Új hozzászólás Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz dethroner #25975 üzenetére

Kész az aksi csere, jönnek a fejlemények. Kb 50%-on volt az aksi amikor bekapcsoltam, nézzük meg hogy működik. Első indítás után fura mód, nagyon gyorsan merül, ennyire még sose láttam merülni, alig tudott 1 kis konyhát kitakarítani, ment is tölteni. Második indítás fullra feltöltve ment kb 20 percet, majd offline-ba került. Ilyen nem csinált még sosem emlékeim szerint. Alkalmazás szerint utolsó pillanatban kb 40% volt az aksiban, nagyon fura. Felrakom a töltőre, egyből jelzi hogy kilencven valahány százalék van még benne. Új start, kitakarítja szinte az egész lakást, és 49 % marad az aksiban. Ismerős javasolja reseteljem, töröljem az appból is és induljon tiszta lappal. Ma megtettem, 98%-ról indul az aksi, térkép készítés indul, nagyjából 20 perc után el kell pakolnom az útjából, pasuse, majd utána már nem reagál semmire. Újra töltőre rakom, 90% fölötti töltöttséget mutat, ismét elkezdem a térkép készítést, megy szépen folyamatosan, a töltöttség pedig elég rapszodikusan néz ki, néha másodpercenként merül 1%-ot, majd ez megáll és látszólagos merülés nélkül megy hosszú percekig. Már kezd a takarítás végéhez közeledni, de nem bírja az aksi, 15%-ra merül, mondja hogy elindul a dokkra, de nem tudja befejezni a mondatot, elnémul, nem reagál semmire. Kézzel rárakom a töltőre, erre mutatja az alkalmazás hogy az aksi 66%-on van. :(((

Várom a tippeket, szerintetek mi a gond, mit kell kezdeni vele? Kuka?

Új hozzászólás Aktív témák