-
IT café
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz oOKitsuneOo #350 üzenetére
És az hogy mi változott benne? Mert Security Update miatt nem szenvedem fel a telóra.
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
válasz oOKitsuneOo #353 üzenetére
Akkor jó a 3.4_es twrp?
A vbmeta milyen célt szolgál?[ Szerkesztve ]
-
oOKitsuneOo
tag
Itt találtam amúgy a leírásokat. link
-
Bali27
addikt
válasz oOKitsuneOo #355 üzenetére
Ezt a titkosítást nem is értem. Annál a twrpnél amit használtam nem találkoztam ilyennel.
-
djrozsomak
tag
na ezt most tényleg nem értem, nálam global rom van, a gyári, de MIUI Global 11.0.10 Stabil 11.0.10.0(QFNEUXM)
A fent linkelt oldal szerint viszont a legutóbbi global a 11.0.7.0, most akkor hogy lehetséges ez? -
mb702
tag
válasz djrozsomak #359 üzenetére
Gyári ROM-ok: az EU (11.0.10.0) és a Global (10.0.7.0)
Az EU-ban Google tárcsázó van.Custom Rom: Xiaomi.eu (az alapja a globál, és ez is 11.0.7.0)
Tegnap jött ki globálból a 10.0.8.0 és ez alapján van már xiaomi.eu 11.0.8.0 is.
Remélem, jól írtam
-
oOKitsuneOo
tag
11.0.10.0 global rom nem létezik,az EEA rom, europai piacra szánt készülékeken található meg. link
-
djrozsomak
tag
válasz oOKitsuneOo #362 üzenetére
köszi
-
vasi79
aktív tag
A 11.0.8.0 frissítést vissza vonták. Szombaton még elérhető volt, de wifi híján nem töltöttem le, tegnap már nem volt elérhető.
-
-
this is life
Ármester
válasz oOKitsuneOo #358 üzenetére
A 3.3-as twrp-vel lehet dirty flashelésssel frissíteni , gond nélkül fel megy az update zip-ből.
Az mtp nem müködik , hanem csak otg-ről indítható az update.
A vb meta belakott rendszerre is feltehető ? Nem lenne lelkem ismét nulláról belakni a telefont . viszont nem fakadnék sírva ha a meghajtó titkosítást össze tudnám hozni . Miui eu 11.08 nálam gond nélkül üzemel . Kivéve a telefon ébrenlét visszajelzés statot, mert az egy folyamatos vonal.
Az orosz nyelvű twrp-vel hogy tudtál megbírkóni ? tanultam a szlávok nyelvét anno, de számomra kb héber a cirill betűs recovery .Bali27
(365) szoktak visszavonni frissítést , többnyire akkor ha elkanolnak valamit .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
oOKitsuneOo
tag
válasz this is life #368 üzenetére
Az oroszban van angol nyelv lehetőség. Tegnap frissítettem ezzel a módszerrel bár nekem már fel volt telepítve ez a twrp.
De ugyan így csináltam. Fastboot vbmeta twrp reboot parancsok, twrp ben kért volna jelszót ott cancelt nyomtam. Aztan az eu rom magisk el. Megmaradt minden. Előtte nem kapcsoltam ki semmilyen jelszót a telón. -
oOKitsuneOo
tag
Az eu rombol van uj verzio: link.
A neve mas nem tudom mit jelenthet. (Fastboot.zip)[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz oOKitsuneOo #369 üzenetére
Lehet hogy van benne angol , de amikor betölt a 3.4-es twrp két választható gomb cirill felirattal és egy csúszka a nyitó felület , azt nem sikerült dekódolni kissé vakegér vagyok , inkább nem klikkeltem semmire nehogy elbaccak valamit.
Twrp-ben nem kér jelszót nálam sem , ellenben a könyvtár szerkezet , könyvtárak neve nem látható , helyette szép hosszú karaktarlánc van kb 15-20 könyvtárral .
Update után már látszik a könyvtár szerkezet,megnevezés ...stb
A 4pda-at olvasva , a magisk valamikori telepítése is okozhat hasonlót . Anno meg is próbáltam feltennia magisket , a twrp off majd boot stock recovery és ott format data ki is irtotta a magisket (persze a su akkor megmaradt) hápogott miatta a cib alkalmazása , de a 11.07 update ezt gatyába rázta .A fastboot zippet nem kicsomagolni kell és indulhat miflash-el a móka ? (elvileg kibontva .tar vagy hasonló kiterjesztésű).
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
oOKitsuneOo
tag
válasz this is life #371 üzenetére
Szerintem erre gondolsz, jobb oldali a nyelv választó. link
Az uj eu fastboot nevű az nem telepíthető twrp alól.
-
this is life
Ármester
válasz oOKitsuneOo #372 üzenetére
Igen csirkelábas betűkkel egyből ismerős lett . Mekkora egy balfék vagyok ...
Ezt nagyon benéztem , igaz kinai twrp-vel , még a redmi 3-as korszakomban találkoztam .
Hálás köszönetem hogy fényt gyújtottál a fejemben .
waze mindjárt elásom magam.[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Az hogy lehet hogy visszavonták a 11.0.8-at, és kiadták legújabb gyanánt a 11.0.6-ot? Ez azért furcsa mert most a 11.0.7 van fent. Eddig ezt találtam a legnaprakészebbnek [link]
Hogy élvezetesebb legyen ez az egész xiaomi.eun 11.0.8 a legújabb[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy nem tudok a Mi mover-el átköltözni a telefonra mert a régin azt írja nincs elég szabad hely a mentésnek, de az SD-kártyán több mint 3Gb szabad hely van.. ennyi adatom már nincs a régi telefonon, mennyi kell neki? Vagy csak belső tárhely jó neki? (Akkor mi értelme lenne..)
Köszönöm!
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
this is life
Ármester
válasz Trebron09 #375 üzenetére
Készít egy ideiglenes mentést a régi telefonra , alkalmazások,alkalmazás adatok , majd átküldöm az új telefonra a felhasználói fajokkal adatokkal . Kell hely az ideiglenes backupnak a telefon tarhelyen vagy az sd-n ha azt felkínálja lehetőségként.
oOKitsuneOo
Köszönöm mégegyszer a segítséged , fent van a 3.4-es twrp (végre nem kell updatehez pc ).Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Srácok, azt szeretném megkérdezni hogy a tesztben említett beszéd hangszóró tényleg alacsony?
Közelség érzékelővel kapcsolatban van változás? Mert a tesztben azt is említették.
Köszönöm.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Dayerdroid
tag
válasz Luck Dragon #377 üzenetére
Szia! A hangszóróval nincs baj szerintem. A közelségérzékelő figyelős. Függőlegesen működik csak, úgy se stabil, legalábbi is nálam.
-
válasz Dayerdroid #378 üzenetére
Köszönöm az infót.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mtm800
senior tag
kint van a jul bizt. frissités 11.0.11.0 qfn
-
this is life
Ármester
válasz Luck Dragon #377 üzenetére
A közelség érzékelő működése valamiért a giroszkóphoz kötött, érdekes módon a beszélgetés közbeni kikapcsolása is ennek függvénye , kicsit le kell a telefont bilkenteni hogy újra elején a kijelző ,a zárás pedig ennek az ellentéte . Az érzékelő a hangszóró mellett van , és inkább felfelé néz a kijelző sikjatol. Meg kell találni azt a pozíciót ahol hibátlan a működés . A hangszóróval semmi gond nincs , számomra több mint hangos , pedig rossz a hallasom, zajartalom miatt , maradandó fül csengésem van illetve bizonyos frekvenciák számomra nem léteznek közép tartományban .
[ Szerkesztve ]
-
lenovomen
aktív tag
Melyik most a legjobb Gcam app ehhez a telefonhoz?
-
vasi79
aktív tag
Frissítés után szerkeszthető lett a gyorsbeállítás menüje
-
mtm800
senior tag
válasz Dayerdroid #386 üzenetére
Csak rákerestem manuálisan , mert az automatikus frissités nálam ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
sziasztok ,erősen vacillálok egy ilyen készüléken,de lenne egy samsung galaxy a71 is az étlapon,melyiket válasszam,mindkettő jo árban van?Erősen fő a fejem mindkettő a szivem csücske
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Trebron09
őstag
válasz this is life #376 üzenetére
Na igen de a kérdés hogy mekkora hely kell kb. 1,5Gb adatnak, hogy még a szabad 3Gb sem elég neki... A belső tárhelyen csak 500Mb a szabad hely de nem is lehet többet felszabadítani.
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Bali27
addikt
válasz oOKitsuneOo #387 üzenetére
Azt megtennéd hogy Nikita legújabb gcamjàval összehasonlítod? Főleg a színhelyesség és a minőség érdekel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Windows 11
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest