volt olyan, hogy egy mező közepére jelölt, na ott aztán sehol semmi.
Van még valami alap jó tanácsotok, amit jó ha megfogadok? -
Dhampir
félisten
Ez a Benzinkútnál történt? Mert akkor a mellette található szakadékba kell leereszkedned, én oda becsúszva megúsztam, pedig csak utána bújtam be az izgalmas barlangba.
A Szennyvíztelepen például nem kellett a föld alá bújnom.Amint meglesz az ehhez szükséges 3 csomag gyógyszered, azokkal már a szabadban is túlélheted a Kitörést.
[ Szerkesztve ]
-
DVDk
csendes tag
Sziasztok!
Én most kezdtem a játékot, rendes gyári.
Az a gond, hogy ha jön a kisugárzás, mindegy milyen épületben bújok el, kinyír. a térképen megjelöl egy pontot, de ha odamegyek, azt jelzi, hogy lejjebb a föld alatt van a pont, de sehogy nem jutok oda. Ilyen kor mi van?
köszi -
dodopek
addikt
El voltál tünve PeL! Már hiányoltalak(meg Emrét is).A szinkron tényleg vicces.Különösen a gyerekhangú "sztókerek"...
Exot fejleszteni kell, bár az sgm-ben a frakciók által módosított verziók alapból szaladnak.Te meg utána... Alapjátékban preczós szerszámkészlet megszerzése után lehet futtatni,de csak ha arra fejleszted.(van másik lehetőség, és akkor ez "beszürkül",nem választható. -
Dhampir
félisten
Nekem is tetszett a szinkron, de orosz nyelven még hangulatosabb a játék (még ha az angolosok megköveznek is emiatt).
Nekem itt a COP-ban a SEVA ruha hiányzik Zatonban. Nemrégen jöttem rá, hogy piáltatni kell Kardánt, akkor több módosítást tud elvégezni, legalábbis 2 üveg vodkával. Harmadikkal már nem merem, nehogy kiüsse magát.
-
PeL
addikt
meg a szinkron hang is döbbenet.
Szerintem inkább vicces sokszor felnevettem ("Hol bújkáltok szarosok?") De amúgy valóban nem volt rossz próbálkozás.Én amit hiányolok, hogy ez mind egyszerre egy játékban. Júúúú Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Voltak és szerintem lesznek is már erre próbálkozások, Narodnaya Soljanka mod a sima Stalkerhez, CoP-hoz meg hasonló lesz az új SMRTER mod és szerintem az SGM is ebbe az irányba fog fejlődni úgy tűnik, bár az új területeket nem nagyon tudták még megtölteni tartalommal.Más: Létezne, hogy vagy 5 éve sztalkerezek, de most szereztem be az első exot? Ezt nem lehet futásképesség tenni?
Mindent a maga idejében, igaz?
Amúgy lehet, szervómotort kell megfejleszteni vagy mi a fene a neve, aztán tudsz majd sprintelni a motorruhádban. (lehet hülyeséget írtam, de valamelyikkel meg lehet az 100%, és asszem mindegyik szerszám kell a szerelőnek hozzá )[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz dodopek #5309 üzenetére
Jó volt ott mindegyik. Valamiért kiemelkedő szerintem minden epizód.
Az első a kezdet ugye, meg durván jó sztori. A második a klánozás miatt állat, meg a szinkron hang is döbbenet. A harmadik meg a legmodernebb és sokat lehet stalkerkedni benne a zónában.Én amit hiányolok, hogy ez mind egyszerre egy játékban. Júúúú Az összes helyszínnel, meg vagy 400 küldetéssel.
Más: Létezne, hogy vagy 5 éve sztalkerezek, de most szereztem be az első exot? Ezt nem lehet futásképesség tenni?
il sole non sorge più ad Est!
-
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5309 üzenetére
A CS-ban Limanszk a COD2 városi harcaira emlékeztetett, de utóbbiban az sokkal jobb volt. A kórházas rész, bár kemény volt, de unalmas. Átrohanni egyik oldalról a másikra, közben semmilyen mutáns nem ugrott az ember nyakába. A Half-Life 2-ben a hasonló pályák változatosabbak, izgalmasabbak, sokkal hangulatosabbak voltak.
-
dodopek
addikt
válasz Dhampir #5308 üzenetére
Nekem is ez tetszik legjobban. Főleg mióta felfedeztem az SGM modot...
Szerintem(és mindenki más szerint is) a CS lett a leggyengébb epizód.Azért a kórházas rész kemény volt, nem? Limanszk meg szerintem inkább ilyen városi gerillaharchoz hasonlított. Volt benne para(nekem legalábbis). -
Dhampir
félisten
válasz dodopek #5307 üzenetére
Köszönöm, akkor nem aggódom tovább emiatt. Már attól féltem, hogy kihagytam egy fontos megbízást a zatoni küldetések során.
A 3 Stalker-játék közül eddig ez tetszik a legjobban. A SOC-ot évekkel ezelőtt játszottam végig, és csak egyszer, az élmény már nem olyan friss. A CS a Limanszki rész utáni kórházas szakasztól már nem tetszett, nekem egyhangú, zárt pályaszakasz volt, hiányzott a sok kalandos küldetés, barangolás.
-
Dhampir
félisten
Zatonban beszerezhető az X8 laborba vezető ajtó kártyája? Vaserdőnél lementem, de kártya nélkül nem lehet kinyitni az ajtót.
-
morbias2
aktív tag
Nekem janovnál már a kimentésem halt be.Szal akármire vissza léptem előbbi mentésekre akkor is 1ből lefagyott. Nem tudtam tovább vinni. A 2.0 1x fagyott le de azt a fix megoldotta igy kivittem. Most kellene a 2.2 elkezdenem.Mondjuk i5 notin jáccok
-
Misua
senior tag
válasz morbias2 #5301 üzenetére
Hát az biztos hogy SGM jobban megterheli a gépet mint a sima COP. Több optimizáció is létezik, de menüből is ki lehetett kapcsolni a taposóaknákat, sgm anomáliákat, stb.
Emlékszem SGM 2.0 elött ha skadovszk vagy janov közelébe értem (ahol sok a szereplő), brutálisan leesett a FPS száma, pedig Radeon HD6850-n toltam...elötte meg Radeon HD5750 és elötte meg Radeon X600 - és mindegyiken lassú volt -
Dhampir
félisten
Ráleltem, de - SPOILER - már nem a legjobb egészségben találtam. Előtte is jártam már arra, de nem nyitottam be az ajtón.
A megrendelt páncélozott ruha nem tetszett, de átvettem és rögtön eladtam, bár így buktam rajta legalább egy húszast.
A SEVA a kedvencem, de az a gyanúm, hogy a janovi Nitrónál hamarabb nem szerezhetek be. Most átugrottam egy picit Janovba, és Jar "bácsival" rendeztünk egy kis célba lövészetet. A zombik itt nem haraptak (még eddig).
Azonban a Kardánnak szánt, és még hiányzó harmadik szerszámkészlet miatt vissza kell térnem Zatonba.A Fürge által ajánlgatott 60.000-es ruhán vannak ereklyetartók? A negyvenezresen csak egy rekesz volt.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
A menűben lévő coordinates funkciót lehet valahogy használni?Ha igen,hogyan?Gondolom gyors közlekedés, de hogy működik?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest