- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Azért a notebook szegmensben erősít az AMD, végülis már Dell gépekbe is rendesen pakolják. Igazából abban reménykedek, hogy az Ati felvásárlásával valamikor csak-csak kiállnak egy erős proc+chipset+GPU kombóval, mert a mostani 690-es chipsetet még rendesen otthagyja az intel.
-
Narxis
nagyúr
Már van AM3 is.
Még azt leírnám, hogy mikor keresgéltem alaplapot, pár hónapja, nagyon sok S939-es foglalatú volt viszont ehhez 2 magos procit már nem igen találni, legalábbis 4000 felett.AMD-t szeretem, csak nehéz kiigazodni a sok foglalat között.Ez az igazi lehúzás szerintem a hardvergyártók részéről, az újabb és újabb szabványok, ami biztos hoz egy kis teljesítménynövekedést, de ezért cserébe jó mélyen bele kell nyúlni a pénztárcánkba.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
-
Narxis
nagyúr
Nekem AMD-m van, semmi baj vele.Egyedül a félévenkénti foglalatváltástól kapok frászt, de úgy tudom ez Intelnél is így van...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tkazmer
addikt
ugyan sosem vennék amd processzort, de mégis azt mondom, hogy jó lenne, ha sikerülne már végre valamit kihozni belőle, mert még a végén tényleg csődbe mennek...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
törölt tag
Miert nem alakult meg ki vita, hogy akkor megis hogy all az AMD es milyen jol megy neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM