- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
Valaki el tudna magyarazni nekem, hogy hogyan tudom torolni az orarol a feleslegesse valt ebreszteseket eltavolitani?
Probalkoztam mar a Mi Fit-ben az ebreszteseknek azzal, hogy:
- hosszan nyomtam a felesleges ebresztest hatha megjelenik vmi olyan lehetoseg, hogy torles.
- hosszan nyomva oldalra huzni.
- a szerkesztesben is keresgeltem.Ennyire ugyetlen vagyok es nalam / velem van a problema vagy a Mi Fit ilyen butuska?
-
twollah1976
őstag
En vagyok a finnyas szemu vagy tenyleg nem eleg elesek a feher betuk szelei a kijelzon?
Ugy latom mintha allandoan el lenne tolodva egy pixelni voros sav a fehet betuknel.Jo par AMOLEDes telefonom volt es ilyet meg sose tapasztaltam.
-
twollah1976
őstag
válasz
lócitrom #1992 üzenetére
Meg elvileg demokraciaban elunk es mindenki azt gondol, mond amit akar, nekem a tort programrol az a velemenyem, hogy inkabb egy allam lopja az adataimat, mint egy tort program tegyen taccsra anyagilag, erkolcsileg.
Anno jo 10 evvel ezelottig warezoltam, akkor balga modon osszeszedtem egy virust a gepemre, a vege a komplett rendszer ujrahuzasa volt.
Azota a warez, tort program hasznalata nem opcio nalam, inkabb megveszem, tamogatom a fejlesztot, ha draga akkor keresek ra olcsobb, ingyenes alternativat.Nalam a tort program hasznalata az jelenti, hogy a SATANnal cimboralok es ez mint milyen nem hivo embernek elfogadhatatlan.
-
twollah1976
őstag
Hat ez a MiBandage megy a kukaba, sokadszori probalkozasra se akar csatlakozni.
Oreg vagyok en mar ahhoz, hogy uj trukkot tanuljak.
Telefon ujrainditas is volt.
-
twollah1976
őstag
Van masik program is a karkotohoz a Mi Band-on kivul?
-
twollah1976
őstag
Kb. mennyi ido alatt tolt fel teljesen a karkoto ha kb. 18%-on volt a toltottseg.
Ha a szamitogep USB portjarol toltom akkor lassabban tolt, mint egy atlagos USB-s toltovel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest