Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miert nem alakult meg ki vita, hogy akkor megis hogy all az AMD es milyen jol megy neki?
-
tkazmer
addikt
ugyan sosem vennék amd processzort, de mégis azt mondom, hogy jó lenne, ha sikerülne már végre valamit kihozni belőle, mert még a végén tényleg csődbe mennek...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
nagyúr
Nekem AMD-m van, semmi baj vele.Egyedül a félévenkénti foglalatváltástól kapok frászt, de úgy tudom ez Intelnél is így van...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
-
nagyúr
Már van AM3 is.
Még azt leírnám, hogy mikor keresgéltem alaplapot, pár hónapja, nagyon sok S939-es foglalatú volt viszont ehhez 2 magos procit már nem igen találni, legalábbis 4000 felett.AMD-t szeretem, csak nehéz kiigazodni a sok foglalat között.Ez az igazi lehúzás szerintem a hardvergyártók részéről, az újabb és újabb szabványok, ami biztos hoz egy kis teljesítménynövekedést, de ezért cserébe jó mélyen bele kell nyúlni a pénztárcánkba.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Kovács84
aktív tag
Azért a notebook szegmensben erősít az AMD, végülis már Dell gépekbe is rendesen pakolják. Igazából abban reménykedek, hogy az Ati felvásárlásával valamikor csak-csak kiállnak egy erős proc+chipset+GPU kombóval, mert a mostani 690-es chipsetet még rendesen otthagyja az intel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest