- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
filati
csendes tag
válasz
-=Valium=- #322 üzenetére
a szolgáltatótol kapott ip változott ennyiszer.a háló karik fix ipvel vannak ellátva. nincs engedélyezve a dhcp. nem szeretem
közben arra már rájöttem, ha éjszaka senki nem használja a netet. akkor 10-11 órán keresztül nem bontja a vonalat. pedig elvileg kéne.reggelre nem kapok új ip-t.de reggel 7-9 közözt ahogy beindulnak a gépek. még adatforgalom mellett is szakit vonalat vagy lefullad a router. függetlenül attól hány gép megy, milyen sorrendbe kapcsolódnak be.bár ha belegondolok olyan router nem lenne rossz amivel mindent látnék ami átmegy rajta. hátha valami nagyon megpingeli kivülről. az összes gépen lefutattam minden létező kereső progit, virus ill. troják ellen...nem találtak semmit. de sose lehet tudni. nehéz ügy
látom ez visz a sírba
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest