Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
V.Stryker #2080 üzenetére
Ugyan ez bassza meg ez a fos, mar bocsanat. Tegnap este lefrissult, beallitom az orat 6:45-re de 8:05kor ebreszt... es ez mar nem az elso alkalom. Semmire se jo ez a cucc. Uszast nem mer, ha mer vmit hulyeseget mer, ebreszteni nem tud... ah soha tobbet nem veszek ilyet.
-
-
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1973 üzenetére
Ja? Tényleg, pedig olvastam is. Tény, hogy már a MiBand2 tesztjénél olvastam, ha pontis biometriai adatot szeretnél, használj mellkaspántot meg drága eszközt (amit én amúgy sem akartam soha, mármint méregetni a pulzusomat), így sosem használtam erre sem a band2-t, sem most a band4-et. Nekem elég, hogy nem visít a teló, mégis tudom mikor keresnek, ki volt az, milyen formában. És erre jó is ez a kis vacak. Nem várok el sokat, így nem is csalódtam benne. Így már értem a Te csalódásod.
-
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1956 üzenetére
Mi bánt ennyire? Mi nem tetszik?
Előző kérdésedre: MiBandage elindít, a képernyő alja felé a kék téglalapban a "Mi Band 4" feliratra rátapicskolsz, alul van fogaskerék a beállításoknak, bökd meg és a lap alja felé ott az éjszakai mód amit be tudsz kapcsolni illetve tudsz neki időzítést állítani. Nyilván fapados, sokkal jobb lenne, ha követné a napfelkelte-naplemente időket és ahhoz állítaná, vagy lenne valami hasonló opció, de egy fényérzékelő nélküli eszközön nagyon más variációt nem tudok elképzelni.
-
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1904 üzenetére
Bármilyen óralapot szerkeszthetsz magadnak, itt a topik hozzá.
Nem használom egyáltalán a pulzusmérést, ebben nem tudok segiteni. Itt jön az, amikor az app gyártóját meg tudod kérdezni, hátha csípőből tolja a választ.
-
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1894 üzenetére
App elindít, jobb felső sarokban "i" betű.
Korán van. Szóval ráböksz a párosított készülékre, alapképernyő alján a részletek alatt egy kék gomb, ott van leírás, de ezek szerint kell a mifit alapból, utána a mibandage, aztán mifit török, hekkelt mifit feltesz, azonosítási kulcs kinyer, hekkelt mifit töröl, mibandage azonosítási kulcs megad, örül.
-
-
kelly416
veterán
válasz
V.Stryker #1874 üzenetére
Egyrészt nem kínai app, miután MIUI-t használok (még pár napig, ameddig nem enged BL-t nyitni), herótom van, hogy minden adathoz mindig hozzáférést kérnek az appok. Másrészt szerintem (bár bő egy éve nem tudom, mennyit fejlődött a mifit) sokkal többet tud mint a gyári app. Harmad részt magyar (sőt, fórumtárs) az app fejlesztője, bármi van, mindig segít, gyorsan reagál. De próbáld ki mindkettőt és döntsd el magadnak, Neked melyik kell. Én még MiBand2-vel kezdtem el használni, mert ki tudta írni a karkötő a hívó fél nevét például, mifit-tel nem tudta. Azóta ezt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest