Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Spec #80 üzenetére

nem tudom mennyire általános, de régen amikor műholdas tévében néztem német csatornákat, ott mutattak olyat, hogy a szelektíven válogatott szemetet elvitték ingyen német városokban. Nálunk fizetni kellett mindig érte. És még le is építették az utóbbi években, pláne mióta mol az is :(

A többutas, újratöltős üvegeknek meg a járvány is betett, mert voltak boltok, ahol megtagadták a visszavételt a járványra hivatkozva és kb azóta sem hiszem, hogy bárki visszavinne oda, nem tudom, egyáltalán visszavesznek-e többutas üveget azóta. Másik boltban megjelent egy kis visszaváltó automata akkoriban, az azóta is üzemelt (a mostani rendszer óta nem jártam ott, hogy cserélték -e)

Nem tudom látni fogunk-e hivatalos adatokat. Szerintem sokkal kisebb arányban kerül vissza a pénzes flakon. Esetleg, ha a mol-nak következő év nyarán kiteendő beszámolójából ki lehet bogozni, akkor tippelhetünk, hogy milyen nagyságrendben volt viszavitel [link]

Nálunk is úgy állnak hozzá, mintha amerikában lennénk. Nagy bevásárlóközpontban, autóval lehet a legkényelmesebben intézni ilyesmit is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák