-
IT café
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeCivic
csendes tag
válasz
sannnya #16724 üzenetére
A Motorola V70 egy alom, minden ugy muködik ahogy kell, nem tapsztaltam hibat, igaz ez egy nagyon keveset hasznalt, gyari es nem javitott vagy megbontott es felujitott keszulek. Gyujtemenyböl gyujtemenybe kerult, 3. gazdaja vagyok...
Meroly: Szerintem nincs besorolasa, kerdezd meg a google-t. Lehet tenylegesen por es csepp allo, de maga az anyag amiböl keszult serulekeny plasztik, karcolodo es könnyen kopik...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Politikai mémek
- Túra és kirándulás topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest