Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
30z.Samu #793 üzenetére
Szia.
Nekem nincs meg régóta ez a karkötő, de folyamatosan ezzel küzdök én is. Valami nagyon nem stimmel ezzel a készülékkel ilyen téren. Az okos feloldás is egyik pillanatról a másikra valamiért nem megy, ugyanakkor az értesítések sem jönnek meg. Naponta többször rá kell néznem a beállításokra, hogy most mi van? Természetesen minden be van állítva rendesen csak működni nem akar.
Elég gáz, hogy napjában többször is azzal kell foglalkoznom, hogy ki be kacsoljam a készülékeket és újra beállitsak megint mindent, amik aztán persze pár óra után megint nem működnek. Jó lenne tudni miért van, talán lehetne tenni ellene, de szerintem egyszerűen csak ennyire képes ez az eszköz. Nem megbízható. Sajnos egy szóval kell jellemeznem, Xiaomi.... Első kitérőm a normális készülékektől egy Redmi Note 7-el és egy Mi band 4-el. Azt hiszem az utolsó is.
Nem hazudtolja meg önmagát a márka.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest