- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
Helló!
Adott 1 noti, nincs benne cd olvasó, csak külső, illetve floppy olvasó is csak külső.
20 gigás vinyó másik gépen tokban FAT32-re konvertálva, (ATA) win2000 setup fájl kpl. rámásolva a telepitéshez. A boot floppira állitva. Csak 2000-rel megy a noti.
Kérdés: milyen floppiról tudom meginditani a gépet, mivel próbáltam már 98 bootlemezzel is, de csak azt irja mindig: vegye ki a lemezt, nyomjon le egy gombot. Hiába minden próbálkozás, legalább a csökkentett mód inditást be tudnám hozni, de semmi.
Köszi a segitséget.(ha van)
Ja, és amig nincs rajt oprendszer, addig nem smer se usb-t, se cd-t, se mást a floppin kivűl...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ingatlanos topic!
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest