Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz Alogonomus #46 üzenetére

Nekünk egy 2019-es Clio-nk van, közepes felszereltséggel. Nincs benne digitális klíma, 1 zónás sem, nemhogy több. Ellenben van tempomat pl ami nekem sokkal hasznosabbnak tűnik. Persze nyilván a Clio nem felső középkategóriás, de szerintem sokkal több futkos Clio kaliberű autókból mint mondjuk a 10+ milliós felső középkategóriásból.
    De a kedvedért megnéztem az új Passat-ot. Az alapcsomagban nincs digitális klíma, csak az Elegance-tól felfelé. A többi csicsát elnézve én pl nem biztos,hogy kifizetnék 2 millióval többet mert a többi extra nekem nem fontos

Továbbá egyébként teljesen irreleváns, van aki a digitális klímát is állítgatja. Anyáméknek egy VW Jetta-ja van, abban digitális 3 zónás klíma van. Télen feltekerik magasra induláskor hogy gyorsan elkezdjen fűteni, majd vissza le. Nyáron meg fordítva, letekerik 15 fokra induláskor, majd vissza 21-22-23-ra. Szóval hiába tartja amit beállítasz egy csomó ember állítgatja azt is. Nyilván lehet mondani, hogy rosszul csinálják meg minek, de egy 60 éves ember már nem fogja ezt a szokását megváltoztatni.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Új hozzászólás Aktív témák