- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RitaViki
friss újonc
válasz
caledonia #1678 üzenetére
Kedves Caledonia!
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy a MI Band 4-em miért nem méri az úszást? Egy pár alkalommal mérte aztán semmi..... Ma megint voltam úszni, beállítottam, de csak időt mér... Se táv se kaloria.... Valamit rosszul csinálok?? Előre is kösz ha tudsz segíteni! Üdv, Rita -
kuksa90
őstag
Találós kérdés:
A MI Band 7- en működik az NFC-s fizetés?storno. ráleltem a topicjára...
-
flash-
veterán
lett egy uj fitneszkarkötő (amazfit gts 3 ) így ezt leválasztottam a telefonról (zepp life volt,le is toroltem)
ma nézem teljesen rossz időt mutat ez a mi band 4 (kb 9 órával eltér a valóstól.
ez a mi band 4 nem képes mutatni a pontos időt ha egy telefonnal (illetve zeppel) sincs párositva napok óta??nade azért nem értem mert eddig akkor is pontos volt ha mem volt a telefon kozelében de miota megszunt a párositas ez van..
de ha mindenképpen kell már csak az óra kijelzéséhez is az hogy alkamas appal(zepp life) legyen párositva, akkor azt hogy lehet megoldani hogy ugyanazzal a telefonnal legyen összekotve egy Amazfit gts 3(sima Zepp app) és ez a mi band 4 is(zepp life)
megoldható? nem lesz gond? -
Sziasztok,
Most vettem elő újra mi band 4 -esem több év után, csináltam rajta gyári visszaállítást és csatlakoztatnám a mobil app Mi Fitness app-hoz de nem találja. Az alkalmazásboltban (android) nem találtam a régi Xiaomi appot- így kérdezem hogy aktuálisan melyik app-al használható a mi band 4?
-
anonymus89
addikt
Hátha jól jön valakinek a töltő
-
-
mdraco
őstag
Nálatok hogy bírja az akksi? 2020 novemberben vettem s most tűnik fel, hogy egyre gyorsabban merül, pl egy nap mikor feltöltöm, estére már 8X % körülre merült már.
-
VMatteo
őstag
Köszi!
Van tippetek arra, hogy tegnap úszást indítva, miért nem mért távolságot??
-
válasz
VMatteo #3924 üzenetére
Kereső ki dob több webshopot, de én a hello smart-ról rendeltem utoljára. Én azt mondom hogy érdemes egyszerre 2 darabot rendelni, mert 0,6-1 év között tönkre mehet egy szíj (személyes tapasztalat).
-
-
VMatteo
őstag
Sziasztok,
A Mi band 5 szíja jó lehet a 4-hez? Úszáshoz használnám a karkötőt, de nincs hozzá jelenleg szíjam.
-
tzimash
őstag
Dupla...
-
tzimash
őstag
válasz
kispal87 #3919 üzenetére
Kiszáradt, meg is ragasztottam, fel is lett töltve, ez a része oké, de elég gányul néz ki a kijelző. Már mielőtt levált volna, előtte kb 1-2 héttel láttam, hogy olyan a kijelző széle, mintha valami fólia akarna feljönni, ilyen szürke szabálytalan sáv volt körbe 1-2mm-es. Ez megmaradt sajnos, plusz az érintő gombnál is szürke. Fájó szívvel nyugdíjaztam, már úton van a 7-es. Az üzemidő hiányozni fog...
-
kovjoe
aktív tag
B7000-rel csak egy baj van, a meleget nem bírja. Az amazfit bipet ragasztottam vele, 1-2 hét után újra és újra elengedett.
-
tzimash
őstag
Az enyémnél még kérdéses, hogy működik-e, mert zuhanyzás közben adta meg magát, 80%-ról hirtelen le is merült 10-re, jött a figyelmeztetés, de akkor még nem vettem észre, hogy levált a kijelző, reggelre már le volt merülve, akkor néztem meg közelebbről és láttam hogy rés van ott, meg megpiszkálva már így nézett ki, mint a tiéd. Lehet ha kiszárad, még menthető lesz.
-
tzimash
őstag
Sziasztok,
Járt már úgy más is, hogy levált a kijelző? érdemes ragasztgatni vagy kuka?
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Teló (rom) csere után vagyok.
Eddig tökéletesen ment a Mi Band 4 a magyar nyelvű fw-vel.
Sajnos az eredeti módosított Mi Fit appot nem találtam már meg. Így a gyári Zepp került a telóra. Ami egyből frissítette is a perec szoftvert kínaira.Van még esetleg valakinek elfekvőben hozzá magyarítás? Illetve moddolt Mi Fit? Vshy Zepp-ből is van hasonló?
Köszönöm a segítségét!
-
balco
aktív tag
Ios 16.0.3 upgrade után nem jön ertesites a Band4-re. Mostanában volt ilyen upgrade után de restart mindig megoldotta. most nem.
Zepp legfrissebb, eltávolítottam, ujraparositottam. Semmi -
MR ME
aktív tag
A MiFit hol tárolja a letöltött témákat, hogyan tudok belőle törölni?
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem mutatja a számlap az akkumulátor töltöttségét számszerint, van olyan menüpont ahol elérhető, vagy csak az applikációban? Mi band 3-nál meg lehetett nézni...
Előre is köszi!
-
Ronyn
senior tag
"eredetinek hazudták, de szerintem ők is csak Kínából rendelik."
... merthogy a Xiaomi az ugye kínai cég, vagyis az eredeti (is) Kínából jön.Jamby18
Wish-ről csak az utánzat hamsítását lehet beszerezni esetleg
Atti777
Hát, ha eredeti, akkor a pöcök az alumínium, nem műanyag -
Az eredeti műanyag rögzítőtüskét érdemes kiszedni a régi szíjból, mert nekem az Alis szíjhoz adott eléggé gyenge volt, és elgörbült.
-
Jamby18
senior tag
Köszi
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok! Ki honnan vett hozzá szíjjat? Webáruházban vannak jók vagy wish? 1 év után elszakadt a gyári.
Köszi -
Robynho
tag
Helo, használja vki Poco-val?
Feltűnt, h nem kapok értesítést, hivaskor, erre az alkalmazásban ez az üzenet fogad.:
"Update your phone to the latest version of MIUI"...
Sajnos nincs elérhető újabb mar, MIUI Global 12.0.3 van rajta..
Akkor most el kellene búcsúzzak néhány feature-től?! 🤔😳
Ez egyébként az összes band-re vonatkozik? Mert ez igy igencsak szomorú, es felháborító is. -
A_Papa
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Lehet alap kérdés, de hogyan lehet időt beállítani az eszközön? Próbáltam kínomban összekapcsolni a telóval is (Redmi 7), de a Find Devicre-re "nem találja a telefont" hiba üzi jön...
Köszi a válaszokat! -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #3889 üzenetére
Megoldottam, csak pár óra volt és egész rövid ideig volt halott a karkötő.
Zepp life 6.0.1 mod-ot használtam és Notify-t 13.0.2 mod-ot.
(google acc belépés nem működik) "connect to mi fit app to update again" hibával volt halott a karkötő, ez csak annyit jelent ,hogy mind a 3 fájlt fel kell tölteni. De oda kell figyelni, mert a fordítás fönyvtárból csak 1 kell!
Kíváncsi leszek meddig lesz magyar a karkötő. -
Indiant
addikt
Sziasztok!
Régen foglalkoztam a banddal. Valaki akár privátban segítene beállítani. Nálam Note 8T eddig a gyári Mi Fit és Notify kettőssel volt magyar. Most a gyári Zepp life kapcsolódik, de a Notify nem látja. (a fw frissült...) Sajnos nem vagyok naprakész a témában. Olvastam, hogy Notify és Bandage kettős lehet nyerő.
upd.: megtaláltam #3448 lócitrom írását és most szedem az anyagot az aláírásból. -
MrsPappi
friss újonc
Sziasztok,
Már vagy fél éve nem használtam az órámat, ma megpróbáltam csatlakoztatni a telefonhoz, de nem engedi. “Nem sikerült párosítani, állítsa vissza a karkötőt”
mi ilyenkor a teendő? -
SZATA
senior tag
Úgy emlékszem, volt olyan funkció, hogy jelez a karkötő, ha eltávolodott a telefontól es megszakadt a kapcsolat.
Van ilyen lehetőség, ha igen, hol találom?
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok! Nekem az utóbbi idpben nem szinkronizálja az alvást, ill. a pulzust a Mi Fit a Google Fittel. Már újra bejelentkeztem, telefon restart megvolt, ill. nemcsak a cache-t, hanem minden app adatot is töröltem, de nem javult meg. Valakinek esetleg van ötlete, hogy hogy lehetene orvosolni a problémát?
-
bcsarli
tag
Sziasztok!
Az edzések közben látható kijelző szííneit át lehet állítani? Napsütésben bringázás közben nem nagyon látom a fekete alapon narancssárga számokat. Fehér jobb lenne, iilletve nem bánnám ha a betűméretet is lehetne állítani.
Üdv
-
dokee78
félisten
Van ez a modolt Mi Fit ami kell a auth key kiolvasáshoz.
Ezt lehet használni a Play Áruházas Mi Fit helyett? -
dokee78
félisten
Tudtok jó magyar nyelvű skineket?
Hová kell másolni a le töltött skineket,hogy lássa a Mi Fit alkalmazás?
-
-
Nestor16
senior tag
válasz
trebrona #3834 üzenetére
Sziasztok!
Már több, mint egy hónapja nem magyar a felület és az óra is kínai lett... Anyósom szeretné használni, ezért nem angol nyelvű a telefonja sem. Megvártuk a Mi Band frissítést, de csak visszafejlődés van náluk mostanában.
Felraktam a fenti linken lévő alkalmazást, az apk magyar lett, de a karkötő még mindig kínai...
Segíthetek légyszi hogy kell átállítani?Köszi!
-
Lordus
senior tag
megvaaaaaan!
vagy az volt a baj, hogy a bt-nél átneveztem a telefont, vagy az, hogy el kellett távolítani a bt-nél a mi bandet.
nem tudom melyik, és nem is értem, mert az sms-ek jöttek, a hívások nem...
semmi mást nem változtattam, pontosabban azok semmire nem voltak hatással...
de most megy a bejövő hívás, remélem az sms is -
Lordus
senior tag
na, adattörlés megvolt.
beléptem a mi fiókkal
az elején két dolgot kellet engedélyezni (fájlok, meg még valami) és ennyi.
továbbra is ugyan az a helyzet, nem rezeg.
hívásjlezés bekapcsolva, ha kikapcsolom, majd vissza, akkor írja, hogy frissítsem a telefonom...teljesen nem értem...
pedig tuti valami engedély gond lesz... de valamiért hiába törlöm az adatokat, alig kér engedélyt. pedig emlékszem, hogy régebben többet is meg kellett adni...
-
Lordus
senior tag
felraktam a notify and fitness for mi band-et, azzal rezeg, és kiírja, hogy bejövő hívás.
a nevet ugyan nem, de a hívást jelzi.
a mi fit nem!
4.4 - modded.
akkor mégis valami engedély lesz??
help pls! -
Lordus
senior tag
válasz
SyMbioTe #3861 üzenetére
ez a "ne zavarj" üzemmód, igaz?
nem. én is arra gondoltam elsőre és nem.most is a hívásnál semmi, az sms-nél meg rezeg.
újraraktam a mifitet, (4.4) újraindítottam mindent, nézegettem az engedélyeket 8és sztem minden ok) de hívásra nem reagál.
megpróbálom leválasztani és újra párosítani, hátha... -
Lordus
senior tag
sziasztok,
valami elnyomódhatott a band4-en, mert reggel még rezgett és mutatta ha hívtak, de délelőttől csak az sms-eket mutatja. hívókat nem.Ha bemegyek a mifitbe, akkor be van kapcsolva a telefonhívások mutatása. ha kikapcsolom és újra be, akkor kiírja, hogy frissítsem a telefon szoftverét. na, ez múlt heti frissítés, tehát ennél nincs frissebb...
mit nyomhatam el? újraindítás megvolt (teló, band4) de nem segített...
-
barackle
tag
Saját tapasztalatok alapján az az eszköz (nem csak karkötő, telefon is), ami teljesen lemerülve érkezik, az nagy valószínűséggel hibás... nem törvényszerű persze, de nálam eddig azokat mindig garban kellett cseréltetni, és cserélték is. Mi Band 4-gyel is pont így jártunk, mint te, emag-os vásárlás volt, visszaküldtük garba és cserélték egy újra, ami már rendben működött.
-
sgergi
veterán
-
Ronyn
senior tag
válasz
eddieke666 #3850 üzenetére
-
eddieke666
aktív tag
Tud valaki ajánlani szilikon szíjat fekete színben jó áron?
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Gariban kaptam egy zsír új eszközt, viszont kibontás után se kép, se hang. Ha jól emlékszem, akkor azt kellene kiírnia, hogy párosítsam először, ez viszont semmit nem jelenít meg, ha töltőre dugom sem történik semmi.
Van valakinek ötlete? Lehet, hogy lemerült teljesen, vagy már gyárilag kuka?
Köszi. -
Meddu
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a XIAOMI Mi Band 4C lehet honosítani?
-
Imy
veterán
Nekem ~1.5 év után megadta magát a gyári szíjam. Ki honnan rendelt? Ha az utángyártott is kibír 1 évet az már bőven jó.
-
kelly416
veterán
Ha be volt kapcsolva az elrejtés funkció, azaz másik készülék nem látta a karkötőt, akkor is van megoldás. Fix-it for mi band 2 néven keress a play-en, ne tévesszen meg a neve, jó lesz az band4-el is.
Ha ez be sem volt kapcsolva, akkor meg többszöri próbálkozásra majdcsak sikerül, nem mindig megy elsőre.Ugye alkalmazásban próbálod párosítani, és elötte nem párosítottad simán a telefon menüjében bluetooth-on?
-
honcsi
csendes tag
Sziasztok, eltűnt a hsz-m. Szóval az a problémám, ha elindítom a kerékpározást a Mifiten addig jól működött amíg a pause-t meg nem nyomtam. Ha újra akartam indítani, csak az időt és a pulzust mérte a távolságot sebességet nem. Ma már szinkronizálni se tudtam, naívan reseteltem eltávolítottam az appot mintha újra akarnám kezdeni, de most meg nem tudom párosítani.
2,5 éves a kütyü lehet annyi neki?
-
trebrona
nagyúr
válasz
madagaszkar #3835 üzenetére
arm64-v8a
-
trebrona
nagyúr
-
madagaszkar
tag
válasz
madagaszkar #3832 üzenetére
Sziasztok!
Bocsi kimaradt egy i betű. -
madagaszkar
tag
Szasztok!
Tudna valaki küldeni egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy korábbi Mi fit apk-t ami még magyar nyelvű és működőképes, vagy esetleg eltudná valaki küldeni magát az apk-t? Állítólag a 4.4.0-ás verzió még magyar volt. Nem akarom most átböngészni az egész fórumot.
Köszönöm előre is. -
kelly416
veterán
válasz
konyvespiros #3829 üzenetére
A 4 sem mér, de talán csak 10 lépésig. De ezt értsd úgy, ha 8at lépsz, nem méri, ha 11-et, akkor már 11et is regisztrál. Meg szerintem egy reggeli készülődés nem olyan mérvadó, viszont készülj fel rá, hogy kormány tekerést is regisztrál majd ha olyan helyen közlekedsz, de akár vakarózást vagy más apró sűrű kézmozgást is regisztrál.
-
konyvespiros
friss újonc
Üdv., én a lépésszámlálóval kapcsolatban szeretnék kérdezni, elsősorban az motivált, hogy tudjam a napi megtett lépést. Tegnap kaptam meg, ma kezdtem el használni, és a reggeli teendők közben fél órán keresztül nem mért semmit, amit nem értettem. Akkor végigolvasva az útmutatót, azt láttam, hogy 20 lépésig nem számol. Érdemes emiatt a 4-esre cserélnem? Mert annál úgy tudom nincs ilyen, és így nem pontos az adat akkor ezek szerint. Köszönöm a véleményeket előre is.
-
Lordus
senior tag
Nem töltő lesz
A gyári töltőjével is ezt csinálja, és van egy rápattintható, azzal is. Mondjuk az adapter még lehet...
Megnézem, igazad van! bár azzal meg elég sok mást is töltök (telefon, elemlámpa, egér) és azoknál nincs ilyen gond. Xiaomi töltő...
de megnézem, igazad van, hátha azzal van a gondja! -
Lordus
senior tag
3 hetente töltöm, bő 1 éves. Ergo még 20x sem volt feltöltve...
ÉS simán bír 21-25 napot, ha fel van töltve.
ezért nem gondolok akksi problémára.
Illetve a "töltés" is fura a végén, hiszen a töltő jéghideg.
Ergo olyan, mintha nem is töltene, csak azt jelzi a band, hogy tölt. -
Lordus
senior tag
Nem... ha nem töltöm fel 100%-ra, akkor 1 nap alatt merül 12%-ot.
Ha feltöltöm, akkor holnap még 100, vagy 99%-on áll...
tuti, hogy valami nem tetszik neki. valamiért nem töltődik fel teljesen.
És ha leveszem a töltőről, és várok 1-2 órát, majd visszarakom, akkor 20 perc alatt feltölti és jelzi, hogy kész. -
Lordus
senior tag
azert nincs, mert mindg visszarakom , hogy teljesen feltoltse.
1x nem raktam vissza, akkor madnapra 12%-ot merult. normal esetben teljes toltottseg eseten masnapra 1% koruli a merules... -
Lordus
senior tag
Toltes problema:
rateszem toltore, es szepen feltolti 99%ra, kb. 3 ora alatt. de nem fejezi be a toltest 8 ora alatt sem, folyamatosan jelzi a toltest, ha megerintem a kijelzot.
ilyenkor leveszem toltorol, hasznalom, majd kicsit kesobb visszarakom (par oraval kesobb) ekkor meg feltolti 100%ra viszonylag hamar.
mas tapasztalt ilyet? utobbi 5 toltesnel mindig ezt csinalja... -
SZATA
senior tag
Hogy lehet megkülönböztetni a globál és a kínai verziót doboz alapján?
Van valami modellszám, ami eltér a két verziónál?
-
kelly416
veterán
válasz
kuksa90 #3814 üzenetére
Kapcsolatszakadáskor beállítható MiBandage-ben (lehet MiFit-ben is) a rezgés, merülő akkunál szintén, ráadásul a telefon akkumerülésére és a karkötő akkumerülésére külön-külön is szintén MiBandage-ben. Ezt sem tudom, hogy MiFit-ben működik-e, mert nekem 3 funkció kell igazából, ébreszt, híváskor jelez és értesítéskor jelez. Másra nem használom, így nekem elég a MiFit is bővel, sőt, abban sem néztem egyéb beállításokat legalább fél éve.
-
kelly416
veterán
válasz
kuksa90 #3812 üzenetére
Ja? Akkor nem töröm magam, megeshet belekerült az extra funkciók közé valahol. Szóval tudná a karkötő (szoftver) ha akarná. Ez is olyan, mint ahogy a band2-n nekem kiírta az értesítéseket meg a hívó felet MiBandage app-al kb. egy évvel hamarabb, mint ahogy a MiFit kiírta azokat a band2-re.
-
Sziasztok.
Állítólag a miband 4 tud olyat, hogy ha hivok valakit akkor amikor a másik fél felveszi a hívást, az óra rezeg egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest