Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Megint a lesajnálás."
Épp imént fejtetted te ki, hogy a kisember, őőő... korlátos intellektusa okolható a dologért, szóval miért a cégeket rugdosom. Ha meg valami olyat mondok, ami épp erre utal, akkor az meg a kisember lesajnálása? Amúgy persze kettőn áll a vásár... Ez egy olyan dolog, hogy az ember alapvetően, tehát gyárilag, ösztönileg csorda lény, azaz nem arra van kitalálva, hogy a falkában (országban, stb) a saját kis feladatán kívül gondolkodjon. Pl. vki programozó 200 IQ-val, olyanokat ír, hogy le a kalappal, de más téren csak követni akarja a mádiában diktált trendet, stb, full konzum-idióta. V.é. ettől még nem nézem le mint egészet, hiszen milyen jól programozik. Másik mondjuk, akár IQ-ban béka segge alatt van, de überfaszán tud ásni, OK, le a kalappal, megint ellátja a feladatát, hasznos, tud valamit amit én nem. Viszont az ilyen faj társadalmában elvárás, hogy aki magasabban vannak, azok jó indulattal viseltessenek, mert azért vannak ott, őket "követik", ők diktálják a trendet, stb. De ez most nagyon nem így van, mint tudjuk. Na most akkor lehet mondani, hogy magasabban lévők már nem végzik a dolgukat, torzak, betegek, tehát anyukájukat, meg hogy miért ilyen csordalények az emberek, nekik anyukájukat. Mindkettő igaz szerintem. Persze bármelyiket mondom, én vagyok a gonosz, meg a lesajnáló, meg a felsajnáló (azaz paranoiás)... Nehéz, na.
Ha valaki elégedett, akkor miért hiszed azt, hogy "valójában" ez neki nem jó?"
Mert általában szerinted az? Nem hiszem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest