Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Dr. Akula #3736 üzenetére

    "Visszaolvastam az előzményeket, és annyival kiegészíteném hogy nem kell a raktárhoz a küldetés [..]"

    Én ebbe azért nem mentem bele, mert minden küldetést megcsinálok. Azt hiszem, korábban már említettem, hogy próbálom a Stalker-t a lehető legnagyobb mértékben kalandjátéknak/szerepjátéknak tekinteni.

    Éppen az a jó benne, hogy nem egy folyamatos, "instant" akcióról szól.

    A fegyverek témájához pedig annyit... ez erősen ízlés dolga.

    Én pl. valóban a Storm-ot kedveltem meg legjobban. S annak ellenére, hogy FPS játékokban kedvelem a H&K fegyvereket, a G36-ost (avagy G37-est) itt nem tudtam különösebben megkedvelni.

    Amellett éppen azért, hogy a játékmenet még az akciók során se legyen egyhangú, elég gyakran cserélgetem a kedvenc fegyvereket. A három legjobb shotgun-t, a Storm-ot, Strelok SGi5-ösét, a mesterlövészpuskákat, a Gauss-t, stb. :K

    Egyébként én a lőszerkérdést egyáltalán nem tartom relevánsnak annak eldöntésében, hogy melyik fegyvert érdemes használni.

    Már Zaton-ban is könnyű egy kisebb vagyont szerezni a képződmények eladásával. Bagolynál pedig (majd Jupiter állomáson Hawaii-nál) pedig elég gyakran lehet vásárolni a különféle lőszerekből.

    Én például így tettem. Most, Pripyat-ba eljutva éppen az a "problémám", hogy annyi lőszert halmoztam fel, ami akár tíz végigjátszásra is elég lenne. Minden gépkarabély lőszerből több ezer darab van, a mesterlövészpuskákhoz több száz, közel 200 gránát mindkét féléből, Gauss lövedékből is több száz... A nagy részüket át sem vittem a Pripyat főhadiszálláson lévő ládába, mert minek is tettem volna? :)

    Innentől kezdve tényleg csak egyéni ízlés kérdése, hogy adott küldetésekre melyik fegyvereket viszi magával az ember. A lőszerekkel egyáltalán nem kell törődni.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák