-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz petymeg #42400 üzenetére
Akkor lejártak az okmányaid, az lehetett egy lehetséges ok. Mostanában volt okmány csere a családban ott megadnak egy időpontot amíg kell frissíteni, ha azt elmulasztod, először korlátozzák a számlád újabb határidőig, ha azt is, akkor pedig zárolják míg meg nem adod a kért adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz petymeg #44444 üzenetére
Nincs esetleg függőben adójel vagy valami dokumentumos azonosításod? Bár akkor az első kettő opciót nem értem mért lenne, csak egy ötlet.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
kmarci25
veterán
válasz petymeg #44455 üzenetére
Több, mint egy hónappal ezelőtt megszüntették a szolgáltatást, még szép, hogy nem engedi, hogy feltölts rá pénzt. Ami rajta van, azt fel tudod használni, el tudod költeni, de utána viszlát. Nem kell indokolniuk, nem is fogják.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
8
senior tag
válasz petymeg #44455 üzenetére
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
kmarci25
veterán
válasz petymeg #44472 üzenetére
Szerintem ez azért van, hogy megkönnyítsék a sajét pénzed felhasználását. Nem hiszem, hogy tudnál újat csinálni, akkor mi értelme lenne a tiltásnak? Curve-vel még próbálkozhatsz, nem tudom azt támogatja-e a Garmin Pay.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest