Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-09 19:51:15

IT café

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34701) Yutani


Yutani
(PH! nagyúr)

Hétvégén elkezdtem a Way to Pripyat modot, eddig nagyon tetszik! Igaz, hozzá kell tenni, hogy a neten található útmutató nélkül nagyon nehéz lenne megcsinálni egyes küldetéseket. Például a Szabadság bázisán az 5 darab PDA előkerítését. Minden következő PDA akkor jelenik meg, amikor felveszed a rá vonatkozó feladatot. Ez alapján igen sokat kellene keresni őket, újra és újra átfésülni a bázist. Vagy ugyanott a doki számára megkeresendő különleges gyógyvirágot. Esküszöm, semmit nem láttam a nádasban, csak nyomkodtam az útmutató által megadott helyen az "F" gombot és egyszer csak kiírta a különleges növényt.

[ Szerkesztve ]

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.